ntina10
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Παντώς να ξέρεις ότι δεν παχαίνουν όλα τα γατιά μετά τη στείρωση. Με λίγη προσοχή, μπορείς να τα διατηρήσεις σε φυσιολογικό βάρος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ntina10
Νεοφερμένο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος

konstans
Περιβόητο μέλος
ntina10
Νεοφερμένο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος
Τον έχεις ζυγίσει ή το υπολογίζεις με το μάτι;Το ότι έχει κέφια είναι πολύ καλό!
ιβανα
Επιφανές μέλος
εγω θα'λεγα να τον πας απο ον γιατρο του να τον δει 
ntina10
Νεοφερμένο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος

Όπως είπαν και οι υπόλοιποι, αφού έχει κέφια είναι μια χαρά. Προφανώς έχασε λίγο βάρος απ' τη νηστεία και τώρα ή έχει κλείσει το στομάχι του ή βρίσκει το παιχνίδι με τη Χιονούλα πιο ενδιαφέρον.

Κατά τη γνώμη μου, αφού είναι ευχαριστημένος μ' αυτή την ποσότητα, δεν χρειάζεται να του δίνεις παραπάνω. Τώρα που μεγαλώνει, θα πέσει ο μεταβολισμός του και θα αρχίσει να παχαίνει πιο εύκολα, οπότε καλό είναι να έχει λίγο "περιθώριο".
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Δύο μήνες μόνο; Για να προσαρμοστεί ο οργανισμός του στη νέα κατάσταση θέλει παραπάνω μήνες, 3-4 ίσως. Ζύγισέ τον για να δεις πόσο ακριβώς έχασε, γιατί αποκλείεται να έχασε ένα ολόκληρο κιλό, θα έπρεπε να είναι χάλια άρρωστος για να γίνει κάτι τέτοιο.Στείρωσα τον γατούλη μου πρίν 2μήνες πανω κάτω
Κι αν δεις ότι έχει χάσει βάρος (μιλάω για 200-300 γραμμάρια), τάιζέ τον λίγο παραπάνω!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool