Αδύναμο γατάκι...

• Thread starter Thread starter Nonika
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Μπερδευτηκα a/d του δινω!Ποια απ'ολες τις βιταμινες να παρω?Εχω και μια παστα πολυβιταμινουχα που εδινα στον αποστεωμενο περση μου στις αρχες για να καρδαμωσει κ να παρει βαρος,να του τη δωσω κι αυτην μεχρι να παρω την καινουρια?
Αν ειναι νευρολογικο ποτε μπορουμε να ξεκινησουμε θεραπεια,οταν γινει 3μηνων,οπως μου ειπαν?
Αν ειναι να τον παω τοτε,να μην τον ταλαιπωρω τον μικρουλη,κοντευει 2μηνων τωρα:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπορείς να του δώσεις την πολυθερμιδική κρέμμα μέχρι να πάρεις κάποια από τις άλλες , οποια και να διαλέξεις είναι καλή και όλες εχουν τις ίδιες τιμες πάνω κάτω, γύρω στα 9-10 ευρώ:). Η θεραπεία για το νευρολογικό πρόβλημα θα εξαρτηθεί από το εαν αυτό βρίσκεται στον εγκέφαλο ή σε κάποιο περιφεριακό νεύρο. Σε αυτες τις περιπτώσεις θα πρέπει να γίνεται θεραπεία όσο το δυνατόν πιο σύντομα γιατί τα νεύρα θα χάσουν την δυνατότητα αναγέννησης:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Aρα δεν ισχυει αυτο που ειπαν οτι δεν μπορει να παρει κορτιζονουχα και αντιφλεγμονωδη πριν την ηλικια των 3 μηνων?Ειπαν ειναι επικινδυνο!
Ή απλα το ρισκαρω γιατι ειναι ουτως η αλλως ασχημη η κατασταση του?Ρωταω για να ξερω τους κινδυνους που διατρεχει,μην παθει κατι απο τα φαρμακα και με βρει απροετοιμαστη.Να ξερω οτι ρισκαρω τη ζωη του,να μη φρικαρω τελειως αν συμβει κατι ασχημο.

Aρα δεν ισχυει αυτο που ειπαν οτι δεν μπορει να παρει κορτιζονουχα και αντιφλεγμονωδη πριν την ηλικια των 3 μηνων?Ειπαν ειναι επικινδυνο!
Ή απλα το ρισκαρω γιατι ειναι ουτως η αλλως ασχημη η κατασταση του?Ρωταω για να ξερω τους κινδυνους που διατρεχει,μην παθει κατι απο τα φαρμακα και με βρει απροετοιμαστη.Να ξερω οτι ρισκαρω τη ζωη του,να μη φρικαρω τελειως αν συμβει κατι ασχημο.
Σε αυτή την ηλικία ρισκάρεις με οποιοδήποτε φάρμακο αλλα θα πρέπει πρώτα να βρούμε που έχει το πρόβλημα γιατί αν είναι στον εγκέφαλο η ορτιζόνη δεν θα βοηθήσει, αν είναι κάποια νευρίτιδα ή τραύμα στην σπονδυλική στήλη θα βοηθήσει:hmm:

Ενταξει,θα το παω την Τριτη που εχω ρεπο και θας πω τα νεοτερα,ευχαριστω!

H Calopet (βιταμίνες σε μορφή κρέμας με πολύ καλή γεύση) είναι θαυματουργή, δεν είμαι όμως σίγουρη για το αν είναι κατάλληλη σε μικρές ηλικίες.

Ουπς! Δεν είχα διαβάσει όλες τις απαντήσεις στην ανακοίνωση... Αφού υπάρχει πιθανότητα άλλου προβλήματος άκυρη η Calopet!

Δεν πειραζει,θα εχω υπ'οψιν μου την μαρκα,ολο και καπου θα χρειαστει:)

Το ξαναειδαμε με πιο "γνωστη του θεματος" κτηνιατρο,ειπε δεν ειναι νευρολογικο,ουτε απο ιο(τοξοπλασμα κτλ).Μου ειπε κατι για την αριστερη πλευρα του εγκεφαλου κι οτι μαλλον τελικα ειναι απο χτυπημα αλλα ακομα κι αν δεν ειναι 100% αυτο και παλι κορτιζονη θα δωσουμε και προληπτικα αντιβιωση-την οποια ξεκινησαμε ηδη.Αυριο θα παρω και κορτιζονη και θα δωσουμε για 7 μερες.Μετα θα κανουμε 2-3 μερες διαλειμα κ ξαναξεκιναμε,για να μην καταστραφουν τα νεφρα νομιζω.
Αποτελεσματα θα δουμε-ΑΝ θα δουμε-σε ενα μηνα:hmm:

Αχ βρε Νόνικα, μακάρι να πάει καλά το μικρούλι:/:.
Σε κυνηγάνε οι δύσκολες περιπτώσεις μου φαίνεται........

Eχω μαγγνητη για τετοια πραγματα,δεν εξηγειται διαφορετικα.Μακαρι να γινει καλα το μικρακι ή τουλαχιστον ας σταθει στα ποδια του κι ας μεινει το τρεμουλο.Αν παραμεινει ετσι ουτε μεσα σε σπιτι θα μπορεσει να λειτουργησει,βασανιζεται καθε πενταλεπτο που περναει,ζοριζεται για την καθε του κινηση.Καταλαβαινεις τι θα γινει αν δεν δειξει προοδο...

Αν δεν μπορεί να το παλέψει μωρέ και αν δεν δείχνει καμιά πρόοδο, δεν είναι κρίμα να ταλαιπωριέται;:/:

Το ξερω αλλα δεν θελω ουτε να σκεφτομαι την εκδοχη αυτη,δεν εχω τα κοτσια για να παρω τετοια αποφαση:(

Ακομα μια εβδομαδα και παμε στον κτηνιατρο για αυτο που απευχομουν,καμια ενδειξη προοδου...:(

:(:(:(:(:( Πολυ στεναχωρηθηκα για αυτο το καημενακι....Μακαρι ολα να πανε καλα,μακαρι...:(

:(:(:(:(:(

Τίποτα ρε γμτ;;; ούτε λίγο φως; Τι στο καλο πια, τόση θεραπεία και καμια βελτίωση;
Στην περίπτωση που δεν έχει σημάδια βελτίωσης και δεν το κοιμήσεις, απλά θα μείνει έτσι, με την δυσκολία αυτή;;;

Καμια αλλαγη το καημενο,ουτε να παιξει δεν μπορει,ουτε να περπατησει,τιποτα.Του εφερε η μαμα του ενα σαυρακι και προσπαθουσε να παιξει και επεφτε συνεχεια στο πλαι,ωλη του η ζωη ειναι μια μαχη να σταθεροποιησει το σωμα του.Ειναι σαν να εχει συνδρομο Τουρετ,δεν εχει ελεγχο των κινησεων του και τιναζεται,σου πιανεται η καρδια να το βλεπεις.Αν υπηρχε περιπτωση ευχαριστης ζωης θα το κρατουσε η μαμα μου αλλα ειναι δυστυχισμενο το μαναρακι.Ουτε τουαλετα δεν μπορει να παει,τα κανει και καθεται πανω τους,η μαμα του το καθαριζει...

Ε τότε μωρέ Νόνικα ποιος ο λόγος να ζει το καημένο, απλώς για να ταλαιπωριέται;:(

Ε τότε μωρέ Νόνικα ποιος ο λόγος να ζει το καημένο, απλώς για να ταλαιπωριέται;:(

Το ξερω,γι'αυτο οταν περασει και η τελευταια εβδομαδα της διοριας που μας εδωσε ο γιατρος θα παω για ευθανασια.Ουτε να το φανταστω δεν θελω.Η μανα μου δεθηκε πολυ και το ηθελε για μεσα στο σπιτι αλλα ετσι οπως πανε τα πραγματα...δεν...

Να σκέφτεσαι ότι εφόσον δεν δείχνει καμιά βελτίωση θα κάνεις το καλύτερο γι'αυτό, δηλαδή να το απαλλάξεις απ'την ταλαιπωρία του:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back