fru_fru
Δραστήριο μέλος
Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα.
12-09-08
22:36
Σοβαρα τωρα υπαρχει κοσμος φιλοζωος σε καποιο συγκεκριμενο νησι του Αργοσαρωνικου?
Κοσμος που προσεχει και περιθαλπει τα ζωα?? Για βλακες ψαχνουν? Σχεδον 30 χρονια πηγαινοερχομαι εκει με την οικογενεια μου, και το μονο που εχω να πω ειναι "ΝΤΡΟΠΗ".
Και ενταξει, υπαρχουν 2-3 ατομα. Εξαιρεση στο κανονα. Πολυ θα θελα να μαθω τα ονοματα τους. Πρεπει να κανουν πια τοσο "ντορο" ???
Τι να πω... ντρεπομαι που ψηφιζω εκει.
Ουχι φιλικα γιατι δεν το αξιζουν
Φρου
Κοσμος που προσεχει και περιθαλπει τα ζωα?? Για βλακες ψαχνουν? Σχεδον 30 χρονια πηγαινοερχομαι εκει με την οικογενεια μου, και το μονο που εχω να πω ειναι "ΝΤΡΟΠΗ".
Και ενταξει, υπαρχουν 2-3 ατομα. Εξαιρεση στο κανονα. Πολυ θα θελα να μαθω τα ονοματα τους. Πρεπει να κανουν πια τοσο "ντορο" ???
Τι να πω... ντρεπομαι που ψηφιζω εκει.
Ουχι φιλικα γιατι δεν το αξιζουν
Φρου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα.
12-09-08
23:47
Δεν κατάλαβα τίποτα!

Τι ακριβώς θέλεις να πεις???

Τι ακριβώς θέλεις να πεις???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fru_fru
Δραστήριο μέλος
Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα.
14-09-08
10:01
Ραισα,
αναφερομαι στο Πορο και το σκυλακι που (υποτιθεμενος) τουριστας του εριξε βιτριολι, τεσπα, βρεθηκε σε ενα ιατρειο και τωρα γινεται καλα.
Εχεις δικιο, δεν ονοματιζα το μερος , ελεγα μπας και το αποφυγω.
αναφερομαι στο Πορο και το σκυλακι που (υποτιθεμενος) τουριστας του εριξε βιτριολι, τεσπα, βρεθηκε σε ενα ιατρειο και τωρα γινεται καλα.
Εχεις δικιο, δεν ονοματιζα το μερος , ελεγα μπας και το αποφυγω.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum