Αδεσποτολόγιο

ε αρα δεν υπαρχει θεμα, το αδεσποτολογιο αν ειδες στο wordpress εκτος απο τους κουμπαραδες εχει και μια συνεργασια αλληλεγγυης με συλλογους κυριως που παραγαγουν εργο και αξιζουν τον κοπο να βγουν προς τα εξω...
δεν ειανι τα σωματεια με τα κορακια ειναι ανθρωποι που προσπαθουν...
και χωρις ναθελω να φανω ψωροφαντασμενη ειμαστε λιγοι και εχουμε καταφερει πολλα,
τωρα η φαση με τον συγκεκριμενο θεμα εχει καταντησει λιγο νηπιαγωγιο αλλα ευτυχως οχι απο μερους μας, ο καθενας διαχειριζεται την προσφορα του στα αδεσποτα οπως κρινει ,
ομως δεν γινεται καποιος να αρνειται να συνεργαστει μαζι μας και εμεις να του φορτωσουμε αδεσποτο,
αυτο ξεχαστε το για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις,

σχετικα με κτις τιμες ηθελα να αναφερθω 100 ευρω για ναρθηκα ειναι πραγματικα η κατωτατη τιμη, εννοειτε οτι τενωντιτιδες, καταταγματα σπασιματα κτλ χρειαζονται ακτινογραφια, αλλιως πως??
και κοστιζει 15-20 ευρο το λιγοτερο,
ειναι απαραιτητα ολαυτα, κι εμεις οταν εχουμε τενωντητιδα ενα ναρθηκακι ενα ελαστικο επιδεσμο το βαζουμε ποσο μαλλον η γατα...
για αν ξερουμε τι παρεχεται δωρεαν και το οχι....
και να μην παραπληροφουρουμαστε
ατα ειναι στοιχειωδη

ο νοον νοειτο τι σημαινει δωρεαν εξεταση και τι σημαινει συμμετοχη στα εξοδα θεραπειας που βασιζεται στις κατοτατες τιμες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έλεος ρε παιδιά πάλι ! Γιατί υπάρχει αυτή η διάθεση κατινιάς δεν μπορώ να καταλάβω. Όλοι θέλουμε και προσπαθούμε για το ίδιο πράγμα.
Δεν χρειάζονται οι αντιπαραθέσεις μεταξύ μας. Στην τελική μας ενώνουν κοινά οράματα και ιδέες, δεν μας χωρίζει τίποτα.

Το τι κάνει ο καθένας είναι προσωπικό θέμα. Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά. Η συζήτηση εδώ μου θύμισε μια άλλη αντιπαράθεση που υπήρξε πριν από καιρό για το Κ.Γ.

Δεν είμαστε βαρδινογιάννηδες, οι περισσότεροι από μας δίνουν και πληρώνουν πραγματικά από το υστέρημα τους, έχοντας ταυτόχρονα άπειρες οικογενειακές υποχρεώσεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελος με το θέμα αυτο παιδια, ελεος. Πρακτικά ας συζητάμε εδώ τι μπορεί να γίνει.

Αντωνια και γενικά όποια άλλη κοπέλα μπορεί να συνεργαστεί με τον Αίλουρο, υπάρχουν 2 αποικίες αδεσπότων που έχουμε υπόψη, όπου επείγουν στιερώσεις. Αν κάποια θέλει να κάνει συνεννόηση και να πηγαίνει γάτες για στείρωση εκει, μια και λες Αντωνία ότι δεν παίρνει λεφτά για αδέσποτα, ας κάνει μια προσπάθεια να το κανονίσει, μήπως και επιταχυνθούν λίγο τα πράγματα και βελτιωθεί η κατάσταση.
Απλα πρέπει να λυθεί το θέμα της φιλοξενίας 1-2 μέρες του ζώου, γιατι θηλυκό στειρωμένο μόλις δεν νομίζω ότι εινια καλή ιδέα να απελευθερώνεται αμέσως. Αν κάποιος προσφέρεται να κρατήσει το γατάκι 1-2 μέρες σπίτι του, ας το πει.

Οπότε αν κάποια κοπέλα συνεργάζεται με τον Αίλουρο ας κάνει κάποια συνεννόηση και ας μας πει. Εμεις μπορούμε να βοηθήσουμε στο να πιαστούν οι γάτες.

Αυτο το γνωρίζω για το συλλογο και τους αξιζουν πολλα μπραβο.. Ηδη εχω βοηθησει..

ωραία άρα δεν υπάρχει πρόβλημα, για αυτό μας ενημερώνουν, αν ήταν κάποιος στην Χίο που χρειαζόταν βοήθεια ή ήθελε να βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο δεν θα τον έστελνε κανείς στην Θεσσαλονίκη, με τον ίδιο τρόπο κανείς δεν σου λέει σε ποιό γιατρό να πας, δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα, μάλλον είμαι χαζή:redface:

Απλα πρέπει να λυθεί το θέμα της φιλοξενίας 1-2 μέρες του ζώου, γιατι θηλυκό στειρωμένο μόλις δεν νομίζω ότι εινια καλή ιδέα να απελευθερώνεται αμέσως. Αν κάποιος προσφέρεται να κρατήσει το γατάκι 1-2 μέρες σπίτι του, ας το πει.

Οπότε αν κάποια κοπέλα συνεργάζεται με τον Αίλουρο ας κάνει κάποια συνεννόηση και ας μας πει. Εμεις μπορούμε να βοηθήσουμε στο να πιαστούν οι γάτες.

δηλαδή το πρόβλημα του Αίλουρου αυτό είναι? η 1-2 μέρες που χρειάζεται το θυλικό για να συνέλθει λόγο του ότι δεν μπορεί να έχει ζώα εκεί?:hmm:

εγώ θα μπορώ να βοηθήσω σε αυτό το θέμα, έχω ένα δωμάτιο στο οποίο μπορώ να απομονώσω μια γατούλα μόνη και να μην έρχετε σε επαφή με τις δικές μου (το γραφείο), πέρα από τα διαστήματα που θα λείπω από το σπίτι βέβαια

για να μπορώ όμως να βοηθήσω ώστε να γίνει δουλειά θα πρέπει η γατούλα στις 2 μέρες να φεύγει αμέσως και να έρχεται η επόμενη

δεν ξέρω αν θα μπορώ να έχω και άλλη μία στο πίσω μπαλκόνι αν είναι μέσα σε κλουβί και αν επειτρέπεται που από το νόμο απαγορεύεται νομίζω, το μπαλκώνι πάντως είναι ίσυχο και απομωνομένο με τέντες (ευάερο, ευήλιο κτλ μπλα μπλα - πλάκα κάνω:P)

για να ξεκαθαρίσω το θέμα του Αιλουρου, δεν ειναι το πρόβλημα της φιλοξενίας. Επειδή εγω ελαβα το μήνυμα οταν προταθηκε η συνεργασία με το αδεσποτολογιο ήταν οτι την προσφορα στις αδεσποτες γατουλες επιλέγει εκείνος το που θα την προσφέρει (το οποιο θεμιτό ειναι φαντάζομαι και ας πουμε για την Πιτσιλω μου εκεί πήγα και εγινε δωρεαν η στειρωσή της...για να μην κατηγορηθω οτι δεν τα λεω ολα). Το μεταφέρω οπως ακριβώς το έλαβα για να μην γίνονται παρανοήσεις.

Ναι Νοτα, αλλά η Αντωνία τώρα λέει οτι δεν παίρνει λεφτά για τα αδέσποτα!
Τελος πάντων, για αυτο λέω, οποιος συνεργάζεται με τον Αίλουρο και πσιτευει οτι μπορεί να τα ξεκαθαρίσει ολα αυτά και να βοηθήσει με στειρώσεις αδεσπότων ας το πει.

Μεσπαιρος, πολύ χρήσιμο αυτό που λες με την φιλοξενία. Με τον τρόπο αυτο μπορούμε πολύ άνετα να εκμεταλευτούμε τις στειρώσεις του ΣΠΑΖ με 15 και 20 ευρώ! 2 μέρες στο σπίτι σου και μετά πίσω στην περιοχή τους!:)

Και στην τελική η γατούλα μένει σε μια μεγάλη γατοφόρο με λεκανάκι με άμμο μεσα. Γιατι αν ειναι πολύ άγρια θα έχουμε πρόβλημα στο να την χειριστείς μέσα στο σπίτι αμολυτή.
Τελος πάντων, λεπτομέρειες απο κοντα!:)

ναι οι στειρώσεις σε όποια αδεσποτα επιλεγούν γίνονται δωρεάν όπως εγινε και με την Πιτσίλω, μαλλον δεν ανεφερα το δωρεαν πανω αλλα το ειχα αναφερει στο ποστ της Πιτσιλως. Απλα θα πρεπει να γινεται η αναλογη συνεννοήση με τον γιατρό και με τον ενδιαφερομενο, απλα η συνεργασία με το αδεσποτολογιο δεν εγινε δεκτή, δεν παει να πει οτι δεν θα προσφερει σε καποιον αλλον ...:)

έχουμε μέλη στο ΣΠΑΖ που μπορούν να τις πηγαίνουν με 15 και 20 ευρώ?:up::up::up:

έχουμε μέλη στο ΣΠΑΖ που μπορούν να τις πηγαίνουν με 15 και 20 ευρώ?:up::up::up:

έχουμε!!!!:up:

αυτοκίνητα και σπίτια για 1-2 μέρες φιλοξενία για τα θηλυκά θέλουμε. :):)

αυτοκίνητο δεν έχω καρδιά μου:( :P

και απορίες έχω άπειρες, τύπου πως θα απολημένω τον χώρο φιλοξενείας για να μην μεταφέρεται τίποτα από το ένα αδέσποτο στο άλλο κτλ, θα σας πρήξω όταν τα πούμε από κοντά:lol:

άντε και αμα γίνεται έτσι καμιά σοβαρή εξέλιξη, πάρτε και κανά τηλέφωνο, αφού χάνω επισόδεια:/:

Μεσπαιρος, παρασκευη στην επιχειρηση που ειπαμε! ;)

Πραγματικα αξιολογη η προσπαθεια σας:) Χιλια μπραβο απο μενα:)
Θα προσπαθησω καθε μηνα (εκτος Αυγουστου) να συνεισφερω και εγω κατι μια και δεν μπορω με προσωπικη βοηθεια.Θα σας στελνω π.μ
Την παρασκευη που θα παω Quicko μπορω να παρω 2-3 φροντλαιν σπρευ
Ποιος ειναι ο ποιο ευκολος τροπος να σας τα στειλω? Μεσω ταχυδρομιου με δεμα?Αν ναι, σε ποια διευθυνση?:D

καταρχάς αν στειλεις λεφτά οπωσδήποτε μαιλ στο adespotakia@gmail.com να μας πεις οτι έκανες κατάθεση και για πιο λογο θελεις να διατεθουν (στειρώσεις, φιλοξεννιες, σκυλια, γατια, κλπ).
Αν θες σου στελνω λεπτομέρειες.
Ναι, φαντάζομαι τα πράγματα το καλυτερο ειναι να τα στειλεις σε καποια απο εμας ταχυδρομικα. :)
Θα σου στειλω πμ για αυτο.

Θέλω να ευχαριστήσω την αγαπητή Μεσπαιρος, για την πολύτιμη βοήθειά της στο χθεσινό "ψάρεμα".:up:
3 αδέσποτες γατούλες πιάστηκαν και θα στειρωθούν στην περιοχή της Κυψέλης.:) Πράγμα σημαντικό γιατί στο συγκεκριμένο σημείο, ένα μικρό παρκάκι, η κατάσταση τείνει να φύγει εκτός ελέγχου με το θέμα του υπερπληθυσμού...

σήμερα ξύπνησα άλλος άνθρωπος, είμαι πολύ χαρούμενη με την "ψαριά":lol: και με την σκυλίτσα που πήγα βόλτα, μου είπαν όποτε έχω χρόνο και όρεξη μπορώ να πηγαίνω και να την βγάζω να περιπατούμε στην γειτονιά:D

τι καλή σκυλίτσα όταν της έλεγα έλα πάμε, τρέχαμε μαζί δίπλα δίπλα και όποτε της έλεγα όπα δεν την παλέβω άλλο σταμάταγε, εδώ είναι κάτι άλλα κακομαθημένα από τα αφεντικά τους στο ένα τρίτο σε μέγεθος από αυτή που σε σέρνουν και δεν νιώθουν τίποτα..... τέλεια εκπεδευμένη, απορώ ποιός ηλίθιος παράτησε τέτοιο πλάσμα.....:/:

αα κατά την βόλτα εντόπισα άλλες 3 γάτες στο παρκάκι, η σκυλίτσα δηλαδή τις εντόπισε και μου τις έδειξε με την χαρακτηριστική κίνηση που κάνουν τα πουλόσκυλα, γκτιν ποδαράκι σηκωμένο, μουσούδα μπροστά και ουρίτσα κάγκελο:P

ένα κτήνος μαύρο μάλον ο κυρίαρχος αρσενικός της παρέας και 2 ποιό μικρά

:):):):):):):)

Η λιλικα εινια φανταστικη....:)
Θα παμε και για τα υπολοιπα σε καποια φάση, αυτο ειναι το μονο σίγουρο.

Να προσθέσω ότι το ψάρεμα ήταν 3 στα 3 θηλυκά!!! :up:

Απλά, με την μία 30 γατιά λιγότερα!! ;)

η τύχη του πρωτάρη δεν λένε στο ψάρεμα?:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back