Fotini
Διάσημο μέλος
ωραία λοιπον το θεμα με τόση βοηθεια και προθυμία νομίζω ότι λύθηκε τουλαχιστον απο αποψη κτηνιατρικής περίθαλψης. Τωρα για την φιλοξενία φαντάζομαι οτι καποιος θα μπορέσει να φιλοξενήσει τη γατούλα μέχρι να γινει καλά και να δωθεί για υιοθεσία..Περαστικά εύχομαιτόσοι ανθρωποι προσφέρθηκαν..
Έτσι!!! Μαζί κάνουμε τη θεωρία πράξη!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Για ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ!!!!!
Fotini
Διάσημο μέλος
Τι εγινε Φωτεινουλα; σε ενδιαφερει να γραφτείς στο "Αδεσποτολόγιο" Εύκολο ειναι, δεν κανουμε δωρα αλλα ολο και κατι πετυχαινουμε για τα αδεσποτα....μέσα στην ασήμαντη ζωουλα μας
ΝΑΙ! Πώς μπορώ; Δεν είμαι Ωνάσης, αλλά όλο και κάτι θα δίνω όταν μου περισσεύει.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Αν θέλεις έχουμε και άλλες δραστηριότητες για όσους δυσκολεύονται με τα οικονομικά.
Απλά μπορεί να λερώσεις λίγο τα χέρια σου....και να ιδρώσεις... δεν ξέρω αν έχεις πρόβλημα.
avtwvia
Διάσημο μέλος
Παιδια.. τωρα τα ειδικά γιαουρτάκια βγήκαν και σε Γιαουρτοποτό!!!!!!
Για ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ!!!!!
αυτο που κολλαει???

Κοιταμε να βοηθησουμε ενα γατακι και ο καθενας μας λεει οτι του κατεβει??
Fotini
Διάσημο μέλος
Ακολούθησε τις οδηγίες... απλό είναι!!
Αν θέλεις έχουμε και άλλες δραστηριότητες για όσους δυσκολεύονται με τα οικονομικά.
Απλά μπορεί να λερώσεις λίγο τα χέρια σου....και να ιδρώσεις... δεν ξέρω αν έχεις πρόβλημα.
Ποιές οδηγίες;
Πού;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος

prince
Διάσημο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
αυτο που κολλαει???
Κοιταμε να βοηθησουμε ενα γατακι και ο καθενας μας λεει οτι του κατεβει??
Ναι, δεν κολλάει..
Μάλλον θα φταίει η κούραση, η ζέστη και οι 39 C.. και η πίεση στην δουλειά!!

Σορύ στην κοπέλα με το πρόβλημα.

julia
Διακεκριμένο μέλος
Ποιές οδηγίες;Πού;
Θέλεις να βοηθάς?

Αν είναι αυτό απλά μας στέλνεις το κινητό σου και το mail σου (στο σite μας έχει στοιχεία επικοινωνίας) και θα σε προσθέσουμε στους εθελοντές μας. Θα λαμβάνεις ενημέρωση όπως όλοι για τις δράσεις και το πρόγραμμα και όπου θέλεις συμμετέχεις.
Αν έχεις και αυτοκίνητο το λές!

PS. Σε κάποιον Mond, δεν ξέρω μήπως θα έπρεπε να μεταφερθεί στο αντίστοιχο θέμα, γιατί εδώ είναι λίγο εκτός.
Fotini
Διάσημο μέλος
Θέλεις να βοηθάς?
Αν είναι αυτό απλά μας στέλνεις το κινητό σου και το mail σου (στο σite μας έχει στοιχεία επικοινωνίας) και θα σε προσθέσουμε στους εθελοντές μας. Θα λαμβάνεις ενημέρωση όπως όλοι για τις δράσεις και το πρόγραμμα και όπου θέλεις συμμετέχεις.
Αν έχεις και αυτοκίνητο το λές!
PS. Σε κάποιον Mond, δεν ξέρω μήπως θα έπρεπε να μεταφερθεί στο αντίστοιχο θέμα, γιατί εδώ είναι λίγο εκτός.
Ποιό site; Του Κέντρου Γάτας; Ναι, θέλω να βοηθήσω.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Ποιό site; Του Κέντρου Γάτας; Ναι, θέλω να βοηθήσω.
Που κολλάει το Κέντρο Γάτας?

Δες λινκ στην υπογραφή μου....
RedCat
Διάσημο μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος
Τι σχεση εχει το κέντρο γάτας με αυτό που αποφασίσαμε να κάνουμε εμείς;;;; Καλο ειναι πριν σχηματίσεις καποια αποψη να κρίνεις με το δικο σου μυαλο και τα δικα σου ματια. Μπες στο μπλογκ μας και ισως καταλαβεις τη διαφορα.
Καλά, ντε... μη βαράς... ένα λάθος έκανα κι εγώ...πού να ξέρω ότι έχετε blog;;;;
RedCat
Διάσημο μέλος
απλά καλο ειναι να σχηματίζουμε αποψη για τα πράγματα μόνοι μας, αυτό είπα..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Καλή πίστη να υπάρχει και θέληση για δουλειά και τρέξιμο. Πραγματικό τρέξιμο όμως.. ιδρώτα, βρωμιά, άσχημα θεάματα.... Θέλει γερό στομάχι....
Δεν αντέχουν όλοι.....

Το συναίσθημα όμως όταν γυρνάς σπίτι ψόφια είναι κάτι απερίγραπτο!
Αυτό, και τα καθημερινά μικροπράγματα που καταφέρνουμε μας δίνουν την δύναμη να συνεχίσουμε, και να μην επαναπαυόμαστε στον καναπέ μας και στον δικό μας τέλειο μικρόκοσμο.
drusilia
Διάσημο μέλος
Δες το μπλογκ, ειναι στην υπογραφή μας το λινκ. Αν θες μπορούμε να μιλήσουμε και τηλεφωνικά να επιλέξεις κάτι που σου ταιριάζει, στειλε μου πμ με το τηλ σου. Δεν ειναι απαραίτητο οτι θα περιλαμβάνει χρήματα αυτό το κάτι.
Το Κτηνιατρικό Κέντρο Γάτας είναι ένα από τα τουλάχιστον 5 κτηνιατρεία που συνεργαζόμαστε. Ας μην κολάμε με αυτό το πράγμα πλέον, σας παρακαλώ.
Πραγματικά υπάρχει πολύ δουλειά να γίνει, πολλές στειρώσεις και πολλά ζώα που έχουν ανάγκη. Ας επικεντρωθούμε σε αυτό, ας κάνει ο καθένας μας ότι μπορέι και μην αναλωνόμαστε σε πράγματα χωρίς νόημα.
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
(πάλι έχασα επεισόδια μου φαίνεται
)έχω άπηρες εφημερίδες τις κάνουμε μασούρια κατά καιρούς

πάρτε με τηλέφωνο το απογευματάκι, μπορώ και θέλω μέχρι και άμμους να καθαρίζω

αυτοκίνητο δεν έχω μόνο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool