Ο γιατρός λέει ότι η γάτα μου έχει αδενοπάθεια. Είναι πρησμένοι 3 μαστοί της και ο ένας έχει ένα μικρό όγκο, αδένωμα το ονόμασε, και θέλει να τους κόψει και τους 3. Και βέβαια αυτό το γεγονός δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε πολύ.
Ξέρει μήπως κανένας τίποτα περισσότερο;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
η γατούλα σου είναι στειρωμένη? Η δικιά μου η Σιαμέζα, είχε όντως ένα αδένα πρησμένο στον μαστό αλλά δεν προχωρήσαμε σε καμμια επέμβαση. Ο γιατρός που ειχαμε παει είπε οτι δεν πονάει και οτι δεν θα της δημιουργούσε κάποιο πρόβλημα. Πραγματικά το έχει μέχρι και σήμερα που είναι 15 ετών. Θα σε συμβούλευα να απευθυνθείς και σε άλλον πριν κάνεις οτιδήποτε. Απο ότι είδα είσαι απο Θεσσαλονίκη. Μιλα καλύτερα με την Yasmin1 που είναι γνωρίζει καλούς κτηνιάτρους.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
καλησπέρα,
η γατούλα σου είναι στειρωμένη? Η δικιά μου η Σιαμέζα, είχε όντως ένα αδένα πρησμένο στον μαστό αλλά δεν προχωρήσαμε σε καμμια επέμβαση. Ο γιατρός που ειχαμε παει είπε οτι δεν πονάει και οτι δεν θα της δημιουργούσε κάποιο πρόβλημα. Πραγματικά το έχει μέχρι και σήμερα που είναι 15 ετών. Θα σε συμβούλευα να απευθυνθείς και σε άλλον πριν κάνεις οτιδήποτε. Απο ότι είδα είσαι απο Θεσσαλονίκη. Μιλα καλύτερα με την Yasmin1 που είναι γνωρίζει καλούς κτηνιάτρους.
ρωτα και τους γιατρους του mycat
kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος

RedCat
Διάσημο μέλος
Κελλυ μου , αν και δεν είμαι κτηνιατρος να γνωρίζω. Νομίζω αυτό το πρόβλημα με τους αδένες εμφανίζεται κυριως σε στειρωμένες γάτες. Ετσι μου είχε πει τότε ο γιατρός μου. Οι γιατροι του Mycat που μπορούν να σου πουν περισσότερα είναι η Mel και ο isavvas. Φαντάζομαι οτι μπορείς να τους στείλεις και προσωπικό μήνυμα σχετικα παρεπεμποντας σου στο ποστ αυτό...ευχομαι να μην χρειαστει επεμβαση τελικα..
ενημερωσε μας..
Μηπως σου μιλησε για νεοπλασιες? Νεοπλασιες ειχε η γατα μου, ειναι καρκινος αυτο και βγαζουν και στουσ μαστους. Η γατα μου ειχε για χρονια αλλα δεν της δημιουργησαν κανενα προβλημα, ουτε πονουσε, ουτε τιποτα, αλλα ηταν σε μεγαλη ηλικια οταν το ειχε για να κανουμε εγχειρηση. Ψαξε το καλα. Ευχομαι περαστικα και να πανε ολα καλα.![]()
RedCat
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool