Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Σε κανενα μηνα ειπε θα συνελθει,πολυ μου φαινεται ομως...

ειναι τοσο αδυναμο που η μανα μου του κραταει το κεφαλακι του για να φαει,το σηκωνει και ξαναπεφτει το καημενο,δεν εχει τη δυναμη να το στηριξει μονο του,ειναι και μικρουλι,ενος μηνος.Υπαρχει τροπος να επισπευσουμε την αναρρωση του?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
indrilgon
Δραστήριο μέλος

Καλή και γρήγορη ανάρρωση εύχομαι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Η θεια μου πηρε κατι φτηνες κονσερβες απο το μαρκετ,να μην τις δωσει κι αυτες?
Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος

maria p
Νεοφερμένο μέλος
εγώ στα μικρά που έχω, επειδή το κοριτσάκι παρουσίασε αλλεργία του δίνω την z/d αλλά δεν ξέρω αν τα καλύπτει στην ανάπτυξή τους, έχετε καμμιά ιδέα?
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Κι εκτος απο αυτο με πηρε τωρα η μαμα μου κ μου ειπε οτι εχει ενα ...ζελε στο ενα το ματακι,σαν να ειναι υγρο,θολο και ακομα ενα γατι,9μηνων στη γειτονια εχει κλεισει το ματι του απο κατι σαν ζελε κι οταν του το σκουπισε με ορο εβγαλε κιτρινο κ κοκκινο χρωμα-αυτος ειναι κ αρσενικος οποτε μπορει να ειναι κ πληγη!Ολα μαζι πεφτουν ρε γμτ,δεν ξερω προς τα που να πρωτοτρεξω!
julia
Διακεκριμένο μέλος
Αν είναι μόνο το μάτι, τότε μάλλον δεν έχει πετύχει την σωστή θεραπεία. Ή δεν έχει προλάβει να ενεργήσει. Έδωσε και αντιβίωση?
Υπάρχει μια ειδική παστούλα βιταμίνη Α, που την βάζουν μέσα στο μάτι. Τέτοια έβαλε?
Το πλένει συχνά με γαζούλα και φυσ. ορό? Μετά κολλύριο?
Θέλει χρόνο....

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Λογικά το απλό tobrex δεν βοηθάει.. θέλει κάτι πιο ισχυρό, ίσως με κορτιζόνη, ΑΛΛΑ γιατρός θα το πεί αυτό.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Ειναι αδυναμο γενικα το γατακι κ τα πισω ποδαρακια δεν στηριζονται σωστα και δεν περπαταει,κουτρουβαλαει προσπαθωντας να τρεξει πισω απο τα αδελφακια του,ειναι θλιβερο να μην μπορει να παιξει μαζι τους
.Μου εδωσε μονο παστα για σκουλικακια,ειπε οτι θα συνελθει μονο μ'αυτο και να του δινουμε τροφες με ασβεστιο,γιαουρτι,τυρι κτλ και να βγαινει στον ηλιο.Μας προειδοποιησε οτι θα κανει ενα μηνα να συνελθει αλλα δε μπορω να το βλεπω ετσι,αν του δωσω κ εξτρα βιταμινες μηπως ειναι κακο αντι για καλο?Το αλλο το γατι εχει κλεισει τελειως το ματι του,θα το παω αυριο στον κτηνιατρο.εχω τρελλαθει αυτον τον καιρο,ολα μαζι επεσαν!Κι αν χασει το ματακι του πως να το αφησω εξω???
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Αυτο που με φρικαρε ομως ειναι το μεγαλυτερο που εχει το ματι κλειστο.Το ετριψε καποια στιγμη,εβγαλε μια ροζ...πετσα???βλεννα??? και μετα την εφαγε

.Θα προσπαθησω να το πιασω αυριο να το παω στον κτηνιατρο.Σας παει καπου το μυαλο σας αν οχι τραυματισμο?
irene_marga
Εκκολαπτόμενο μέλος
κορίτσια να ρωτήσω κι εγώ αυτή η a/d που λέτε είναι hills?
εγώ στα μικρά που έχω, επειδή το κοριτσάκι παρουσίασε αλλεργία του δίνω την z/d αλλά δεν ξέρω αν τα καλύπτει στην ανάπτυξή τους, έχετε καμμιά ιδέα?
Η a/d είναι hills ναι ! Είναι για αδύναμα γατιά/σκυλιά. Ανεξαρτήτου ηλικίας.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

βεβαια,δεν τον ξερω τον ανθρωπο..μπορει να ειναι και ο καλυτερος...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Δεν ξερω ρε συ,τον εχω πολυ ψηλα,πολυ ευγενικος,δεν κανει τα παντα να σου πουλησει η να σε υπερχρεωσει,εμπειρος,τον ξερω και σαν ανθρωπο,οχι μονο σαν τον κτηνιατρο μου![]()
οκ και εγω για αυτο ειπα οτι δεν τον ξερω τον ανθρωπο. Κι εμενα ο δικος μου ειναι πολυ καλος,ομως απολυτη εμπιστοσυνη δεν εχω σε κανεναν για τον απλουστατο λογο οτι ειναι ανθρωποι,και μπορει κατι να τους ξεφυγει,να μην τους περασει απο το μυαλο...απλα,αν δεις οτι δεν καλυτερευει ,μπορεις να παρεις και τη γνωμη 2ου γιατρου

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool