Αδύναμο γατάκι...

Δεν υπαρχει περιπτωση να υιοθετηθει το γατακι απο καποιον για μεσα στο σπιτι και να ζησει ετσι?Δεν τα καταφερνει μεσα στο σπιτι?:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν υπαρχει περιπτωση να υιοθετηθει το γατακι απο καποιον για μεσα στο σπιτι και να ζησει ετσι?Δεν τα καταφερνει μεσα στο σπιτι?:/:

Δεν μπορει να παει μονο του καπου συγκεκριμενα τουαλετα,το εχω βρει να καθεται κ πανω στα κακακια του το καημενο.Ισως σε περιφραγμενη αυλη αλλα και παλι ταλαιπωρειται πολυ,μονο αν σας εβαζα βιντεο θα καταλαβαινατε,καθε κινηση που κανει οδηγει σε πτωση,στο πλαι,ανασκελα.Αφηστε που πλεον δεν προσπαθει τοσο οσο πριν, κουραστηκε νομιζω,καταλαβε οτι ειναι ματαιο να προσπαθει να κανει πραγματα αφου δεν τα καταφερνει.
Το μονο πραγμα που χαιρεται ειναι το φαι,γι'αυτο και τρωει τα καλυτερα μεζεδακια απ'ολα τα γατια μας,αφου αυτο ειναι η μοναδικη του χαρα φροντιζουμε να μην του λειψει τιποτα.
Ακομα μια εβδομαδα παιδια...:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν μπορει να παει μονο του καπου συγκεκριμενα τουαλετα,το εχω βρει να καθεται κ πανω στα κακακια του το καημενο.Ισως σε περιφραγμενη αυλη αλλα και παλι ταλαιπωρειται πολυ,μονο αν σας εβαζα βιντεο θα καταλαβαινατε,καθε κινηση που κανει οδηγει σε πτωση,στο πλαι,ανασκελα.Αφηστε που πλεον δεν προσπαθει τοσο οσο πριν, κουραστηκε νομιζω,καταλαβε οτι ειναι ματαιο να προσπαθει να κανει πραγματα αφου δεν τα καταφερνει.
Το μονο πραγμα που χαιρεται ειναι το φαι,γι'αυτο και τρωει τα καλυτερα μεζεδακια απ'ολα τα γατια μας,αφου αυτο ειναι η μοναδικη του χαρα φροντιζουμε να μην του λειψει τιποτα.

Συνεχίζεις την αγωγή φαντάζομαι ε? Βιταμίνες, κορτιζόνη? Εύχομαι να έχει κάποια σημάδια βελτίωσης:):) Αλήθεια ηλικιακά πόσο είναι ??

:(:(:(:(
μακαρι να πανε ολα καλα....

Ειναι 3μισι μηνων αλλα φαινεται μικροτερο το καημενο,δεν γυμναζεται και δεν αναπτυσσεται σωστα.Εννοειται οτι συνεχιζουμε αγωγη,μαζι με την καλυτερη τροφη και βιταμινες.Δυστυχως ομως κοριτσια δεν γινεται τιποτα,πλεον ειμαι σιγουρη πως απο Δευτερα θα το κοιμησω.Απλα θελω να καλοπερασει την τελευταια του εβδομαδα και το εχουμε μπουκωσει στους μεζεδες,καλυτερα κι απο τα δικα μας το εχουμε,μη του λειψει τιποτα.:/:

Ειναι προφανες οτι το γατάκι υποφέρει. Η ευθανασία είναι η μονη λυση δυστυχώς.

Ειναι προφανες οτι το γατάκι υποφέρει. Η ευθανασία είναι η μονη λυση δυστυχώς.

Δυστυχως αυτο ειναι το σωστο εδω που φτασαμε...:(

κριμα ΝΟΝΙΚΑ πολλυ λυπαμαι.οταν θα ερθει εκεινη η ωρα δωσε του ενα αποχερετηστηριο φιλακι απο εμενα, γιατι νιοθω οτι χανω ενα δικο μου γατι. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ομως για τις ΘΥΣΙΕΣ που εκανες μεχρι τωρα και που συνεχιζεις να κανεις

Επαιζα μαζι του ενα 20λεπτο σημερα κ το ψυχουλι εκανε σαν παλαβο,πολυ χαιρεται οταν εχει παρεουλα να παιξει.νιωθω πολυ ασχημα γιατι ειναι πολυ ζωηρο γατι,που να ηξερε το καημενο τι του ετοιμαζουμε κι οτι οι μερες του ειναι μετρημενες.Αν ειχα αυλη θα το κρατουσα,ακομα κι ετσι,εκει που ειναι ομως θα το σκοτωσει η γειτονισσα-η οποια σκοτωσε τα αδελφια του-που κανει υπομονη γιατι ειπαμε οτι θα του κανουμε ευθανασια.
Προχθες ειχε καταιγιδα και κοντεψε να πνιγει,ευτυχως βγηκε η θεια μου και το εβαλε καπου στεγνα,δεν παει αλλο αυτη η κατασταση.

Αν δεν ειχα παρει τη γκριοζουλα θα το επαιρνα εγω για μεσα στο σπιτι κι ας ηταν ετσι.....Πραγματικα το ποναω αυτο το γατι σαν να το εχω παρει αγκαλιτσα κι ας μην το ξερω....Που να ξερει τι του ετοιμαζετε οντως....Βρε Νονικα μηπως να το παλεψετε κι αλλο?:/: Ειναι χαζο,το ξερω αλλα το κακομοιρο ειναι κριμα αφου ειναι ζωηρο και δεν εχει ξεπεσει....:(

Αν δεν το κοιμήσεις και συνεχίσει την αγωγή, πόσο καιρό έχει να ζήσει και με τι τρόπο θα φύγει δηλαδή; Θα είναι επωδυνό ή με καποιο τρόπο θα σβήσει;
Προσπαθώ να σκεφτώ αν θα μπορούσε να το πάρει κανείς μέσα σε σπίτι...

Της κτηνιατρου που μιλησα,που ειχε γατι με ιδιο προβλημα,εζησε 1μισι χρονο,μετα παθαινε επιληπτικες κρισεις κ χτυπουσε πεφτωντας κ μια μερα "εφυγε".:(
Ειχε συνελθει ομως για καποιους μηνες κ ζουσε φυσιολογικα.
Το δικο μου δεν φαινεται να συνερχεται ομως,αν ζησει θα ειναι ετσι οπως ειναι τωρα,μονο σε αυλη θα μπορουσε να μεινει,με ατομο που θα μπορει να παιζει μαζι του καποιες ωρες γιατι μονο του δεν μπορει-δεν μπορει να τρεξει κ να παιξει με μπαλακια να απασχολειται μανο του οπως αλλα γατακια.:/:

Λυπάμαι..... :(

Εγω να δεις...:/:

Είχαμε κάποιο νέο;:/:

Απο το γατακι οχι,στα ιδια ειναι,εχω αναβαλλει ομως την ευθανασια γιατι μια κοπελα απο το φορουμ μου ζητησε να κανει μια ερωτηση σε κτηνιατρικη σχολη,μηπως θα τους ενδιεφερε η περιπτωση του κι αν θα μπορουσαν να προσπαθησουν να το κανουν καλα.Αν πουν οχι θα το παω απο Δευτερα.Εκτος αν βρεθει ατομο με αυλη που να θελει να το αναλαβει,γνωριζοντας οτι δεν θα αλλαξει κατι στα χρονια που θα ζησει.

Ακυρο.:(
Τριτη πρωι παμε για ευθανασια,θα πηγαινα και σημερα αν μπορουσα.το γατακι κλαιει συνεχεια-θελει παρεα-δεν πολυτρωει κονσερβα και κρεας πλεον,δεν το ταιζει γαλα η μαμα του και νερο δεν θελει να πιει ενω διψαει.Το εβαλε η μανα μου μεσα στο σπιτι και εκλαιγε σπαρακτικα,ηθελε παλι εξω,στο σημειο που ειναι παντα ξαπλωμενο.
Αν μεινει ετσι θα πεθανει απο τη διψα.Πιστευω οτι εχει κουραστει και το ιδιο απο τη "ζωη" του,ολη μερα ξαπλα στον ηλιο,ανημπορο,μονο του.Δεν παει αλλο αυτη η κατασταση,βασανιζεται χωρις λογο,θα το απαλλαξω απο την δυστυχια του.

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::bye:

:(:(:(:(:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back