ELENIP
Διάσημο μέλος
καλά θα βολευτώ με τη γοργονίτσα ΜΟΥ και μετά περιμενω και ΤΣΕ εεε??![]()
O αρχοντοτσέ δεν εχει αναγκη απο κοσμηματα.Ειναι απο μονος του ενα διαμαντι!! Γατοπαραδειγμα προς γατομιμηση

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σ'ευχαριστώ καλή μου!Σουλαρίκια τσαγιέρες φοράω κι εγώ,έχω δυο ζευγάρια με διαφορετικό χρώμα για να ταιριάζουν με όλα...Δωράκι είσαι ταλέντο βρε....τα κοσμηματάκια το ένα καλύτερο απο το άλλο....απο κοντά είναι ακόμα πιο ωραία....
Α τα σκουλαρίκια τσαγέριες πολύ πλάκα έχουν.![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fru_fru
Δραστήριο μέλος
Δυο γοργονες για το λαιμο στην τιμη των δεκα παραγγελνω Δωρα, τα λεφτουδακια αυριο, ντατς??
(συγχιστηκα λεμε!!
)σμουτς
φρουφρουμπιζουδενια
Δεσποινα
Νεοφερμένο μέλος

..καλα πέθανα στο γέλιο...όταν τη ρώτησα το γιατί μου λεεί ότι της θύμιζε κουκουβάγια....ένα έχω να πω ξετρελάθηκαν
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
O αρχοντοτσέ δεν εχει αναγκη απο κοσμηματα.Ειναι απο μονος του ενα διαμαντι!! Γατοπαραδειγμα προς γατομιμηση![]()

μπράβο Ελένη είσαι σε καλό δρόμο!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Απο Σεπτεμβρη ετοιμασου για παραγγελιες!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Όταν μπορέσεις να φτιάξεις περισσότερα ώστε να ανταποκριθείς στη ζήτηση, θα με ενδιέφερε και εμένα!
By the way, μου θύμισαν πολύ αυτά:
https://www.caswellstudios.com/lampwork_beads/1.html
RedCat
Διάσημο μέλος

Υ.Γ.ααα Δώρα να μην το ξεχάσω..η παραγγελία για φαλαινάκι και φώκια ισχύει...τα εχω τάξει σε ιδιαιτερες περιπτώσεις γι'αυτό..
Havana
Διάσημο μέλος
Κριμα που δεν μπορεις να δεις τις εκφρασεις των ανθρωπων που τα αγοραζουν!! επιφωνηματα χαρας και χαμοογελα...και ολοι λένε πως ειναι καλυτερα απο κοντα !!(αυτο το πισυετω κι εγω)

να εισαι παντα καλα! Να μεγαλουργεις σε όλα σου , να μας στελενεις θετικη ενεργεια και απειρες ιστοριες γέλιου μέσα απο το μπλογκ σου και μακάρι να να είχαμε ολοι το μέγεθος της καρδιας σου , που ειναι μεγάλη και χωρα πολλά πονεμενα πλασματακια, τετραποδα και διποδα!!

moukelis
Επιφανές μέλος
Χουζούρη αυτά που μου έδειξες είναι γυαλινα,εγώ χρησιμοποιώ πολυμερή πηλό(αλλιώς ο λοβός του αυτιου θα έφτανε στο πατωμα)
Νότα παιδί μου,πότε μου είπες για φώκιες και φάλαινες και λοιπά θαλασσινά;;;Στείλε με ένα μέιλ ή πες μου στο msn άμα με πετύχεις αναλυτικά να συνεννοηθούμε.
Ο χρόνος μου είναι εξαιρετικά περιορισμένος,καθώς μετά της διακοπές θα αρχίσω να πακετάρω για τη μετακόμιση...Οπότε δύο τινά μπορούν να συμβούν:ή να περιμένετε απο Σεπτεμβρη να βολευτώ και αν αρχίσω αν φτιάχνω σιγά σιγά,ή να κάνουμε ένα ωραίο bazaar με χριστουγεννιάτικα στολίδια,καρφίτσες και σκουλαρίκια(εγώ θα το προτιμούσα,καθώς θα μπορεσω να φτιάξω πολύ περισσότερα κομμάτια και θα έχω και όλο το χρόνο μπροστά μου για αυτό).Δεν ξέρω τις ανάγκες για έρανο,ούτε την ποσότητα των παραγγελιών,θα συνεννοηθώ με τα κορίτσια μας και θα σας ενημερ'ωσω.Πάντως με κατασυγκινήσατε βρε παιδιά,δεν περίμενα να βρει τόση ανταπόκριση...

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
μηηηηη ρε παιδια κ σημερα δεν με αφησαν να βγω απο το γραφειο και ειπα αυριο πρωι μαζι με το ΤΕΒΕ να κανω την παραγγελια μου...Δωρα μπορω ή να περιμενω το επομενο ???
moukelis
Επιφανές μέλος
) και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.Λοιπον,έχω ιδέα.Όποιος καταφέρει να μάθει τον Σειριο να ΜΗΝ τα κάνει μπροστα στην πόρτα,κερδίζει κολιεδάκι της αρεσκείας του!Έλειψα δύο εικοσιτετράωρα,και δε μπορείτε τι μπορεί να κάνει ένας θυμωμένος Σείριος που έχει πάρει drontal,σε μια ανυποψίαστη μαμά που τόλμησε να του κλείσει την πορτα.Δυο μέρες μάζευε και απολύμαινε η γυναίκα...
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Συνεννοήσου αγαπητή με την havana(θα την κανω ατζεντισσα τωρα που έφτασα ψηλα) και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.
Λοιπον,έχω ιδέα.Όποιος καταφέρει να μάθει τον Σειριο να ΜΗΝ τα κάνει μπροστα στην πόρτα,κερδίζει κολιεδάκι της αρεσκείας του!Έλειψα δύο εικοσιτετράωρα,και δε μπορείτε τι μπορεί να κάνει ένας θυμωμένος Σείριος που έχει πάρει drontal,σε μια ανυποψίαστη μαμά που τόλμησε να του κλείσει την πορτα.Δυο μέρες μάζευε και απολύμαινε η γυναίκα...![]()
ααααα οχι δεν θα παρω Σειριο!!
προτιμω να συννενοηθω με την Αβανα!!!!

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
΄Συνεννοήσου αγαπητή με την havana(θα την κανω ατζεντισσα τωρα που έφτασα ψηλα) και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.
Λοιπον,έχω ιδέα.Όποιος καταφέρει να μάθει τον Σειριο να ΜΗΝ τα κάνει μπροστα στην πόρτα,κερδίζει κολιεδάκι της αρεσκείας του!Έλειψα δύο εικοσιτετράωρα,και δε μπορείτε τι μπορεί να κάνει ένας θυμωμένος Σείριος που έχει πάρει drontal,σε μια ανυποψίαστη μαμά που τόλμησε να του κλείσει την πορτα.Δυο μέρες μάζευε και απολύμαινε η γυναίκα...![]()
Δωρούλα εγώ μπορώ να φανταστώ και παραμπορώ.
Τα ίδια και χειρότεραΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Άσε βρε Ουρανία μου έχω δοκιμάσει τα πάντα(με Ultrex δε λούστηκα...΄
Δωρούλα εγώ μπορώ να φανταστώ και παραμπορώ.Τα ίδια και χειρότερα
)...Την τρέλανε τη γυναίκα,όσο και να το αγαπάς δεν γίνεται να το αντέξεις αυτό το πράγμα.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Άσε βρε Ουρανία μου έχω δοκιμάσει τα πάντα(με Ultrex δε λούστηκα...)...Την τρέλανε τη γυναίκα,όσο και να το αγαπάς δεν γίνεται να το αντέξεις αυτό το πράγμα.
![]()
Άσε Δωρούλα εγώ έχω κάνει ιδιαίτερη συμφωνία με την Housekeeper να μου δωσει καινούριες κουρτίνες στα κρυφά για το δωμάτιό μου. Την πιάνω με τα καλά τι να κάνω
Να μην πω το ναρκοπέδιο εδώ μέσα ακούω ξύσιμο την νύχτα και πετάγομαι. Ζω ένα δράμα
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
Μολις ελαβα τις τσαγιερες μου! Δωρακι ειναι πολυ ωραιες!!!!
![]()
ΦΩΤΟ_ ΦΩΤΟ!!!

moukelis
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool