Αδέσποτο γατάκι-μάτια με πληγές

vaso1987

Νεοφερμένο μέλος

Η vaso1987 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 15 μηνύματα.
καλησπερα..βρηκα σημερα στην αυλη μου ενα αδεσποτο γατακι καταξανθο,μια γλυκα το οποιο ομως εχει κατω απο το καθε ματακι του κ απο μια πληγη σε μεγεθοσ κουμπιου..δεν με αφηνει να το πλησιασω ουτε για να του βαλω φαγητο κ ετσι δεν μπορω να το δω καλυτερα..περιμενω να ερθει μια φιλη μου η οποια θα το παρει σπιτι της γιατι εγω εχω ηδη τον δικο μου και ταιζω και αλλα 2 και δεν μπορω να το κρατησω..τι μπορει να ειναι αυτες οι πληγεσ στα ματακια του και τι μπορουμε να κανουμε μεχρι αυριο που θα το παμε στον κτηνιατρο???:hmm:

ευχαριστω πολυ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολλά μπορεί να είναι...
Αυτό που μπορείς να κάνεις, είναι να το πλύνεις λίγο με φυσιολογικό ορό και γάζα. Τί κολλύριο ή τί άλλο, καλύτερα να τα πεί ο γιατρός.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πολυ ωραια...σε ευχαριστω πολυ..να δω αν θα κατσει το μικρακι γιατι φαινεται πολυ φοβισμενο..και να ρωτησω κατι αλλο..γαλα δεν του βαζω να φαει γιατι εχω μονο αγελαδινο και δεν κανει..επομενως του βαζω ξηρα τροφη απο τον δικο μου και την βαζω σε νερακι για να μαλακωσει και να την τρωει πιο ευκολα..καλα δεν κανω?απο την κονσερβα του δικου μου μπορω να του βαλω ή δεν κανει επειδη ειναι μικρακι??ειναι κλειστα σημερα τα παντα και δεν μπορω να παρω τιποτα αλλο..

και παλι σε ευχαριστω πολυ!

Και μουλιασμένες κροκέτες, και κονσερβούλα μπορείς. :)
Αν τρώει τις κροκέτες, μπορείς και να μην του δώσεις την κονσέρβα.

εγινε σε ευχαριστω πολυ πολυ!!να εισαι καλα!

Τίποτα, σε σένα αξίζουν μπράβο που το μάζεψες και το φροντίζεις.;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back