Αδύναμο γατάκι...

:greycat: Επικοινώνησες με τον Σακελλαρίου? Αν και οι κοπέλες από το Κέντρο Γάτας απ' όσο ξέρω είναι πολύ καλές!

Χθες το απογευμα δεν μπορεσα να παρω,σημερα θα ξαναπροσπαθησω,ειχα και αλλα τραβηγματα σημερα:/: και το αφησα για το απογευμα.Θα σας πω νεοτερα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νομίζω πως σήμερα το απόγευμα είναι κλειστά... Από Δευτέρα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σακελλαρίου Βασίλης 2109966054.
Είναι πολύ καλός γιατρός, ειδικά για τα δύσκολα. Ελπίζω να σε εξυπηρετήσει από το τηλέφωνο... Πες του ότι τηλεφωνείς από μακριά και δεν είναι εύκολο να έρθεις.

Πηρα τηλ,απαντησε μια κυρια,ο κος Βασιλης δεν εργαζεται πλεον εκει απ'οτι καταλαβα,εκτος αν καταλαβα λαθος.:hmm::redface:
Μου ειπε κι αυτη το ιδιο,να του δωσω τις βιταμινες κι ισως σαν επιπλεον βοηθεια να παρω κι ανθρωπινο σιροπι becozyme,βιταμινες Β εχει.Εγω αρχιζω σημερα με nutrish-um και βλεπουμε.:|:/:

Ο Σακελλαρίου έχει δικό του ιατρείο, έτσι, μάλλον κάτι σου είπαν λάθος, ίσως, επειδή μεταφέρθηκε σε άλλη περιοχή. Ξαναπάρε αύριο κατά τις 11:00 στο κινητό του. Σου ξαναδίνω τα τηλέφωνα: 6974071999 και 2109840485.
Πάρα πολύ καλές είναι και οι Βασιλική και Γεωργία στο 2109966054. Έχε τες υπ' όψιν σου!
Πάντως για να λένε όλοι για βιταμίνες μάλλον που έχουν δίκιο. Ελπίζω όλα να πάνε καλά.

Ο Σακελλαρίου έχει δικό του ιατρείο, έτσι, μάλλον κάτι σου είπαν λάθος, ίσως, επειδή μεταφέρθηκε σε άλλη περιοχή. Ξαναπάρε αύριο κατά τις 11:00 στο κινητό του. Σου ξαναδίνω τα τηλέφωνα: 6974071999 και 2109840485.
Πάρα πολύ καλές είναι και οι Βασιλική και Γεωργία στο 2109966054. Έχε τες υπ' όψιν σου!
Πάντως για να λένε όλοι για βιταμίνες μάλλον που έχουν δίκιο. Ελπίζω όλα να πάνε καλά.

Σ'αυτο το νουμερο πηρα,αυτο μου ειχες γραψει,απο τις κοπελες,πολυ εξυπηρετικες ηταν.Θα παρω και στο αλλο νουμερο,να πετυχω τον κυριο Σακελλαριου:)

Μολις πηρα τηλ,μου ειπε οτι το κοβει για πανλευκοπενια και κατι ειπε κι αυτος για την παρεγγεφαλιδα.Ειπε να μην σταματησω την κορτιζονη γιατι 99% ειναι νευρολογικο και εφ'οσον τρωει αντεχει να συνεχισει την θεραπεια και ας δινω παραλληλα και τη βιταμινη.Ειπε επισης πως δυσκολο να συνελθει...:(

Μολις δεχθηκα και τριτο πληγμα...πηρα στο Αττικο Νοσοκομειο Ζωων-ευχαριστω Σιεννα-και μιλησα με μια πολυ καλη γιατρο η οποια αναγνωρισε αμεσως την κατασταση γιατι ειχε η ιδια γατο μεε αυτο το προβλημα.Ειναι 99,9% ατροφια της παρεγγεφαλιδας και δεν γιατρευεται ποτε.Μπορει να προοδευσει ξαφνικα και να μεινει ετσι για περιπου ενα-εναμισι χρονο(μεχρι και τουαλετα να πηγαινει) και μετα ειναι σιγουρο πως θα αρχισει παλι να πεφτει στο ιδιο-και χειροτερο λουκι και τελικα πεθαινει απο δευτερογενεις παραγοντες,ενω θα βρισκεται παλι σε φαση που δεν θα μπορει ουτε τουαλετα να παει.το δικο της επεφτε και χτυπουσε και τελικα παθαινε και επιληπτικες κρισεις μεχρι που πεθανε.Με λιγα λογια θα βασανιζεται μεχρι να πεθανει.Ειπε να δωσω 2εβδομαδες με κορτιζονη και βιταμινη για να ειμαι 1000% σιγουρη πως δεν θα εχει καποια αλλαγη και μετα το πιο ηθικο ειναι να κανω ευθανασια.
Ηδη εχω κομπο στο στομαχι...

Αχ βρε Νόνικα:(:( πολύ έχω στεναχωρηθεί με τις εξελίξεις.
Αν είναι παραεγγεφαλίτιδα κ έχουν δίκιο είναι κρίμα να ταλαιπωρήτε. Κατά την ταπεινή μου γνώμη μόνο να περιμένεις μπορείς, βιταμίνες, κορτιζόνη καλό φαγητό κ αναμονή μήπως αλλάξει η κατάσταση προς το καλύτερο... κάτι που όλοι το ευχόμαστε αλλά ακόμα κ αν η εξέλιξη δεν είναι θετική, εσύ θα έχεις κάνει το καλύτερο, και σε νιώθουμε όλοι εδώ. Λίγο εως πολύ έχουμε βρεθεί σε παρόμοια θέση κ ξέρουμε πόσο πονάει
cry.gif
cry.gif

Αλήθεια το μικρό πως τα πάει ? η κατάστασή του είναι η ίδια ?

Περίμενε και τη βδομάδα "αναμονής" που σου είπαν γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει!
Αν τελικά χρειστεί να το κοιμήσεις, ξέρεις τουλάχιστον, ότι δεν ήταν στο δρόμο να βασανίζεται ολομόναχο!!! Πολύ σημαντικό αυτό! Ευχομαι για το καλύτερο. Πες μας νέα του!

Δεν δειχνει καμια βελτιωση δυστυχως,μαλιστα ενω τρωει πολυ-εχει μεγαλη ορεξη το μαναρακι-δεν μεγαλωνει πλεον,εχει μεινει μια σταλιτσα.:(
Εννοειται θα περιμενω,2εβδομαδες ακομα,αν δω το παραμικρο σημειο βελτιωσης θα επιμεινω αλλα εν δεν...δεν υπαρχει αλλη λυση,αυτο υποφερει γιατι θελει να κανει πραγματα και δεν μπορει,εμεις θελουμε να το κανουμε καλα και δεν μπορουμε,αδιεξοδο...:(
Αυτο που με ζοριζει εινα οτι δεν ειναι κανενα γατι ασθενικο που ειναι ξαπλωμενο και εχει παραιτηθει απο τη ζωη,αν ηταν ετσι θα ηταν ευκολο.Αλλα το καημενο το μικρακι παιζει σαν χαζο με τα παντα,φυλλα,την ουρα του,το δαχτυλο της μαμας μου,τρελλα κεφια.Σε καθε του κινηση ομως πεφτει και χτυπαει και μας πιανεται η καρδια,ειναι τοσο αδικο...:(:(:(

Ax βρε Νόνικα κουράγιο. Μπράβο που το παλεύεις. Εύχομαι όλα να αρχίσουν να καλυτερεύουν.

Δεν δειχνει καμια βελτιωση δυστυχως,μαλιστα ενω τρωει πολυ-εχει μεγαλη ορεξη το μαναρακι-δεν μεγαλωνει πλεον,εχει μεινει μια σταλιτσα.:(
Εννοειται θα περιμενω,2εβδομαδες ακομα,αν δω το παραμικρο σημειο βελτιωσης θα επιμεινω αλλα εν δεν...δεν υπαρχει αλλη λυση,αυτο υποφερει γιατι θελει να κανει πραγματα και δεν μπορει,εμεις θελουμε να το κανουμε καλα και δεν μπορουμε,αδιεξοδο...:(
Αυτο που με ζοριζει εινα οτι δεν ειναι κανενα γατι ασθενικο που ειναι ξαπλωμενο και εχει παραιτηθει απο τη ζωη,αν ηταν ετσι θα ηταν ευκολο.Αλλα το καημενο το μικρακι παιζει σαν χαζο με τα παντα,φυλλα,την ουρα του,το δαχτυλο της μαμας μου,τρελλα κεφια.Σε καθε του κινηση ομως πεφτει και χτυπαει και μας πιανεται η καρδια,ειναι τοσο αδικο...:(:(:(
NONIKA κοριτση μου μην τα παρατας. μην του κανεις ευθανασια παλεψετω οσο αντεχεις. το γατακι εχει θελησει για ζωη αφου τρωει. κανε κουραγιο και αγωνησου. ξερω οτι υποφερεις και εσυ πολλυ περισοτερο απο το ιδιο το γατακι, αλλα μην συκωνεις τα χερια ψηλα

αχ ποσο δικιο εχεις που στενοχωριεσαι, κανε λιγο υπομονη οπως ειπαν και οι αλλοι. οτι και να αποφασισεις να ξερεις ειμαστε μαζι σου, και μπραβο για την προσπαθεια :):)

Τα ψιψίνια είναι απίστευτα ζωάκια εκεί που έχουν χαθεί όλες οι ελπίδες παίρνουν συχνά τα πάνω τους! Ποτέ δεν ξέρεις! Περίμενε αυτές τις δύο εβδομάδες, ειδικά αφού, τρώει με όρεξη και το παλεύει! Μπράβο και σε σένα και στη μαμά σου!

Αν οντως καλυτερεψει θα πρεπει να βρεθει ατομο που να ειναι ΠΟΛΥ γατοφιλο και προθυμο να αναλαβει ζωο με ειδικες αναγκες.Απο την αλλη πως ομως να αναλαβει καποιος ζωο που μετα απο 1χρονο το πιθανοτερο ειναι να πεθανει,αφου πρωτα περασει μια περιοδο βασανιστικη;
Ελπιζω να ειναι κατι αλλο,αν και ξερω οτι 99,9% ειναι παρεγγεφαλιτιδα.
Αν ειναι κατι αλλο και η θεραπεια λειτουργησει εχει ελπιδα για φυσιολογικη ζωη,αν οχι ειναι καταδικασμενο.
Αυτο που θελω πλεον,αν οντως καταληξουμε σε ευθανασια,ειναι να ζησει τις τελευταιες του εβδομαδες γνωριζοντας οτι υπαρχουν ατομα που το αγαπουν και το φροντιζουν,να μη νιωσει μονο και παρατημενο,να "φυγει"μεσα στα χερια μας,κι οχι στο πεζοδρομιο...:(

Αν οντως καλυτερεψει θα πρεπει να βρεθει ατομο που να ειναι ΠΟΛΥ γατοφιλο και προθυμο να αναλαβει ζωο με ειδικες αναγκες.Απο την αλλη πως ομως να αναλαβει καποιος ζωο που μετα απο 1χρονο το πιθανοτερο ειναι να πεθανει,αφου πρωτα περασει μια περιοδο βασανιστικη;
Ελπιζω να ειναι κατι αλλο,αν και ξερω οτι 99,9% ειναι παρεγγεφαλιτιδα.
Αν ειναι κατι αλλο και η θεραπεια λειτουργησει εχει ελπιδα για φυσιολογικη ζωη,αν οχι ειναι καταδικασμενο.
Αυτο που θελω πλεον,αν οντως καταληξουμε σε ευθανασια,ειναι να ζησει τις τελευταιες του εβδομαδες γνωριζοντας οτι υπαρχουν ατομα που το αγαπουν και το φροντιζουν,να μη νιωσει μονο και παρατημενο,να "φυγει"μεσα στα χερια μας,κι οχι στο πεζοδρομιο...:(

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Νόνικα, όσο κ αν είναι στενάχωρω όλο αυτό, συμφωνώ κ ειδικά στο να "φύγει" μεσα σε ανθρώπινα χέρια, κ όχι παρατημένο:(:(:(

Η ασθένεια του, του δίνει περιορισμένη διάρκεια ζωής???:/::(
Ευχομαι όλα να πάνε καλά και να γίνει ένα θαύμα γι' αυτό το γατάκι που εχει όρεξη για ζωή!!:(

Η ασθένεια του, του δίνει περιορισμένη διάρκεια ζωής???:/::(
Ευχομαι όλα να πάνε καλά και να γίνει ένα θαύμα γι' αυτό το γατάκι που εχει όρεξη για ζωή!!:(

Ναι,ακομα κι αν συνελθει θα ειναι προσωρινο,μετα θα πεσει στα ιδια και χειροτερα και σιγα σιγα θα σβησει,αφου πρωτα βασανιστει το ιδιο και το ατομο που το φροντιζει φυσικα.
Κι εγω σ'ενα θαυμα ελπιζω,να ειναι κατι αλλο,κι ας ειναι οι πιθανοτητες 1 στις χιλιες.
Κριστεν ελπιζω να μην βρεθω σ'αυτη τη θεση αλλα αν αναγκαστω θα "χαρω"να ειμαι το ατομο που θα του δωσει την τελευταια αγκαλια του.:(

Ναι,ακομα κι αν συνελθει θα ειναι προσωρινο,μετα θα πεσει στα ιδια και χειροτερα και σιγα σιγα θα σβησει,αφου πρωτα βασανιστει το ιδιο και το ατομο που το φροντιζει φυσικα.
Κι εγω σ'ενα θαυμα ελπιζω,να ειναι κατι αλλο,κι ας ειναι οι πιθανοτητες 1 στις χιλιες.
Κριστεν ελπιζω να μην βρεθω σ'αυτη τη θεση αλλα αν αναγκαστω θα "χαρω"να ειμαι το ατομο που θα του δωσει την τελευταια αγκαλια του.:(

:(:( σκέψου θετικά προς το παρόν... επικεντρώσου στο να του δίνεις θετική ενέργεια κ άσε τις δυσάρεστες σκέψεις για όταν χρειαστούν... αχ βρε Νόνικα με συγκίνησες πάλι βρε κορίτσι μου
cry.gif

:(:( σκέψου θετικά προς το παρόν... επικεντρώσου στο να του δίνεις θετική ενέργεια κ άσε τις δυσάρεστες σκέψεις για όταν χρειαστούν... αχ βρε Νόνικα με συγκίνησες πάλι βρε κορίτσι μου
cry.gif

Προσπαθω να σκεφτομαι θετικα αλλα δεν μου δινει και καποια βαση για να ειμαι αισιοδοξη:/:.Παντως αυτο που χαιρομαι σ'αυτο το γατακι ειναι οτι δεν σταματαει ποτε να προσπαθει,οσο κουραστικο κι αν ειναι.Ασε το φαι που κατεβαζει,χθες εφαγε το δικο του κι εκλεψε και της μαμας του.:rolleyes:
Αυτο που με κανει να νιωθω καλυτερα-λεμε τωρα- ειναι οτι δοκιμασαμε τα παντα,δεν θα εχω τυψεις οτι υπηρξε κατι που θα μπορουσα να κανω και δεν το εκανα.:|

Μπράβο του που τρώει!!!:up::up: Δώστου δώστου δώστου, όσο μπορεί να φάει.
ΟΤαν περυσι είχα ένα αρωστούλι στον κτηνίατρο κ από το πολύ φαί πήγε να σκάσει:lol::lol: εγώ τρόμαξα, αλλά εκείνος το τσούπωνε, κ τώρα είναι μια γατάρα;);) Θέλω να πω δώστου να φάει όσο θέλει κ... υπομονή:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back