Αδερφάκια που σώθηκαν από δηλητήριο αναζητούν ανθρώπους να τα υιοθετήσουν!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

maya the bee

Νεοφερμένο μέλος

Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Λάμπεια (Ηλεία). Έχει γράψει 11 μηνύματα.
Ο Ασπρουλης επεζησε και παει πολυ καλυτερα.Η αδελφουλα του τρωει ηδη ξηρα τροφουλα. Ειναι δυο απο τα τρια γατακια που δηλητηριαστηκαν με ποντικοφαρμακο στο Βυρωνα.Ειναι μολις 1.5 μηνος και τα φιλοξενω σπιτι μου, οπου υπαρχουν κι αλλα ζωα. Ζητω υιοθεσια ωστε οι κοποι μου για την διασωση τους και την φροντιδα τους να μην πανε χαμενοι.
Η μητερα τους θα στειρωθει συντομα. Οσοι ενδιαφερεστε, να τους χαρισετε ενα μονιμο σπιτι με πολλη αγαπη και φροντιδα, παρακαλω επικοινωνηστε μαζι μου. Τηλ.6934390331 Ντορα Μπαντη

Υ.Γ. Εαν υπαρχει ενδιαφερομενος να τα υιοθετησει και τα δυο, θα ηταν οτι καλυτερο γιατι θα προτιμουσαμε να μην χωριστουν.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• γατουλινια 1.jpg
    γατουλινια 1.jpg
    66,5 KB · Εμφανίσεις: 61
  • γατουλινια 2.jpg
    γατουλινια 2.jpg
    68,4 KB · Εμφανίσεις: 34
  • γατουλινια 3.jpg
    γατουλινια 3.jpg
    53 KB · Εμφανίσεις: 51
Απάντηση: Αδερφακια που σωθηκαν απο δηλητηριο αναζητουν ανθρωπους να τα υιοθετησ

Πες μου ότι είναι τα γατάκια που είχε η Χρυσούλα η Παπαδοπούλου η κτηνίατρος στο κτηνιατρειο της. Αν είναι αυτά είναι μια τρέλα:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειμαι σιγουρη πως και οι 2 γλυκούληδες-μαχητες θα βρεθουν στο ιδιο ζεστο σπιτακι και δεν θα χωριστούν.
Σπιτακι θα βρουνε σιγουρα :) και θα εχουν την καλυτερη τυχη...

αχ καλε αθτα ειναι ιδια τα δικα μοθ!!!

Συνημμένα

• 25739_422679758464_691248464_5251519_7966906_n.jpg
    25739_422679758464_691248464_5251519_7966906_n.jpg
    61,3 KB · Εμφανίσεις: 39
Απάντηση: Αδερφάκια που σώθηκαν από δηλητήριο αναζητούν ανθρώπους να τα υιοθετήσ

Το πρωτο γατακι ο Ασπρουλης δεν τα καταφερε τελικα..:( Εμεινε μονη η αδερφουλα του..

Απάντηση: Αδερφάκια που σώθηκαν από δηλητήριο αναζητούν ανθρώπους να τα υιοθετήσ

Το διάβασα στο φέις μπούκ γμτ. Γιατί όμως φαινόταν τόσο υγιής. Και στο κτηνιατρείο που τα είδαμε με την φίλη μου φαινόντουσταν καλά. Αφού όταν της το είπα δεν το πίστευε. Νόμιζε ότι ήταν απλά φήμη. Κρίμα γμτ. Θα τον έσκιζα το αλήτη που τους έβαλε την φόλα. Ειλικρινά τέτοιοι άνθρωποι είναι για φτύσιμο.:(

Κρίμα πολύ κρίμα.Το Σάββατο το πρωί που πέρασα από το κτηνιατρείο μου είπε η Χρυσούλα ότι ήταν καλά.Εγώ φιλοξενώ 2 από τα 6 γατάκια που είχε πάει ένας ανεγκέφαλος για ευθανασία και μετά την άρνηση της κτηνιάτρου τα παράτησε στο σκοπευτήριο.Δυστυχώς στην αρχή ήτανε 3 τα γατάκια αλλά το Σάββατο τα ξημερώματα το ένα δεν τα κατάφερε.Ελπίζω σε πείσμα όλων των κακών ανθρώπων του κόσμου να πάνε καλά. Και το γατάκι που απέμεινε από τη δηλητηρίαση καθώς και ολα τα άλλα γατάκια που πολεμάμε να αναστήσουμε και να τους βρούμε τα καλύτερα σπιτάκια.

Κριμα για το γατακι:( Ευχομαι καλη τυχη στα αλλα γατακια!!!

Τί να γράψω???
:'(
Κάθε φορά που διαβάζω ένα τέτοιο περιστατικό, χάνω ένα κομμάτι της ψυχής μου.
Καλή τύχη στην μικρή αδερφούλα που είναι μια πανέμορφη τσιχουλίτσα.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back