Αδέσποτο σκυλάκι με πρόβλημα - Θεσσαλονίκη

Έχουμε κάτι νεότερο???????????????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πριν λίγο γύρισα. Έψαξα γύρω στη 1,5ώρα στην περιοχή αλλά δεν το έβρισκα ρε παιδιά.Ζήτησα και τη βοήθεια μιας κοπέλας που εργάζεται στο Applebees και ψάξαμε μαζί-ήξερε που συχνάζουν περίπου- αλλά τίποτα. Μάλλον είχαν πάει κάπου επειδή έβρεχε.
Σκέφτηκα μήπως το είδε κανένας στο ίντερνετ και πήγε??Μου φαίνεται χλωμό βέβαια..
Άφησα το τηλέφωνό μου στην κοπέλα και είπε μόλις το δει θα με ειδοποιήσει να πάω να το πάρω.
Από ότι μου είπε έχει ενδιαφερθεί αρκετό κόσμος για το σκυλάκι.
Το κακό είναι ότι τώρα τελευταία έχει βγάλει και 2ο όγκο μπροστά στο στήθος και είναι περίπου 13χρονών.
Ελπίζω να με ειδοποιήσει σύντομα.Προς το παρόν αναμένω..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και αυτο στην παραλία της Κρήνης είναι ίδιο περιστατικό.. μου παν ότι το ταίζουν εκει στο βενζινάδικο γιαυτο είναι χοντρό αλλα κρέμεται μια μπάλα κρεάτος στα πλευρα.... δλδ τι να πω κ περπατάει αργα το σκυλάκι. Δυστηχώς δεν έχω χρόνο να το πάω κτηνιάτρο κτλ αλλά να δούμε τι θα γίνει κ με εκείνο

Όταν έχεις χρόνο στείλε μου να κανονίσουμε να πάμε να το δω και εγώ και να δούμε τί μπορεί να γίνει. Το δυσκολότερο με αυτά είναι πώς θα μαζευτούν τα χρήματα και πού θα αναρρώσει το ζώο.:/:

ρε παιδια ας βοηθηθει το σκυλακι και για τα χρηματα πιστευω ολοι θα βοηθησουμε..

Βάσω αν τύχει και το ξαναδώ θα σε ενημερώσω τηλεφωνικώς..
Τι να πω, η μόνη λύση αν βρεθεί είναι να εξεταστεί και αν μπορεί να χειρουργηθεί να το υιοθετήσει προσωρινά κάποιος για να αναρρώσει.
Αλλιώς, αν δεν του δημιουργεί επιπλοκές αυτός ο όγκος, ας μείνει έτσι... τι να πω.. αν λόγω ηλικίας δεν μπορεί να χειρουργηθεί δεν υπάρχει άλλη λύση.

Ναι ενημέρωσέ με. Θα πάω και αύριο μια βόλτα πάντως.
Φοβάμαι ότι λόγω ηλικίας η επέμβαση θα είναι ένα ρίσκο.
Όπως και να έχει ας γίνει το πρώτο βήμα να πάει στον κτηνίατρο και το συζητάμε πάλι.

ισως το ειδαν κι αλλοι απο το νετ αυτη εινα η καλη περιπτωση. Θα πηγαινει καποιος τακτικά απο εσας τις δυο να το ξαναπετυχει??? εαν ναι σκεφτειτε και τις εναλλακτικές θεραπειες

Βρε παιδιά έμαθε κανείς τίποτα?Πήγε κάποιος και το μάζεψε?
Πήγα και σήμερα και το σκυλί άφαντο ενώ όλη η παρέα του ήταν εκεί..:(
Έχει 2 μέρες να εμφανιστεί..Πόσο μετανιώνω που δεν πήγα νωρίτερα.

Σχεδόν κάθε μέρα πηγένοντας για τη δουλειά το βλέπω το σκυλάκι στην Κρήνη, συνήθως συχνάζει ή στο βενζινάδικο ή στη στάση του λεωφορίου ή στο περίπτερο...

Βασω εμαθες τιποτα για το ζωο? Το μαζεψε καποιος?

Μια κοπέλα είπε ότι το είδε σε έναν κτηνίατρο στη Θέρμη και ότι ίσως το μάζεψε κάποιος εθελοντής από την φιλοζωική Θέρμης αλλά πήρα τώρα τηλ έναν εθελοντή τους και μου είπε ότι δεν γνωρίζει κάτι για το σκυλάκι.
Σκέφτομαι μήπως έβαλε το χεράκι του το ΣΥΠΠΑΖΑθ..:hmm:

Vaso πρεπει να μαθουμε το ονομα του κτηνιατρου και καποιος απο εμας να ενδιαφερθει για το ζωο αμεσα και να ζητα ενημερωση για την κατασταση του. Πες μου σε τι μπορω να βοηθησω.

Αν ειναι σε κτηνιατρο στη θερμη τοτε σιγουρα το μαζεψε ο γιωργος τσιγγινιδης ατιπροεδρος του σωματειου θερμης και εχουν αναλαβει αυτοι τα εξοδα του ετσι κανουν κανει πολύ καλη δουελια κα εχει βοηθησει πολλα σκυλακια. αν θελετε εχω τηλ του

Ασημίνα δώσε μου το τηλ του.
Ο κύριος από τη φιλοζωική Θέρμης μου είπε οτι συνεργάζονται με τους εξής κτηνιάτρους:
Ιγνατιάδης Θόδωρος (που πήρα τηλ και ρώτησα και δεν το είχε το σκυλί αυτός)
Θεοδωσίδου Μαρία
και ένας Νεόφυτος που δεν θυμόταν επίθετο.
Από τους δύο τελευταίους δεν βρήκα πουθενά τηλέφωνο.Αν κάποιος τους γνωρίζει παρακαλώ να μου στείλει το τηλ τους.

έχει κανείς καμία ιδέα??Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι..:(:(

Θα σου στειλω με ΠΜ το τηλεφωνο του Νεοφυτου.

Πήρα τηλ. Ούτε ο Τσιγγινίδης ήξερε κάτι ούτε ο κτηνίατρος το είχε.
Το μόνο που μου είπε αυτός ο Νεόφυτος είναι ότι του το είχε πάει πριν τις γιορτές το ΣΥΠΠΑΖΑΘ και η ακτινογραφία που του έβγαλε στους πνεύμονες δεν ήταν καλή και έτσι δε ρίσκαρε την επέμβαση. Επίσης είχε κάνει αρκετές μεταστάσεις.
Κρίμα πολύ κρίμα. Ελπίζω να μάθουμε τί απέγινε. Θα κάνω και αύριο μιά ευρύτερη βόλτα στην περιοχή μήπως και..

Η βασω τακη απο το σωματειο ζωη ειπε κι αυτη οτι πριν δεκαπεντε μερες το ειχε παει το συπαζαθ σε κτηνιατρο και ειχε ογκους και το ξαναγυρισαν στο τοπο του. Το εμαθε απο την ευγενια τη κτηνιατρο που συνεργαζεται με το συπαζαθ.

Πριν λίγο έμαθα ότι το ζώο είναι σε κτηνίατρο και θα εγχειρηστεί από βδομάδα. Λεπτομέρειες δεν ξέρω καθόλου. Ελπίζω να ισχύει και κυρίως να πάνε ΟΛΑ καλά.

Ωραια καλο αυτο α μαθεις σε ποιον και ποιος το ανελαβε πες μας κι αν χρειαζονται τιποτα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back