emma
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η emma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα.
03-12-08
18:09
καλησπερα χρειαζομαι τη βοηθεια σας. Ο γατος που ερχεται εδω δεν αναπνεει κανονικα ή εστω δε νιαουριζει οπως εκανε παλια. Ανοιγει το στομα του αλλα δεν βγαινει η φωνη του. προσπαθω να τον κανω να ερθει μεσα για να τον δω αλλα φοβαται. Ερχεται κοντα αλλα οχι τοσο οσο για να τον πιασω. Του εχω βαλει και τρωει. Απο οτι δειχνει τρωει μια χαρα..
Αλλα συσκολευομαι πολυ να τον πιασω τι αλλο να κανω?
Διαβασα τι πρεπει να κανεις σε αυτη την περιπτωση αλλα ο δικος μας ειναι περιπτωσαρα.. Φοβαται πολυ το ζωντανο...
πηρα σε φιλοζωικη και μου ειπαν πως ειναι ρινοτραχιτιδα και να του δωσω μεσα στη τροφη του αντιβίωση για 20 μερες. Αλλα ο γατος δεν ερχεται καθε μερα. Αδεσποτος ειναι.
ευχαριστώ εκ των προτέρων....
Αλλα συσκολευομαι πολυ να τον πιασω τι αλλο να κανω?
Διαβασα τι πρεπει να κανεις σε αυτη την περιπτωση αλλα ο δικος μας ειναι περιπτωσαρα.. Φοβαται πολυ το ζωντανο...
πηρα σε φιλοζωικη και μου ειπαν πως ειναι ρινοτραχιτιδα και να του δωσω μεσα στη τροφη του αντιβίωση για 20 μερες. Αλλα ο γατος δεν ερχεται καθε μερα. Αδεσποτος ειναι.
ευχαριστώ εκ των προτέρων....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα.
03-12-08
19:40
δυσκολο, ανδεν μπορεις να τον πιασεις με καποια γατοπαγι ακια να τον πας σε καποιον κτηνιατρο καλυτερα ειναι να του βαζεις αντιβιωση στο φαϊ εστω και αν δεν ερχεται καθε μερα, εκτος και αν δοκιμασεις με καποιο ηρεμηστικο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
emma
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η emma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα.
03-12-08
20:59
ηρεμιστικό???? Στις γάτες κάνει?? Θα πάρω αντιβίωση και θα του τη βάλω στο φαΐ... και ας ελπίσουμε να συνέλθει ο κακομήρης..δυσκολο, ανδεν μπορεις να τον πιασεις με καποια γατοπαγι ακια να τον πας σε καποιον κτηνιατρο καλυτερα ειναι να του βαζεις αντιβιωση στο φαϊ εστω και αν δεν ερχεται καθε μερα, εκτος και αν δοκιμασεις με καποιο ηρεμιστικό
![]()
Havana
Διάσημο μέλος
Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα.
04-12-08
00:26
δοκίμασε να βάλεις κάτι που μυρίζει έντονα (πχ τονο ριο μαρε) σε μια μεγάλη γατοφορο και οταν μπει τελειως μεσα για να φαει κλειστην.
το θεμα ειναι ειναι τι κανεις μετα , τον κρατας εκει και του δινεις αντιβιωση ?
η τον πας σε κτηνιατρο??

το θεμα ειναι ειναι τι κανεις μετα , τον κρατας εκει και του δινεις αντιβιωση ?
η τον πας σε κτηνιατρο??

irene_marga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα.
04-12-08
00:31
Προσπάθησε να τον πας σε κτηνίατρο. Είναι σίγουρα άρρωστος και θα χρειαστεί φάρμακα. Η ιδέα της ΗΑVANA είναι πολύ καλή. 

emma
Εκκολαπτόμενο μέλος
04-12-08
16:06
Εκει που πηρα τηλ. Σε φιλοζωικο Σωμα μου δωσαν να παρω και στη φιλοζωικη ταδε και κανεις δε μου ειπε να τον παω εκει. Ουτε η κτηνιατρος μου. Λενε χαπια να του δωσω μονο.
Εγω θα δοκιμασω αυτο με τη γατοφορο και το φαγακι αλλα ελπιζω να ερθει...
Τον φωναζα σημερα αλλα τιποτα...
Ευχαριστω παντως..
Εγω θα δοκιμασω αυτο με τη γατοφορο και το φαγακι αλλα ελπιζω να ερθει...
Τον φωναζα σημερα αλλα τιποτα...
Ευχαριστω παντως..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum