anastasiagk
Νεοφερμένο μέλος
Το γατακι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
θρυαλλίδα
Εκκολαπτόμενο μέλος
πηγαινε το σε κανα κτηνιατρο φαινεται πολυ χαλια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anastasiagk
Νεοφερμένο μέλος
Η κτηνιατρος πηγε διακοπες δεν ειναι εδω! Θα ερθει τον Σεπτεμβριο!

virgo
Νεοφερμένο μέλος
Σε αυτή την ηλικία χρειάζονται τάισμα κάθε 2-3 ώρες. Αν τρώει, είναι πάντως καλό σημάδι.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Το κακόμοιρο! Χρειάζεται επειγόντως περίθαλψη! Καλή Επιτυχία σου εύχομαι να το σώσεις!
anastasiagk
Νεοφερμένο μέλος
Του δινω φρεσκο γαλα, με συριγγα τρωει πολυ καλα...
ΞένιαΚ
Νεοφερμένο μέλος
Μην του δίνεις φρέσκο γάλα !Θα σου κάνει διάροιες και φαίνεται ήδη αδύναμο. Αν δεν μπορείς να βρεις άμεσα ειδικό γάλα δώστου τουλάχιστον εβαπορέ που δεν έχει τόση λακτόζη. Αλλά πρέπει να πάρεις ειδικό γάλα για γατάκια ( θα το βρεις στα περισσότερα pet shop) και να το πάς άμεσα σε γιατρό. Δυστυχώς δεν φαίνεται πολύ καλά το γατάκι. Μακάρι να πάνε όλα καλά.
sofia-moyra
Νεοφερμένο μέλος
Δοκίμασε να βράσεις και λίγο κοτοπουλάκι... Μην του δίνεις γάλα του εμπορίου σε παρακαλώ επειδή το ρίσκο να πάθει διάρροια είναι μεγάλο. Εγώ μεγάλωσα ένα με γάλα σε σκόνη από πετ- σοπ για γατάκια και τώρα είναι μια χαρά. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Να σαι καλά που το μάζεψες.
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν ειναι τοσο χαλια,εχω δει και χειροτερα,απλα πρεπει να φαει και να στεγνωσει φαινεται σαν βρεγμενο,απ οτι βλεπω εχει ανοιχτα ματια,παρε μια κονσερβα και ταισε το,θα φαει αλλα οχι γαλα η διαρροια θα το θερισει,με λιγο υπομονη θα φαει,ετσι ηταν και τα δικα μου,κι ειχαν και πυον στα ματια κι ολα καλα τωρα!!!!!καλη επιτυχια,αλλα ταισε το συντομα!!!!
anastasiagk
Νεοφερμένο μέλος
Μην του δίνεις φρέσκο γάλα !Θα σου κάνει διάροιες και φαίνεται ήδη αδύναμο. Αν δεν μπορείς να βρεις άμεσα ειδικό γάλα δώστου τουλάχιστον εβαπορέ που δεν έχει τόση λακτόζη. Αλλά πρέπει να πάρεις ειδικό γάλα για γατάκια ( θα το βρεις στα περισσότερα pet shop) και να το πάς άμεσα σε γιατρό. Δυστυχώς δεν φαίνεται πολύ καλά το γατάκι. Μακάρι να πάνε όλα καλά.
Δοκίμασε να βράσεις και λίγο κοτοπουλάκι... Μην του δίνεις γάλα του εμπορίου σε παρακαλώ επειδή το ρίσκο να πάθει διάρροια είναι μεγάλο. Εγώ μεγάλωσα ένα με γάλα σε σκόνη από πετ- σοπ για γατάκια και τώρα είναι μια χαρά. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Να σαι καλά που το μάζεψες.
δεν ειναι τοσο χαλια,εχω δει και χειροτερα,απλα πρεπει να φαει και να στεγνωσει φαινεται σαν βρεγμενο,απ οτι βλεπω εχει ανοιχτα ματια,παρε μια κονσερβα και ταισε το,θα φαει αλλα οχι γαλα η διαρροια θα το θερισει,με λιγο υπομονη θα φαει,ετσι ηταν και τα δικα μου,κι ειχαν και πυον στα ματια κι ολα καλα τωρα!!!!!καλη επιτυχια,αλλα ταισε το συντομα!!!!
Σας ευχαριστω ολους πολυ και για ΟΛΑ!
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
δε χρειαζεται να ευχαριστεις,περιμενουμε νεα σας κι ευχομαι τα καλλυτερα!!!!!!
ΞένιαΚ
Νεοφερμένο μέλος
δε χρειαζεται να ευχαριστεις,περιμενουμε νεα σας κι ευχομαι τα καλλυτερα!!!!!!
Συμφωνώ με την Ρένα. Μη μας ευχαριστείς, αλλά αν θέλεις να μας γράφεις τα νέα σας. Θ α χαρούμε να τα μαθαίνουμε

anastasiagk
Νεοφερμένο μέλος
Σημερα το πηγα στον κτηνιατρο και του εδωσε γαλα για γατακια με βιταμινες. Ειναι πολυ καλυτερα απο χθες!

sofia-moyra
Νεοφερμένο μέλος
Τέλεια!!!!!! Αφού πέρασε ο πρώτος κίνδυνος με λίγη προσοχή όλα θα πάνε καλά! Να ναι καλά το μικρούλικο και συ που το βοήθησες.

kiss bill
Δραστήριο μέλος
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
ολα θα πανε καλα θα δεις,μπραβο που το φροντιζεις,και περιμενουμε νεα του και πιο αισιοδοξες φωτογραφιες,φιλακια στη μουσουδα του!!!!
anastasiagk
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
χαχαχαχαχα...ποσο μικρο ειναι!!!Ψυχουλα μου...και ποσο αδυνατο το καημενο.Οσο σκεφτομαι ποσο νηστικο θα ηταν πριν το μαζεψεις..το λυπαται η ψυχη μου.

Μακαρι να πανε ολα καλα.Παντως..και εγω τα δικα μου...τοσο μικρα τα εχω βρει.Βεβαια..δεν ειχαν μεινει για μεγαλο διαστημα νηστικα..φαινοντουσαν.Και μια χαρα τα καταφεραν.

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Αχου το καημένο... είναι τόσο μα τόσο αδύνατο... σκελετωμένο
Μου σπαράζει την καρδιά
Μέσα στην ατυχία του στάθηκε τυχερό που το βρήκες. Γλίτωσε από βέβαιο θάνατο! Εύχομαι να 'ναι πάντα γερό και δυνάτο!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool