Αδέσποτο γατάκι με βήχα

nikikini

Νεοφερμένο μέλος

Η nikikini είναι αόρατη. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Καλησπερα ειμαι νεο μελος ευχομαι τα ζωακια σας να ειναι υγιεις...το δικο μου μολις πεθανε...ηταν ενα αδεσποτακι που βρηκα σε κακα χαλια...το φροντισα..το πηγα στον κτηνιατρο μου εδωσε αντιβιωση το μικρουλη μου αρχισε να συνερχεται..ζωηρη..απροβλεπτη απλα υπεροχη..ξαφνικα σημερα παρουσιασε δυσπνοια,επισκεφτηκα και παλι τον κτηνιατρο και του εβγαλε πλακα θωρακος...δεν φαινοταν καθαρα αν ειχε διαφραγματοκηλη ή υγρο στα πλευρα του εδωσε ηρεμιστικο και προχωρησε σε αφαιρεση υγρου απο το πλευρο εκει λοιπον εβγαλε αιμα στην συνεχεια το γατακι εβγαλε αιμα και απο το στομα (συγνωμη για τις περιγραφες αλλα ειναι αναγκαιο για την παρακατω απορια μου)μου ειπε λοιπον οτι ειχε αιμα στα πνευμονια και οτι πρεπει να του κανει ευθανασια παρεπιμπτόντως το γατάκι ειχε γινει χαλια...εννοειται μετα απο ολο αυτο. Η απορια μου ειναι η εξης μηπως ο γιατρος εκανε λαθος και του τρυπησε κατι αλλο ...γιατι στην αρχη δεν εβγαζε αιμα...απλα μετατοπισε την συριγγα και καποια στιγμη ναι εβγαλε στην συνεχεια ομως γιατι εβγαλε αιμα απο το στομα????:(:(:(..Το εχω απορια...μπορει μηπως καποιος να με βοηθησει να καταλαβω...ημουν σε μαυρα χαλια...δεν τον ρωτησα τιποτα...μονο εκλαιγα...συγνωμη αν σας κουρασα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back