Αδεσποτάκια

purina

Πολύ δραστήριο μέλος

Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα.
Εχω ενα γατουλακι στη δαφνη που ειδα προσφατα και η μιτη του ηταν κσερη με μιξες πανω του τι καθαρισα οσο πιο πολι γινοταν και φανηκαν τα ρουθουνακια μας.Επισης το νιαου του ειναι πολι σιγανο κατι σα πχιι τι μπορω να κανω για αυτον?
Και ενα αλλο γατι που ταιζω στο καινουριο σπιτι μου που μαλλον λογο διακοπων δε του βαζουν φαει πρεπει να ληπουν του εβαλα εγω φρεσκο νερο και κσηρη τροφη στο μπολ του πολι να εχει αλλα και αυτουνου το νιαου δεν ακουγεται καλα και δεν ειναι πολι μικρο γατι.
Εχω και τη Φιφη(ετσι την ειπα)στην ομονοια που εγηνε μαμα και παω και τησ βαζω και ξηρη για γατακια και κονσερβα που της αρεσει.Μπορω να την αποπαρασιτωσο ας θηλαζει ακομα τα μωρα της?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημερα,σιγουρα θα χρειαστει να παρει αντιβιωση,μαλλον λιμωξη του αναπνευστικου εχει,εγω εδινα vibramicyne,παει αναλογα με το βαρος.εμενα χρειστηκε 1 μηνα,αλλα σε αλλα περνει 1-2 εβδομαδες,οσο πιο γρηγορα αρχισει την θεραπεια τοσο καλυτερα και γρηγοροτερα θα γινει καλα.καλο θα ηταν βεβαια να ρωτησεις εστω και τηλεφωνικα εναν κτηνιατρο για να σου πει σιγουρα την δοσολογια και αν οντως μπορει να παρει αυτο το φαρμακο,οσο για το αλλο δεν ξερω αν κανει ενω θηλαζει να παρει χαπακι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δες τα κεφια του εχει ορεξη? τρωει? παιζει? αυτα εινα καλα σημαδια.. μια και δεν μπορεις να το πας αμεσα σε γιατρο ευκολα εγω θα ζητουσα τη συμβουλη τηλεφωνικα του γιατρου που ηδη ξερω η καποιου αλλου εξισου σε τετοιες περιπτωσεις θα εδινα το ελαχιστο βιμπραμισιν η ενα ογδοο βιμπραμισιν η κλαρισιντ που εχω καθως και μαγια μπυρας που ειναι γεματη βιταμινες. Ειχε μια τετοιου ειδους αδιαθεσια ο χουρχουρης και με βιμπραμυσιν 5 μερες, καλη τροφη και μαγια τωρα ανοιχαν τα ματακια του και κανει πολυ δυνατο νιαου.. βεβαια τον ειχε δει γιατρος πριν.

Καλυτερα περιμενε να τα αφησει πρωτα και μετα της κανεις αποπαρασιτωση.
Αλλα βρε παιδακι μου μια και ασχολεισαι που ασχολεισαι γιατι δεν πλησιαζεις εναν γιατρο καλο η ενα σωματειο να το εχεις απο κοντα σε τετοιες περιπτωσεις? Παντα υπαρχουν ανθρωποι που ειναι εδω σε διακοπες και αλληλοβοηθιουνται

Για τη φιφη ειχα πει στο σται αλλα μου ειπαν να τησ κανς εγω τα εμβολια και να τη κρατησω και 10 μερες ειχα και τρεχαματα με μετακομισεις δε μπορουσα.Τωρα εχει μωρα μαλλον αλλα ειναι φουσκομενη η κοιλιτσα της και τα βιζακια προπεταμενα γινεται να ειναι παλι εγκυος τοσο σιντομα?Θα παραθεσω και φοτο της αυριο πρωι.
Οσο για το αλλο τωρα το βρηκα σε μια βολτα που εκανα τυχαια και περασα και σημερα και του αφησα φαει του καθαρισα και τι μιτη.Νερο μαζι με γατατροφη για μικρα.
Το αλλο που ειναι πιο μεγαλο αλλα δεν ακοθγεται το νιαοθ του του βαζουν και αλλοι φαει γηιατι σημερα ποθ περασα καπιοσ ειχε παρει το πιλινο του.Οποτε θα κοιταξω μηπος μπορεσω να κανω κατι για το ακοθγεται πιο δυνατα.Παντος αυτο δεν εχει μιξα.Αν του δωσω drontal θα παθει τπτ?

Το ντρονταλ ειναι για αποπαρασιτωση για τισ μυξουλες θελει αντιβιωση βιμπραμισιν η κλαρισιντ η κατι παροποιο. Το στραυ δεν ειναι το μονο σωματειο βρε εχω βαλει πολλα αλλα που ειναι στην αθηνα, στο αρθρο με τις φιλοζωικες δες τα, δες και στην υπογραφη μου κατω. Επεμενε τηλεφωνοντας πολλες φορες στα πιο κοντινα σου

Τα καλυτερα ευχομαι για τα γατακια.... Αν τρωνε και παιζουν ειναι μια καλη βαση, οπως αναφερθηκε. Για το αν μπορεις να κανεις αποπαρασιτωση σε γατα που θηλαζει, ρωτα εστω τηλεφωνικα κτηνιατρο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back