Αδύναμο γατάκι...

Να μη μου ξανατυχει τετοια περιπτωση μονο,τιποτα αλλο δε θελω,να μη ξαναβρεθω σε τετοια θεση,να θελω να βοηθησω και να μην υπαρχει τροπος.Σε κανεναν να μην τυχει ζωακι με τοσο τραγικο προβλημα...:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να μη μου ξανατυχει τετοια περιπτωση μονο,τιποτα αλλο δε θελω,να μη ξαναβρεθω σε τετοια θεση,να θελω να βοηθησω και να μην υπαρχει τροπος.Σε κανεναν να μην τυχει ζωακι με τοσο τραγικο προβλημα...:(
Έχεις δίκιο Νονικα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
έχω ένα γατάκι που πριν μια εβδομάδα έπαιζε και έτρωγε .... τώρα το μονο που κάνει είναι να τρώει και να μπαίνει μέσα στο κουτί του του φωνάζω και δεν έρχεται και όταν το περνώ αγκαλιά νιαουρίζει και όταν t αφήνω ξαπλώνει κάνω gt??? λέτε να είναι αδύναμο??? να κάνω κάτι λάθος εγώ?? :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γειά σου, αν είναι μικρό το γατάκι (πες μας την ηλικία του), δεν είναι φυσική συμπεριφορά, αυτά τρέχουν και παίζουν συνέχεια και κοιμούνται κυρίως όταν μένουν μόνα τους. Ας πουν και κορίτσια που έχουν μεγαλύτερη πείρα αλλά νομίζω πρέπει να το δει γιατρός. Περαστικά του και να ενημερώσεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και εγώ πιστεύω ότι πρέπει να το δει γιατρός το γατάκι.Είναι αφύσικη αυτή η συνμεριφορά ειδικά αν είναι μικρό το γατι.

η olivia μου είμαι 2 μηνών... παιδιά είμαι πολύ χαρούμενη διότι τώρα το "γατουλινι" μου έχει και πάλι κέφια όλο τρέχει μου κουνα την ουρα και με γλείφει + ότι m δαγκώνει παιχνιδιάρικα όλο κυλιέται και γουργουρίζει όταν την χαϊδεύω δεν κάθεται ούτε λεπτό τελικά εγώ έφταιγα στην διατροφή του είναι η πρώτη φορα που έχω γατάκι :(του έβαζα μονο γαλα γιατι διάβαζα ότι πρέπει να του δίνω γαλα αλλα τώρα που του δινω τροφή βεβαια σε μορφή "κρεμουλας" τρώει και δεν σταματα και τώρα δεν το προλαβαίνω:) ):)

συγνωμη για τα γρεικλις... :(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back