Αδεσποτάκι στην Θεσσαλονίκη

undertow

Δραστήριο μέλος

Η sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 780 μηνύματα.
Καλησπέρα παιδιά..Σήμερα καθώς έπινα τον καφέ μου στην καμάρα παρατηρούσαμε με μια φίλη μια καφετέρεια που έχει κλείσει..Βλέπει πρώτα εκείνη ένα πουλί μέσα να πετάει προς τα κλειστά παράθυρα..Αργότερα παρατηρήσαμε πως υπήρχε μέσα και 1 γατάκι..Αν υπολογίζω σωστά μου μοιάζει 2 με 2,5 μηνών (ομορφούλικο με μεγάλα αυτάκια)..Ειχαμε σοκαριστεί στην αρχή γιατί φοβήθηκα πως δεν έχει έξοδο διαφυγής..Ρωτησα τη σερβιτόρα και μου είπε πως μπαινοβγαίνουν.Τελικά είδα πως υπάρχει ένα πολύ μικρό πέρασμα.Φαντάζομαι πως το μικρό έχει χάσει τη μαμά του και μάλλον εκεί μέσα νιώθει πιο ασφαλές..Δυστυχώς δεν μπορώ να το φιλοξενήσω αλλά είμαι πρόθυμη αν βρεθει άτομο να το φιλοξενήσει να βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ..Απο ότι κατάλαβα δεν ήταν η πρώτη του μέρα εκεί γιατί είδα ταπεράκια με νερό..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπορεί να μπει αγγελία σε πετ-σοπ...ποιός είναι διαθέσιμος να φιλοξενήσει αυτό το αδεσποτάκι... ιδιαίτερα αν μπορεί να μπει και κάποια φωτογραφία του....υπήρξε κάποια κοντινή επαφή με το γατάκι; το είδες να κυκλοφορεί εκτός του μαγαζιού; υπάρχει κάποιος που να το ταϊζει; η καμάρα δεν είναι επικίνδυνη περιοχή για γατάκια, γιατί υπάρχει πολύ κίνηση; υπάρχει γενικά στην καμάρα κάποια 'γατοπαρέα' από μεγαλύτερες γάτες;
αυτά είναι τα πρώτα ερωτήματα που μου δημιουργήθηκαν....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το είδα μόνο μέσα στο μαγαζί.Η σερβιτόρα μου είπε ότι μπαινοβγαίνει..Δεν υπήρξε κοντινή επαφή γιατί δεν πλησίασε τη τρύπα,δεν είχα και τροφή για να το δελεάσω..Αλλες γάτες δεν είδα στη γειτονιά,βέβαια ήταν και απογευματάκι..πιστεύω και εγώ πως είναι επικίνδυνο ειδικά στην καμάρα..Φωτογραφία είναι αρκετά δύσκολο να βγει όσο είναι μέσα..Το πρόβλημα είναι ότι απ'τη στιγμή που δεν μπορώ να το φιλοξενήσω δεν πρέπει να το βγάλω απο εκει μέσα γιατί νομίζω πως είναι πιο ασφαλές(η εγνατία είναι εφιαλτικά κοντά)..Ευχαριστώ πάντως που κοίταξες το θέμα..

σου έστειλα και σε pm μερικές ακόμα σκέψεις... να δούμε αν μπορούμε να κάνουμε τίποτα....μέχρι να βρεθεί κάποιος άνθρωπος που θα μπορούσε να φιλοξενήσει.. όχι ότι δεν θέλω εγώ αλλά σύντομα θα υποδεχτώ την 2η γατίτσα μου σπίτι και ίσως να ήταν δύσκολο να έπαιρνα και 3ο γατάκι από εκεί που δεν είχα κανένα....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back