Αδεσποτολόγιο - Θεματικό μπαζάρ μήνα Ιουλίου

• Thread starter Thread starter NiaR
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
σημερα ετρεχα, ειχαμε και διακοπη ρευματος... αλλα αυριο θα σς βαλω! το αστειο ειναι οτι τις ειδαν φιλες κ ρωτησαν να παρουν!!! ετοιμαζε το επομενο Μπαζαρ!!!θα μαζεψω παραγγελιες :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το επόμενο Μπαζάρ αγαπητή θα είναι Χριστουγεννιάτικο!Αν τους άρεσε τόσο πολύ κάτι συγκεκριμένο,μια και εξαντλήθηκαν,μπορούν να μου παραγγγείλουν.Νομίζω εχει μείνει ένα ζευγάρι τσαγιερά πάντως...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δώρα παιδί μου, κατάλαβέ το! Έχεις γίνει ανάρπαστη! :D

Δώρα, χτες παρέλαβα το φοβερό κρεμαστό μπικινόγατο που μου έφτιαξες!!:)
Είναι ΤΕΛΕΙΟ (φαντάσου, το ενέκρινε ακόμα και η Αρήθα):P
Σ' ευχαριστώ πολύ!!:happy:

παιδια το μπαζαρ ειχε οντως επιτυχια ξεπουλησαμε ! σας ευχαριστουμε θερμα ολους οσους βοηθησατε τα αδεσποτακια εμ αυτον τον τροπο και φυσικα τη Δωρα για την χορηγια τον κοπο και το χρονο της να βοηθησει οσα ζωακια εχουν αναγκη , μερος των χρηματων πηγε για τη νοσηλεια της μπελας και τα υπολοιπα διατεθηκαν αποκελιστικα σε στειρωσεις αδεσποτων γατιων!
:up:

Αφού το ενέκρινε η κυρία Αρήθα το μπικινόγατο,μπορώ να αισθανθώ υπερήφανη!:up:
Ετοιμαζόμαστε για το επόμενο Μπαζάρ,εγώ θα συμμετέχω σίγουρα στο Χριστουγεννιάτικο,με στολίδια,καρφιτσάκια,σκουλαρίκια,και κολιεδάκια!:D

επίσης η γοργονα μου, Πουλχερία την ονόμασα, έκανε θραύση!!

επίσης η γοργονα μου, Πουλχερία την ονόμασα, έκανε θραύση!!

πουλχερια παρε με τηλ γαιτι δεν παινει το δικο σου μμαλον...

πουλχερια παρε με τηλ γαιτι δεν παινει το δικο σου μμαλον...
Αυτό τώρα το έγραψε η αβανοκαρφίτσα σου στη γοργόνα Πουλχερια;;;:P:P:P:lol::lol::lol:

Άντε βρε κορίτσια και για μας που δεν προλάβαμε να πάρουμε. Γρήγορα το επόμενο Δωρούλα οκ?

Ωραία..:(Εγώ τωρα το είδα το θέμα!
Και ήθελα εναν πουα καφε σκυλάκοοοο!klaps!:(

Ωραία..:(Εγώ τωρα το είδα το θέμα!
Και ήθελα εναν πουα καφε σκυλάκοοοο!klaps!:(
Δε σου φτάνουν τα τέσσερα τα δικά σου βρε αχόρταγη;;;:P
Στο χριστουγεννιάτικο θα κάνω περισσότερα κομμάτια κορίτσια,εξάλλου εκεί που θα με στείλουν τι νομίζετε ότι θα κάνω,θα πλέκω τη φανέλα του στρατιώτου;:lol:

Ποιά 4?Τα 5 εννοείς???:P
Πραγματικα πανέμορφα moukelis!

Θα μαλωσω όμως τα κοριτσια.Δε μου το χανε πει και θα μπορουσα να το χα δημοσιευσει κ στο adespoto.gr.....Aλλά ήταν κ λίγα τα κομμάτια...

Ποιά 4?Τα 5 εννοείς???:P
Πραγματικα πανέμορφα moukelis!

Θα μαλωσω όμως τα κοριτσια.Δε μου το χανε πει και θα μπορουσα να το χα δημοσιευσει κ στο adespoto.gr.....Aλλά ήταν κ λίγα τα κομμάτια...
Α ναι,ξέχασα ότι η σκυλοοικογένεια έγινε πενταμελής...
Σ'ευχαριστω πολυ!Από τη δευτερη μέρα είχαν εξαντληθεί,οποτε δεν προλάβαμε να το βάλουμε κι αλλού...Κάναμε 20 γιατι δεν φανταζόμασταν ότι θα έχουν τοση περαση.Αλλά τα Χριστούγεννα θα επιστρέψω δριμυτερη!:up:

Αλλά τα Χριστούγεννα θα επιστρέψω δριμυτερη!:up:

Αυτό τί να είναι απειλή ή υπόσχεση??? :rolleyes::rolleyes:

ιδέα:redface:

δεν ξέρω αν χαλάει το υλικό που χρησημοποιείς (σε περίπτωση που κάποιο ζωάκι το μασουλίσει)

αλλά νομίζω πέρα από κοσμίματα και χριστουγεννιάτικα πραγματάκια θα ήταν καλή ιδέα να μας φτιάξεις ταυτοτητούλες κοσμίματα για τα ζωάκια μας, κατόπιν παραγκελίας φυσικά με τα τηλέφωνα μας κτλ., αν γίνεται:rolleyes:

Πες ναι...
για να παραγγείλω καμία 20αρα να έχω....:hmm::)

20άρα?:blink:

:hmm:να φοράμε στις γατούλες που στειρώνουμε? τύπου είμαι καθαρή, εμβολιασμένη και φυλική προς το περιβάλλον?:P

20άρα?:blink:

:hmm:να φοράμε στις γατούλες που στειρώνουμε? τύπου είμαι καθαρή, εμβολιασμένη και φυλική προς το περιβάλλον?:P

Δεν θα το έλεγα για τα έξω... μπορεί να μπλεχτούν κάπου.. και να έχουμε άλλα τρεχάματα...:/:
Για τα δικά μου στο χωριό σκεφτόμουνα... :rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back