maya the bee
Νεοφερμένο μέλος
Η μητερα τους θα στειρωθει συντομα. Οσοι ενδιαφερεστε, να τους χαρισετε ενα μονιμο σπιτι με πολλη αγαπη και φροντιδα, παρακαλω επικοινωνηστε μαζι μου. Τηλ.6934390331 Ντορα Μπαντη
Υ.Γ. Εαν υπαρχει ενδιαφερομενος να τα υιοθετησει και τα δυο, θα ηταν οτι καλυτερο γιατι θα προτιμουσαμε να μην χωριστουν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Πες μου ότι είναι τα γατάκια που είχε η Χρυσούλα η Παπαδοπούλου η κτηνίατρος στο κτηνιατρειο της. Αν είναι αυτά είναι μια τρέλα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cloud and Snow
Δραστήριο μέλος
Σπιτακι θα βρουνε σιγουρα
και θα εχουν την καλυτερη τυχη...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_kala
Εκκολαπτόμενο μέλος
maya the bee
Νεοφερμένο μέλος
Το πρωτο γατακι ο Ασπρουλης δεν τα καταφερε τελικα..
Εμεινε μονη η αδερφουλα του..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Το διάβασα στο φέις μπούκ γμτ. Γιατί όμως φαινόταν τόσο υγιής. Και στο κτηνιατρείο που τα είδαμε με την φίλη μου φαινόντουσταν καλά. Αφού όταν της το είπα δεν το πίστευε. Νόμιζε ότι ήταν απλά φήμη. Κρίμα γμτ. Θα τον έσκιζα το αλήτη που τους έβαλε την φόλα. Ειλικρινά τέτοιοι άνθρωποι είναι για φτύσιμο.

πηνελοπη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κρίμα πολύ κρίμα.Το Σάββατο το πρωί που πέρασα από το κτηνιατρείο μου είπε η Χρυσούλα ότι ήταν καλά.Εγώ φιλοξενώ 2 από τα 6 γατάκια που είχε πάει ένας ανεγκέφαλος για ευθανασία και μετά την άρνηση της κτηνιάτρου τα παράτησε στο σκοπευτήριο.Δυστυχώς στην αρχή ήτανε 3 τα γατάκια αλλά το Σάββατο τα ξημερώματα το ένα δεν τα κατάφερε.Ελπίζω σε πείσμα όλων των κακών ανθρώπων του κόσμου να πάνε καλά. Και το γατάκι που απέμεινε από τη δηλητηρίαση καθώς και ολα τα άλλα γατάκια που πολεμάμε να αναστήσουμε και να τους βρούμε τα καλύτερα σπιτάκια.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Κριμα για το γατακι
Ευχομαι καλη τυχη στα αλλα γατακια!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kalliastar
Διάσημο μέλος

Κάθε φορά που διαβάζω ένα τέτοιο περιστατικό, χάνω ένα κομμάτι της ψυχής μου.
Καλή τύχη στην μικρή αδερφούλα που είναι μια πανέμορφη τσιχουλίτσα.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool