Αδεσποτολόγιο

Aμάν με την επικαιρότητα.:mad::mad::mad:
Περίμενα, περίμενα, είδα και αναγκαστικά όλη την συζήτηση μην τυχόν και το χάσω!!!
Άντε να δούμε σήμερα........

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ που έχω να δω ειδήσεις κανα μήνα και!!!!! Και δεν καταλαβαίνω τίποτα???:redface:

Κάθησα εχτές, με προσοχή... αλλά μονο μια δικηγόρο είδα.. άντε και μόλις παρενέβει και ο Ψωμιάδης ΛΙΒΕ... λέω εντάξυ.. καταλάβαμε...:lol::lol:

Σβήσε ή άλλαξε κανάλι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εγώ το ίδιο.:( Χώρια που επειδή έχω κόψει την τηλεόραση, έπαθα σοκ με την απίστευτη χυδαιότητα που είδα - και δεν εννοώ τα σκάνδαλα, εννοώ τις ειδήσεις.:blink: Στο τέλος, όχι μόνο έκλεισα την τηλεόραση, αλλά την έβγαλα κι απ' την πρίζα! (σαν τους Ινδιάνους που φοβόντουσαν ότι η φωτογραφική μηχανή θα τους κλέψει την ψυχή τους):lol::lol::lol::lol:

Ευτυχως που δεν το δειξαν γιατι χθες τελειωσα την δουλεια γυρω στις 9.:hmm: Παιδια με την επικαιροτητα δεν βγαζεις ακρη.Σιγα μην τελειωσουν εγκαιρα με τα Βατοπεδια.Να τολμησω να κανω μια προταση.Μηπως να κανατε κρουση σε κανενα πρωιναδικο.Και περιοδικα (μια φορα τον μηνα π.χ) να παρουσιαζατε καποια απο τα ζωα που ψαχνουν για υιοθεσια, λεγοντας και την ιστορια τους.:hmm::)

Επίσης έχω σκεφτεί την εκπομπή του Κανάκη, το Ράδιο Αρβύλα.
Και εκεί αν υπάρχει κάποια άκρη θα μπορούσε να παρουσιάζει κάποιο από τα ζωάκια που δίνονται προς υιοθεσία.
Υπάρχει κάποιος στον ΑΝΤ1 που να μπορεί να μας βοηθήσει ?

Μεγάλη θυσία και σήμερα....
αντε να δούμε, αν και δεν βλέπω φως.. :hmm:
Πιο λογικό το βλέπω για ΣΚ...

Έπιασε θέμα με ζώα/κτηνοτρόφο και ακρίβεια τροφών... μπορέι να είμαστε το επόμενο....

Πάλι δεν έδειξε τίποτα ή το έχασα?:mad::mad:

Πάλι δεν έδειξε τίποτα ή το έχασα?:mad::mad:
Κοριτσια να ρωτησω κατι κι εγω η ασχετη?Κουμπαραδες στο Μενιδι η στη Νεα Φιλαδελφεια υπαρχουν για να ριξουμε και εμεις οι πτωχοι τον οβολο μας...:hmm:

Μαλλον θα έρθω στην γιορτή του αδεσποτολογιου..(επιτέλους ώρα που μπορώ)εχω κάτι σακουλάκια με τροφή(πουρινα 1 όχι πλαν)..Να τα φέρω ή οχι..την έχω 2 μήνες τωρα αλλά δεν βρίσκω που να την δώσω..Ενα γατάκι που έχω εδώ μου φαίνεται καλοταισμένο!!!:hmm:Τέσπα, να την φέρω??Τι άλλο θα χρειαστείτε??Ή θα ήταν χρήσιμο?

latest news

γεια σας.
:)katerina10 ναι μπορεις να τη φερεις τη τροφη εκει.

:)επισης οσοι επιθυμειται να φερετε εκει τα κουβερτακια και τα παλια πουλοβερ κτλ για τις γατουλες, μπορειται να το κανετε μιας που θα εχουμε καποια αμαξια να τα φορτωσουμε.

:)Το ημερολογιο μας δεν θα ειναι διαθεσιμο προς πωληση στη γιορτη λογω αρνησης των διαχειρηστων της δημοτικης αγορας της κυψελης να πολουνται πραματα εκει εστω κι αν ειναι για τα αδεσποτα.
Οποτε οποιος ενδιαφερετε να το παραγγειλει μεσω πμ παρακαλω απο Δευτερα.
θα υπαρχει κουμπαρας για συνησφορα στις στειρωσεις και νοσηλεια αδεσποτων.
Στο χωρο θα λειτουργει ενα μπαρ το οποιο ειναι για ενισχυση της δημοτικης αγορας, εμεις θα εχουμε ενα τραπεζακι με κερασματα γλυκα , αλμυρα και κοκτειλ.
:confused:Οπως ανεφερα σε προηγουμενο ποστ οι κουμπαραδες αποσυρονται σταδιακα, απο τα κτηνιατρεια, θα παραμηνει μονο στη Λερο επαοριστον και στο κατω χαλανδρι στο κτηνιατρειο του κυριου Καραμηστου μεχρι τελος ιανουαριου .Εαν ειστε μακρυα και θελετε αν συνισφερετε υπαρχει ο λογαριασμος του ταχυδρομικου ταμιευτηριου αναρτημενος στη δεξια του μπλογκ.
:)Απο την κυριακη ξεκιναει καμπανια συλλογης σκυλοτροφης για τα αδεσποτα της στεγης κερατεας.
αναλυτικοτερα σε ποστ την κυριακη.
:)Τελος να ευχαρηστησουμε και αποε δω ολους οσους εδωσαν χρηματα για το χειρουρφειο της Βαλιας το οποιο θα γινει τη τεταρτη.
θα αναρτησουμε ονομαστικη λιστα για ευχαρηστηριο αμεσα στο μπλογκ μας.
:)Σχετικα με της ειδησεις ειπαν οτι θα το δειξουν μεσα στο σκ.
αλλα δεν θεωρω οτι χρειαζεται αν στεινομαστε πλεον στις τηλεορασεις μετα , σκοπος ειναι να πληροφορηθουν οι εκτος χωρου οτι μπορουν να υιοθετουν ζωακια απο στεγες και οχι απαραιτητα να τα αγοραζουν.
Καλο απογευμα
θα σας δουμε το Σαββατο.

γεια σας.
:)katerina10 ναι μπορεις να τη φερεις τη τροφη εκει.

:)επισης οσοι επιθυμειται να φερετε εκει τα κουβερτακια και τα παλια πουλοβερ κτλ για τις γατουλες, μπορειται να το κανετε μιας που θα εχουμε καποια αμαξια να τα φορτωσουμε.

:)Το ημερολογιο μας δεν θα ειναι διαθεσιμο προς πωληση στη γιορτη λογω αρνησης των διαχειρηστων της δημοτικης αγορας της κυψελης να πολουνται πραματα εκει εστω κι αν ειναι για τα αδεσποτα.
Οποτε οποιος ενδιαφερετε να το παραγγειλει μεσω πμ παρακαλω απο Δευτερα.
θα υπαρχει κουμπαρας για συνησφορα στις στειρωσεις και νοσηλεια αδεσποτων.
Στο χωρο θα λειτουργει ενα μπαρ το οποιο ειναι για ενισχυση της δημοτικης αγορας, εμεις θα εχουμε ενα τραπεζακι με κερασματα γλυκα , αλμυρα και κοκτειλ.
:confused:Οπως ανεφερα σε προηγουμενο ποστ οι κουμπαραδες αποσυρονται σταδιακα, απο τα κτηνιατρεια, θα παραμηνει μονο στη Λερο επαοριστον και στο κατω χαλανδρι στο κτηνιατρειο του κυριου Καραμηστου μεχρι τελος ιανουαριου .Εαν ειστε μακρυα και θελετε αν συνισφερετε υπαρχει ο λογαριασμος του ταχυδρομικου ταμιευτηριου αναρτημενος στη δεξια του μπλογκ.
:)Απο την κυριακη ξεκιναει καμπανια συλλογης σκυλοτροφης για τα αδεσποτα της στεγης κερατεας.
αναλυτικοτερα σε ποστ την κυριακη.
:)Τελος να ευχαρηστησουμε και αποε δω ολους οσους εδωσαν χρηματα για το χειρουρφειο της Βαλιας το οποιο θα γινει τη τεταρτη.
θα αναρτησουμε ονομαστικη λιστα για ευχαρηστηριο αμεσα στο μπλογκ μας.
:)Σχετικα με της ειδησεις ειπαν οτι θα το δειξουν μεσα στο σκ.
αλλα δεν θεωρω οτι χρειαζεται αν στεινομαστε πλεον στις τηλεορασεις μετα , σκοπος ειναι να πληροφορηθουν οι εκτος χωρου οτι μπορουν να υιοθετουν ζωακια απο στεγες και οχι απαραιτητα να τα αγοραζουν.
Καλο απογευμα
θα σας δουμε το Σαββατο.
Ειναι για ολους?και που ειναι η δημοτικη αγορα?

καλεσμένοι ναι ειστε όλοι!!! :)
φωκιωνος Νεγρη 42 μεσα στη στοα.
αυτο ειναι η δημοτικη αγορα της κυψελης.

Ευχαριστω θα ειμαι εκει!!!!

Παιδιά η μόνη ενίσχυση για τα ζωάκια θα είναι μέσω του κουμπαρά? Τα χρήματα από τις εισπράξεις των ποτών δεν θα πάνε στα ζωάκια?:hmm:

τα ποτα που θα δινει το αδεσποτολογιο ειναι δωρεαν.:)
οποιος θελει αν αγορασει ακτι απο τα μπαρ της αγορας πανε στους καταληψιες της αγορας για ενισχυση.
οποιος θελει να δωσει χρηματα για τα αδεσποτα στον κουμπαρα , η στις φορμες οικονομικης ενισχυσης οπου γραφει τα στοιχεια του για να λαβει ταχυδρομικα κτηνιατρικη αποδειξη.

επισης αναγκες υπαρχουν για παλιες κουβερτες και πουλοβερ
και για ξηρα ττροφη.
Η ΣΤΕΓΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ εχει ξεμηνει απο τροφιμα, χρειαζεται 3 εικοσακιλα ξηρας τροφης τη μερα για να ταιστουν τα αδεσποτα σκυλια.
θα κανυμε κινηση για να συλλεχθουν σακουλια ξηρας τροφης οποιασδηποτε μαρκας (και σε καμια περιπτωση ακριβη μαρκα) γαι σιτιστουν τα ζωκια.

Αυτοκινητα θα υπαρχουν να φορτοθουν οι κουβερτες αλλα και οσοι θελουν τροφη , διαφορετικα απο την κυριακη θα οριστει ενο μερος συλλογης της τροφης, Λαμιας 1 στουςα μπελοκηπους πισω απο την εκκλησια του αγιου Δημητριου μεσα στο σιλοζωο καφενειο.
Εκει μπορειται να πηγαινεται να αφηνεται τα σακια τροφης.,

τελικά μας έδειξε η τβ χθες..
ούτε εγώ δεν το είδα...
:)
Η Γιορτή πήγε ανέλπιστα καλά, και από κόσμο και από οργάνωση, και από ενδιαφέρον ανθρώπων για κάποιες υιοθεσίες και φιλοξενία επειγόντων περιπτώσεων όπως της σκυλίτσας στα Βίλλια.
Το mycat εδοσε βροντερό παρον και γιαυτη τη εκδηλωση .
:):)
ευχαριστούμε πολύ πολύ!

ούτε εγώ δεν το είδα...
Η Γιορτή πήγε ανέλπιστα καλά, και από κόσμο και από οργάνωση, και από ενδιαφέρον ανθρώπων για κάποιες υιοθεσίες και φιλοξενία επειγόντων περιπτώσεων όπως της σκυλίτσας στα Βίλλια.
ευχαριστούμε πολύ πολύ!

Το my cat βρίσκεται παντού:). Πάντως τέτοιες εκδηλώσεις είναι πολύ επικοδομοιτικές και ευχάριστες. Θέλουμε κι άλλες:up:

Ετσε απο περιέργεια γιατί δεν οργανώνεται καπου σε κάποιο μαγαζί μια εκδήλωση(όπως κάναμε στο λύκειο)και τα έσοδα να πηγαίναν στα ζωάκια.
Οι περισσότεροι που βγαίνουν τα βράδια δεν θα πηγαίναν σε μια χοροεσπερίδα για τα ζωάκια?Και κάποιοι καλλιτέχνες είναι και αυτοί ζωόφιλοι (ίσως κάνανε καλύτερες τιμές,ποτέ δεν ξέρετε).
Μια ιδέα είναι μη με βαρέσετε!!!!!

ούτε εγώ δεν το είδα...
ευχαριστούμε πολύ πολύ!
Το έδειξε την κυριακη το άλφα!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back