Αδέσποτο σκυλάκι με πρόβλημα - Θεσσαλονίκη

Julian

Δραστήριο μέλος

Η Julian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα.
Το γράφω εδώ στο forum και απευθύνομαι σε όλα τα σωματεία που ασχολούνται.. υπάρχει ένα αδέσποτο ημίαιμο σκυλάκι, άσπρο με κανελλί, στην περιοχή του ΙΚΕΑ - το έχω δει έξω από τον ΑΒ Βασιλόπουλο. Δεν είμαι καθόλου σχετική, αλλά διέκρινα έναν εμφανή όγκο, κάτι σαν πρήξιμο-κύστη στο σημείο τω θηλών. Δε νομίζω να είναι από θηλασμό, φαίνεται πιο σοβαρό.
Το αναφέρω σε περίπτωση που κάποιο σωματείο μπορεί να το αναλάβει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Julian για αυτό το σκυλάκι έχουν ενημερώσει πολλοί άνθρωποι και το έχω δει και η ίδια. Πράγματι έχει έναν τεράστιο όγκο στα γεννητικά του όργανα, είναι θηλυκο. Κοπέλα που εργάζεται σε διπλανό μαγαζί μου είχε πει όταν ρώτησα ότι το πήγε κάποιος σε κτηνίατρο και του είπε ότι είναι ηλικιωμένο και άδικα θα ταλαιπωρηθεί. Τώρα τί ισχύει δεν ξέρω.
Πήγα 1-2 φορές να το ψάξω αλλά δεν το βρήκα. Αν μπορείς να βοηθήσεις στο πιάσιμό του(γιατί έχω παρακαλέσει πολύ κόσμο αλλά τίποτα) να πάμε με το αυτοκίνητό μου και θα μιλήσω με την υπεύθυνη του καταφυγίου για τα υπόλοιπα αν πράγματι μπορεί να εγχειριστεί τελικά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Vaso πρώτη φορά το πρόσεξα εκεί. Το θέμα είναι πως δεν είμαι καθόλου εξοικειωμένη με τα σκυλιά (δεν είχα ποτέ) και δεν ξέρω πώς να το πιάσω ή να το μεταφέρω... το μόνο που μπορώ να κάνω αν το ξαναδώ εκεί είναι να σας τηλεφωνήσω και να περιμένω μέχρι να έρθει κάποιος :/:

Απλά αν πάω μόνη μου ως συνήθως μάλλον και εγώ δεν θα τα καταφέρω να το βάλω στο αμάξι..Όπως και να έχει αν πας και το πετύχεις στείλε ένα μήνυμα(σου στέλνω το κινητό μου) μήπως και καταφέρω κάτι.
Όταν το είδες ήταν απόγευμα/βράδυ?

Δύο φορές που το είδα είχε ήλιο, δηλαδή μεσημεράκι με νωρίς απόγευμα..
Δεν ξέρω αν αυτό που έχει είναι επείγον, ή μπορεί να ζήσει με αυτό, αλλά φαίνεται έντονο. Ας αναφέρω κι εδώ πως όταν το φωτογράφισα ένας υπάλληλος που με είδε, μου έπιασε κουβέντα σχετικά με το ζωάκι και μου είπε ότι έχουν επικοινωνήσει με πολλά σωματεία αλλά κανενάς δεν το αναλαμβάνει.. μου είπε πως πάντα εκεί βρίσκεται, το πολύ πολύ να είναι στην είσοδο του intersport (ακριβώς δίπλα από τον ΑΒ), αλλά ώρες λειτουργίας του supermarket βρίσκεται πάντοτε εκεί, όπως και τα υπόλοιπα σκυλάκια.
Επισυνάπτω τη φωτογραφία του.
Μακάρι να μπορέσετε να κάνετε κάτι, γιατί το βλέπεις και το πονάει η ψυχή σου.

Ορίστε το ζωάκι:

Συνημμένα

• DSC02260.jpg
    DSC02260.jpg
    219,8 KB · Εμφανίσεις: 64
Σκυλάκι με εμφανές πρόβλημα υγείας εδώ και καιρό στην περιοχή ΙΚΕΑ της Θεσ/νίκης

Δεν ξέρω σε πιο τμήμα του Forum να το βάλω οπότε το παραπεμπω εδώ! https://troktiko.blogspot.com/2010/01/blog-post_2130.html κοιτάξτε λίγο αυτό......

το ίδιο πρόβλημα σε σκυλάκι υπάρχει στην παραλία της Νέας Κρήνης στις καφετέριες, συγκεκριμένα στο βενζίναδικο στην οδό πλαστήρα. Εκεί κάθετε μονίμος ένα μαυρο σκυλί πολύ παχύ αλλά με ένα τεράστιο όγκο στα πλευρά του......... τι μπορεί να γίνει? δεν έχω αυτοκίνητο καν να το μαζέψω

Ναι εγώ το έστειλα στο troktiko και ευτυχώς είναι ευαισθητοποιημένοι και το δημοσίευσαν...

Θέλει αύριο να έρθει μαζί κάποιος να πάμε να το μαζέψουμε αν είναι εκεί?

ελεος ρε παιδια..καντε κατι..ειναι πολυ κριμα...:(

Εγω παιδια εξισου δεν ξερω απο σκυλια αλλα αν θελετε εχω ανθρωπο να σας βοηθησει και εαν τα μοιραστουμε ολοι πιστευω κατι θα καταφερουμε γαι τη περιθαλψη του, ειστε μεσα?Βασω τηλέφωνησε μου να σου πω δυο κυριους που ξερουν απο σκυλια να σε βοηθησουν νατο πιασεις να το πατε στο γιατρο μας η σε αλλον ( μονο οχι κανεναν πολύ ακριβο γιατι δεν θα μπορεσουμε οσοι και να βαλουμε απο κατι).

Θα μπορούν να έρθουν αύριο πριν το μεσημέρι όμως γιατί έχω μάθημα μετά?
Θα πάω να δω αν είναι εκεί, αν είναι θα ζητήσω βοήθεια από κάποιον από το κατάστημα αλλιώς θα σε τηλ για ενισχύσεις.
Αν μπορούσαμε να βοηθήσουμε όλοι οικονομικά για το ζώο θα ήταν ευχής έργον.

ναι παιδια θα ενυσχισουμε κι εμεις οσο μπορουμε αν ειναι, φαινεται να υποφερει το καημενο:(

Δεν το γνωριζω δεν μπορω οπως καταλαβαινεις να συννενοηθω τετοια ωρα μαζι τους ο ενας ειανι αντιπροεδρος σωματειου κλαι πολυασχολος αλλα παντα βρισκει χρονο και ο αλλος εθελοντης εκπαιδευτης ζωου σε περιπτωση που δεν εχω κι αλλα τηλεφωνα ολο και καποιον θα βρουμε.

Νομιζω αν βαλει ο καθενς απο 10-20 ευρω θα το ταχτοποιησουμε το ζωο τι λετε???

Μακάρι!
Θα σας γράψω αύριο αν έχω κάποιο νέο.

και εγω μεσα ειμαι παιδια..αρκει να βοηθηθει..

Εννοείται πως κι εγώ είμαι μέσα!
Βάσω, μένω πολύ κοντά στο ΙΚΕΑ, οπότε αν είναι να πας μπορώ να έρθω απλά για να είμαι εκεί να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.
Θα μιλήσουμε και το πρωί αν είναι.

Τελικα χρειαζεστε τριτο σκυλο ατομο η ειστε οκ οι δυο σας????

Εξισου εχετε υποψη οτι εαν οι γιατροι πουν οτι ειναι πολύ γηραλεο για εγχειρησεις μπορουμε παντα ν δοκιμασουμε την ομοιοπαθητική και το σιταροχορτο που εχει καλα αποτελεσματα σε καρκινο συμφωνα με ερευνες της anne wigmore. Εαν δε , βρεθει ατομο να το φιλοξενησει τα τελευταια τουχρονια αυτο θα ειναι πολύ καλο.

και αυτο στην παραλία της Κρήνης είναι ίδιο περιστατικό.. μου παν ότι το ταίζουν εκει στο βενζινάδικο γιαυτο είναι χοντρό αλλα κρέμεται μια μπάλα κρεάτος στα πλευρα.... δλδ τι να πω κ περπατάει αργα το σκυλάκι. Δυστηχώς δεν έχω χρόνο να το πάω κτηνιάτρο κτλ αλλά να δούμε τι θα γίνει κ με εκείνο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back