Αδυναμία και αίμα...

simon21

Νεοφερμένο μέλος

Ο simon21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα.
Παιδιά, όλα άρχισαν πριν πέντε μέρες όταν η γατούλα μου δεν έτρωγε, δεν έπινε νερό και κοιμόταν συνέχεια. Αφού ήρθε ο κτηνίατρος στο σπίτι και την είδε, μου είπε πως η γάτα μου έχει ελαφριά βρογχίτιδα και πως αν συνεχίσει να μην τρώει να την πάω για ενέσεις.. Την ίδια μέρα άρχισα να της δίνω νερό με την σύριγγα αφού δεν σηκωνόταν καθόλου ενώ από την τέταρτη μέρα σηκωνόταν και έπινε μόνη της χωρίς όμως να τρώει την τροφή της. Επιπλέον αφού επιχείρησα να της δώσω τροφή με την σύριγγα, μετά από ώρες άρχισε να αφοδεύει ένα διαφανοειδές κίτρινο υγρό με ελάχιστο αίμα.. Πήγα αμέσως στον γιατρό και μου είπε πως την πείραξε στο στομάχι.. Μου είπε να μην της δώσω τίποτα άλλο. Δεν είναι μόνο αυτό όμως.. Προχθές το βράδυ όμως άρχισε να αποβάλει αίμα από το αναπαραγωγικό της όργανο..(εδώ να σημειώσω ότι δεν την έχω στειρώσει ακόμα) Δεν αιμορραγεί συνέχεια και όχι μεγάλες ποσότητες απλά αποβάλει αίμα και συνέχεια ξαπλώνει και σηκώνεται παρά μόνο για τουαλέτα.. Χρειάζομαι την βοήθεια σας μέχρι να έρθει και πάλι ο κτηνίατρος... Όποιος μπορεί να μου πει κάτι ας μου στείλε ένα reply. Ευχαριστώ!:(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δυστυχώς η κατάσταση όπως καταλαβαίνεις είναι σοβαρή και μόνο γιατρός θα μπορέσει να σε βοηθήσει αφού την εξετάσει. Εγώ θα σου πρότεινα να την πας πολύ σύντομα, έστω και σε άλλο γιατρό:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε άλλο ιατρό αμέσως...Δεν χωράνε αναβολές:(

Σε άλλο ιατρό αμέσως...Δεν χωράνε αναβολές:(

Δυστυχώς, στη πόλη που μένω είναι μόνο αυτός...

τότε πάρτον τηλέφωνο μήπως μπορεί να σου δώσει κάποια συμβουλή

Η γατουλα υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να εχει πυομητρα...Εχει βγαλει αλλα υγρα απο τα γεννητικα της οργανα;Οπωσδηποτε σε γιατρο αμεσα.Βγαινει εξω;Υπαρχει περιπτωση να εχει μεινει εγκυος;Μπορει να ειναι οτιδηποτε με τα συμπτωματα που περιγραφεις...

απο οτι φαινεται,χωρις να ειμαστε γιατροι,ειναι οτι η κατασταση της ειναι πολυ σοβαρη...και μονο οτι δεν τρωει τοσες μερες,δειχνει οτι ειναι πολυ σοβαρα...εγω...θα την πηγαινα οπωσδηποτε σε αλλο γιατρο,της μεγαλυτερης κοντινης πολης...ο ιδιος...δεν βλεπω να εχει να σου προσφερει πολλα...

Την πήγα στον κτηνίατρο και την εξέτασε. Ασφαλώς το λάθος είναι δικό μου, αφού μετά την εξέταση μου είπε πως έχει μολυνθεί από άλλη γάτα..(την άφηνα να κατεβαίνει κάτω για πιπί) Αυτή η αρρώστια είναι δικό μου λάθος αφού όταν έπρεπε να ανανεώσω το ετήσιο εμβόλιο της ήταν σε κύηση και έπρεπε να την εμβολιάσω μόλις σταματήσει να θηλάζει.. Εγώ όμως δεν την πήγα και μου αρρώστησε.. Δεν θυμάμαι ακριβός την ονομασία της αρρώστιας απλά μου είπε ότι προσβάλει το αναπνευστικό, τα νεύρα (της έτρεχαν τα σάλια από το στόμα) και μάτωνε.. Επιπλέον η γλωσσίτσα της μπροστά έχει πληγές και έχει αλλάξει λίγο χρώμα.. Της χορήγησε κάποιες αντιβιώσεις και αντιφλεγμονώδη(μου είπε πως πρέπει να κάνουμε και άλλα) και μου έδωσε ένα συμπλήρωμα τροφής μάλλον, να της δίνω πρωί μεσημέρι και βράδυ.. Ας ελπίσουμε να γίνει καλά το συντομότερο δυνατόν η μικρή μου Bast!!!:greycat:

Περαστικά εύχομαι,
όσο για την αρρώστια, δεν υπάρχει αρρώστια του αναπνευστικού που η γάτα βγάζει υγρά απο πίσω...

Μάλλον είναι συνδυασμός πραγμάτων, και θέλει φροντίδα σωστή...:|
Δεν θέλω να σε τρομάξω, αλλά αν μπορείς πήγαινέ την και σε κάποιον άλλον γιατρό, αν είναι πυομήτρα, κινδυνεύει άμεσα, και θέλει επέμβαση...
Δες λίγο παρακάτω της συμπτωματολογία, της πυομήτρας. Αφού είναι αστείρωτη, οι πιθανότητες είναι αυξημένες.
https://www.iatronet.gr/article.asp?art_id=752
Αν αρχίσει η γάτα να κάνει και εμετό, είναι στο τελικό στάδιο. Ευχομαι να μην είναι, αλλά επειδή είσαι επαρχία, και ξέρω πολύ καλά πως είναι καλύτερα να είσαι ενημερωμένος...:(

Περαστικά εύχομαι,
όσο για την αρρώστια, δεν υπάρχει αρρώστια του αναπνευστικού που η γάτα βγάζει υγρά απο πίσω...

Μάλλον είναι συνδυασμός πραγμάτων, και θέλει φροντίδα σωστή...:|
Δεν θέλω να σε τρομάξω, αλλά αν μπορείς πήγαινέ την και σε κάποιον άλλον γιατρό, αν είναι πυομήτρα, κινδυνεύει άμεσα, και θέλει επέμβαση...
Δες λίγο παρακάτω της συμπτωματολογία, της πυομήτρας. Αφού είναι αστείρωτη, οι πιθανότητες είναι αυξημένες.
https://www.iatronet.gr/article.asp?art_id=752
Αν αρχίσει η γάτα να κάνει και εμετό, είναι στο τελικό στάδιο. Ευχομαι να μην είναι, αλλά επειδή είσαι επαρχία, και ξέρω πολύ καλά πως είναι καλύτερα να είσαι ενημερωμένος...:(

Όχι, τελικά δεν είναι πυόμητρα. Από την στιγμή που ο γιατρός μου την εξέτασε και τις χορήγησε τα φάρμακα, δεν έχει βγάλει αίμα. Μου είπε πως φοβόταν οτι μπορεί να έχει πυόμητρα και την εξέτασε πολύ καλά, αφού βγάλαμε και ακτινογραφίες και κάναμε και υπέρηχο. Η Bast αναρρώνει και σήμερα που την πήγα να την δει ξανά ο γιατρός (μου είπε να την πάω και σήμερα) μου είπε πως την βλέπει καλύτερα!!!:up:

μπραβο!!! καλη αναρρωση!:)

Να πάνε όλα καλά. Όταν αναρρώσει με το καλό βάλε στο πρόγραμμα και τη στείρωσή της, κρίμα είναι αφού βγαίνει και έξω να προκαλείς αδέσποτα γατάκια ή να στερείς από αδέσποτα γατάκια να βρουν σπιτάκια.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back