16-09-11
21:45
καλησπέρα σας,
στις 19/08 βρήκα στο δρόμο δύο νεογέννητα γατάκια.
σε αντίθεση με το μαύρο που μας βγήκε μέγας λιχούδης ,το άσπρο γατάκι είναι αρκετά μίζερο με το φαγητό.
ταΐζω και τα δύο με γάλα πλήρες υποκατάστατο του μητρικού για ορφανά γατάκια.
σήμερα αποφάσισα να τα ζυγίσω:το μαύρο είναι 260 γραμμάρια και το άσπρο μόλις 177.
καθημερινά προσπαθώ να πιέζω το άσπρο όσο γίνεται περισσότερο να φάει λίγο ακόμα χωρίς σπουδαία αποτελέσματα...
πίνουν και τα δύο από το μπιμπερό αλλά το αδύναμο δείχνει να χορταίνει πιο γρήγορα από το αδερφάκι του και ξεκινάει τα παιγνίδια.
μήπως έχει κάποιος να προτείνει κάποια λύση ώστε να πάρει λίγο βάρος;
σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
στις 19/08 βρήκα στο δρόμο δύο νεογέννητα γατάκια.
σε αντίθεση με το μαύρο που μας βγήκε μέγας λιχούδης ,το άσπρο γατάκι είναι αρκετά μίζερο με το φαγητό.
ταΐζω και τα δύο με γάλα πλήρες υποκατάστατο του μητρικού για ορφανά γατάκια.
σήμερα αποφάσισα να τα ζυγίσω:το μαύρο είναι 260 γραμμάρια και το άσπρο μόλις 177.
καθημερινά προσπαθώ να πιέζω το άσπρο όσο γίνεται περισσότερο να φάει λίγο ακόμα χωρίς σπουδαία αποτελέσματα...
πίνουν και τα δύο από το μπιμπερό αλλά το αδύναμο δείχνει να χορταίνει πιο γρήγορα από το αδερφάκι του και ξεκινάει τα παιγνίδια.
μήπως έχει κάποιος να προτείνει κάποια λύση ώστε να πάρει λίγο βάρος;
σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
virgo
Νεοφερμένο μέλος
Η virgo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 100 μηνύματα.
16-09-11
22:29
Καλησπέρα. Από τη στιγμή που τρώει και παίζει δεν μου φαίνεται και τόσο ανησυχητικό. Βέβαια, και το 260 γρ. μου ακούγεται λίγο για γατάκι ενός μήνα (το λέω γιατί τη δικιά μου όταν τη βρήκα ήταν 20 ημερών και ζύγιζε 200 γρ.). Παρακολούθησε καθημερινά την αλλαγή στο βάρος του(ιδανικά με μια ζυγαριά ακριβείας). Τα νεογέννητα γατάκια που τρέφονται σωστά παίρνουν γύρω στα 10 γρ. τη μέρα. Με το θέμα της τουαλέτας πώς πάμε; 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
18-09-11
18:53
"καταβρέχουν συνεχώς" και αφοδεύουν μια φορά την ημέρα αφού πρώτα τα χαϊδέψω με βρεγμένο πανάκι στην κοιλιά.
νομίζω πως έχασα πολύτιμο χρόνο σχετικά με το βάρος τους καθώς το πρώτο δεκαήμερο της ζωής τους τρεφόντουσαν με αγελαδινό γάλα .
υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να παχύνω τα ορφανά βασανάκια μου;
νομίζω πως έχασα πολύτιμο χρόνο σχετικά με το βάρος τους καθώς το πρώτο δεκαήμερο της ζωής τους τρεφόντουσαν με αγελαδινό γάλα .
υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να παχύνω τα ορφανά βασανάκια μου;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum