Αδέσποτο γατάκι

sadyist

Νεοφερμένο μέλος

Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 98 μηνύματα.
Καλησπέρα σας. Τη συμβουλή σας παρακαλώ. Πριν λίγες ώρες μάζεψα ένα αδέσποτο γατάκι από το δρόμο. Το τάισα λίγη τροφή κονσέρβας λυωμένη. Το θέμα είναι ότι σκέφτομαι να του δώσω γάλα, γιατί είναι πολύ μικρό, αλλά απαγορεύεται το αγελαδινό. Κάπου διάβασα ότι μπορώ να του δώσω συμπυκνωμένο Νουνού. Αληθεύει? Ξέρει κανείς?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Υπάρχει ειδικό γάλα στα pet shop. Δεν είναι ακριβό.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Αδέσποτο γατάκι.

Και το συμπηκνωμενο..παλι διαρροια θα του προκαλεσει.Το ειδικο γαλα να του παρεις..οπως σου ειπαν και παραπανω.:)

πάντως το μικρό είναι κουκλάκι (και μου μοιάζει)

Αχου ειναι πανεμορφο! :) Ελπιζω ολα να πανε καλα!

α ναι!κι εμενα μου μιαζει! ειναι κουκλακι μακαρι ολα να πανε μια χαρα! και μην του δοσεισ ποτε αγελαδινο γαλα γενικα προκαλει προβλιματα στο στομχακι! παρε ειδικο γαλα η αμα θες παρε κροκετεσ με γαλα (εγω τισ λατρευω):inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Πολύ όμορφο!:) (και φουντωτούλι ε;; )

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back