Αδυνάτισε αντί να παχύνει!!!!

ntina10

Νεοφερμένο μέλος

Η ntina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα.
Καλημέρα!!!Συμβαίνει το εξής περίεργο.Στείρωσα τον γατούλη μου πρίν 2μήνες πανω κάτω,και όλοι μου λέγανε να προσέχεις θα παχύνει,κλπ.Ε,λοιπόν έγινε το αντίθετο αδυνάτισε και στεναχωριέμαι.Του αγοράζω ότι του αρέσει γιατί με την τροφή για στειρωμένα δεν έτρωγε τίποτα απολύτως το μύριζε και εφευγε.Δεν μπορώ νατον βλέπω έτσι αδυνατούλη,τι να κάνω???:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πόσο βάρος έχει χάσει; Καμιά φορά η απότομη απώλεια βάρους μπορεί να είναι ένδειξη ασθένειας. Τον βλέπεις να έχει χάσει γενικά την όρεξή του; Ή μήπως αδυνάτισε απ' τη νηστεία, επειδή δεν του άρεσαν οι ειδικές κροκέτες;

Παντώς να ξέρεις ότι δεν παχαίνουν όλα τα γατιά μετά τη στείρωση. Με λίγη προσοχή, μπορείς να τα διατηρήσεις σε φυσιολογικό βάρος.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μάλλον αρχικά αδυνάτισε από τις κροκέτες τις ειδικές για στειρωμένα,γιατί έμενε τελείως νηστικός αλλά επέμενα για να τις συνηθήσει.Τελικά αφου είδα ότι δεν πρόκειται να τις φάει του πήρα τα αγαπημένα του,και τρώει αλλά όχι πολύ.΄΄Ολο παίζει και όταν το θυμηθεί τρώει.Τρέχω σαν την τρελή με το σακουλάκι και τον ταίζω στο χέρι.Πρέπει να έχει χάσει 1 κιλό και κάτι.Πρίν τη στείρωση ήταν κούκλος,τώρα είναι αδυνατούλης.

γενικοτερα εχει ορεξη, ειναι ζωηρος δηλ ? παιζει ? εχει ζωντανια, ή το προβλημα ειναι μονο στο φαι ? :hmm:

Τον γιατρό σου τον έχεις ενημερώσει για την κατάσταση;Τί σου είπε;

Δεν ενημέρωσα το γιατρό γιατί είναι πολύ χαρούμενος,όλη μέρα παίζει με τη φίλη του τη χιονούλα,και κάνουν ένα σπίτι άνω κάτω.Δεν δείχνει κάτι ανησυχητικό.Απλώς δεν περίμενα να γίνει αδύνατος γιατί του έχω τα πάντα,δεν του λείπει τίποτα.Να φανταστείτε την κονσέρβα αν μείνει καμιά ωρίτσα στο μπωλάκι δεν την τρώει,την δίνουμε στα αδέσποτα,προκειμένου να ξεραθεί και να την πετάξουμε στα σκουπίδια.Τροφές τρώει μονο Royal Canin.

Είσαι σίγουρη πως έχει χάσει ένα κιλό; Μου φαίνεται πολύ.:hmm: Τον έχεις ζυγίσει ή το υπολογίζεις με το μάτι;

Το ότι έχει κέφια είναι πολύ καλό!

ειναι οντως πολυ..1 κιλο σε 2 μηνες :/: εγω θα'λεγα να τον πας απο ον γιατρο του να τον δει :)

Με το μάτι το υπολογίζω.Λες είναι πολύ?Παντώς είναι χαρούμενος!!Τι να του δώσω,να τον κάνω να φάει λίγο παραπάνω?

Αν το υπολογίζεις με το μάτι, μάλλον έχεις πέσει λίιιγο έξω.:lol:

Όπως είπαν και οι υπόλοιποι, αφού έχει κέφια είναι μια χαρά. Προφανώς έχασε λίγο βάρος απ' τη νηστεία και τώρα ή έχει κλείσει το στομάχι του ή βρίσκει το παιχνίδι με τη Χιονούλα πιο ενδιαφέρον.;)

Κατά τη γνώμη μου, αφού είναι ευχαριστημένος μ' αυτή την ποσότητα, δεν χρειάζεται να του δίνεις παραπάνω. Τώρα που μεγαλώνει, θα πέσει ο μεταβολισμός του και θα αρχίσει να παχαίνει πιο εύκολα, οπότε καλό είναι να έχει λίγο "περιθώριο".

Στείρωσα τον γατούλη μου πρίν 2μήνες πανω κάτω
Δύο μήνες μόνο; Για να προσαρμοστεί ο οργανισμός του στη νέα κατάσταση θέλει παραπάνω μήνες, 3-4 ίσως. Ζύγισέ τον για να δεις πόσο ακριβώς έχασε, γιατί αποκλείεται να έχασε ένα ολόκληρο κιλό, θα έπρεπε να είναι χάλια άρρωστος για να γίνει κάτι τέτοιο.
Κι αν δεις ότι έχει χάσει βάρος (μιλάω για 200-300 γραμμάρια), τάιζέ τον λίγο παραπάνω! :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back