Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Να σκέφτεσαι ότι εφόσον δεν δείχνει καμιά βελτίωση θα κάνεις το καλύτερο γι'αυτό, δηλαδή να το απαλλάξεις απ'την ταλαιπωρία του![]()
Ναι μωρε,μια αποφαση ειναι,το ξερω.Οταν θα το κανω θα μπω να σας κλαφτω μετα γιατι μονο εσεις δεν θα με κοροιδεψετε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ναταλία Λόκου
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
:greycat: Μένεις Λάρισα? Έχεις πάρει δεύτερη γνώμη? Ίσως είναι ψυχοφθόρο αλλά μήπως να έπαιρνες τηλέφωνο κάποιο γιατρό στην Αθήνα να σου πει τη γνώμη του? Υπάρχουν πολλοί καλοί γιατροί που εξυπηρετούν (όταν γίνεται) και από το τηλέφωνο. Χάνεις τίποτα? Καμιά φορά τα πράγματα αλλάζουν εκεί που δεν το περιμένεις!!!
Ξερω κι εγω,σε δυο γιατρους το πηγα,τα ιδια μου ειπαν.εχεις καποιο τηλ να μου στειλεις με πμ;
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν πάλι πάρεις με τον κτηνίατρο την αποφαση να το κοιμήσεις θα το κάνεις ύστερα από ώριμη σκέψη είμαι σίγουρη

οπότε ψυχραιμία κ μην στεναχωριέσαι, θα γίνει ότι είναι για καλύτερο

mickey mouse
Διάσημο μέλος
Νονικα, απο το να το αφήνεις να τελειώνει με βάσανα παρε τη σκληρή και γενναία για σένα και γι αυτό απόφαση και να ξέρεις πως κάνεις το καλύτερο για να λυτρώσεις ενα αδύναμο πλασματάκι. Το ξέρω πως είμαι "απ' έξω απο το χορό" και το λέω πιο εύκολα απ'ότι θα το έκανα αλλά....Ναι μωρε,μια αποφαση ειναι,το ξερω.Οταν θα το κανω θα μπω να σας κλαφτω μετα γιατι μονο εσεις δεν θα με κοροιδεψετε![]()
Όσο για παρηγοριά εδώ μέσα -το ξέρεις -πως καταλαβαίνουμε απόλυτα η μια την άλλη και αλληλοστηριζόμαστε στα δύσκολα.
Φιλικά
Μίκυ
Ναταλία Λόκου
Νεοφερμένο μέλος
Είναι πολύ καλός γιατρός, ειδικά για τα δύσκολα. Ελπίζω να σε εξυπηρετήσει από το τηλέφωνο... Πες του ότι τηλεφωνείς από μακριά και δεν είναι εύκολο να έρθεις.
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος

Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
μολις διαβασα το θεμα..εγω θα ελεγα να το ψαξεις λιγο πριν το κοιμησεις..γιατι εστω και 1% να υπαρχει ελπιδα να γινει καλα ειναι κριμα να πεθανει...κουραγιο στο μωρουλινι....![]()
Συμφωνώ απόλυτα, παρε κ το κέντρο γάτας, είναι εξπερ τα κορίτσια σε δύσκολα περιστατικά κ πάνω από όλα αγαπάνε αυτό που κάνουν κ αφού τους εξηγήσεις ότι είσαι μακρυά θα σου πουν την άποψή τους

https://catvetcenter.gr/
E-mail:info@catvetcenter.gr

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
ΥΓ Ουτε ο Σακελαριου εχει ανοιξει ,θα ξαναπαρω αργοτερα.Μακαρι να υπαρχει εναλλακτικη λυση,η μαμα μου θα χαρει πολυ να τον κρατησει τον γατουλινο

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
1.Να ξανατσεκαρω για ωτιτιδα
2.Να διακοψω την κορτιζονη σταδιακα
3.Να αλλαξω βιταμινη και να παρω nutrish-um
4.μαλλον εχει παρκινσον
το οποιο ειναι ανιατο μεν αλλα ΙΣΩΣ να εχει καποια βελτιωση σιγα σιγα και να αρχισει να αυτοεξυπηρετειται,οσον αφορα την τουαλετα τουλαχιστον.5.Να του κανει η μαμα μου ασκησουλες,σαν φυσιοθεραπεια.
Θα παρω και στον αλλο το απογευμα,ειμαι στη δουλεια και δεν μπορεσα να παρω και στους 2 σημερα

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος

μακαρι να πανε ολα καλα με το γατακι, εμεις ειμαστε μαζι σου ο,τι αποφαση κ να παρεις...

Nonika
Διακεκριμένο μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Το ότι τρώει δεν είναι σημάδι καλό?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Bρε μπας και δυναμώσει μεγαλώνοντας?Το ότι τρώει δεν είναι σημάδι καλό?
Δεν εχει σχεση το φαι,νευρολογικο ειναι.
Μακαρι αν ειναι παρκινσον να υπαρχει θεραπεια,αν και δεν μου ειπε για χαπια,μονο βιταμινες

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος

κ να του δώσεις κ τις βιταμίνες που είπαν τα κορίτσια στο ΚΓατας. κ να το χαιδεύετε για να νιώθει την αγάπη σας... κ θετική σκέψηΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Αχ μακάρι να πάει καλύτερα, να το ταϊζετε συνέχεια Νόνικα μουκ να του δώσεις κ τις βιταμίνες που είπαν τα κορίτσια στο ΚΓατας. κ να το χαιδεύετε για να νιώθει την αγάπη σας... κ θετική σκέψη
Aπο χαδια αλλο τιποτα,εχει τη μανα μου που το ζουλαει καθε βραδυ για ωρες,ασχετα απο τις ποσες φορες κατεβαινει να το τσεκαρει.Παντως υπαρχει ατομο με αυλη να το υιοθετησει,κατι που ειναι τελειο αν του αφησει κουσουρι-η βεραντα μας ειναι επικινδυνη για γατι με κινητικα προβληματα.Αρκει να καλυτερεψει και να μπορει να πηγαινει τουαλετα,τιποτα αλλο δεν θελω...
Ναταλία Λόκου
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool