avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
το σ/κ των βαιων η εστω Μ.Δευτερα η Μ.τριτη υπαρχει καμμια καρντασινα που να βρεθει Αθηνα κ να επιστρεφει θεσ/νικη????
Μηπως καποια απο εδω που να πηγαινει προς τα πανω?????
Εχω κλεισει 2 πανεμορφα κουταβια 2μηνων κ 50ημερων να υιοοθετηθουν σε πολυ καλα παιδια της θεσ/νικης....Το σ/κ αυτο ομως, εχουν προκυψει λογω των ημερων απειρες δυσκολιες, παρα τη θεληση μου, κ δεν μπορω να τα ανεβασω εγψ....Για να τα στειλω ασυνοδευτα, τοσο μωρα, δεν το συζητω......για να τ αφησω για μετα το πασχα. παει πολυ αργα, ηδη το εχω καθυστερησει λογω υποχρεωσεων κ παραστασεων......Σε 2 γατοφορους μπαινουν ανετα τα ψυχακια...σε τρενο η αυτοκινητο...οπουδηποτε....ειναι ανετο κι ευκολο.....
Απαντειστε μου σας παρακαλω, κι αν υπαρχει περιπτωση βοηθειας, στειλτε μ τηλ,να τα κανονισουμε!!!
Σας ευχαριστω εκ των προτερων!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
τωρα που βρηκαμε σπιτακια....βοηθειστε μας να φτασουμε!!!!
Εγω ο ασπρουλης θα παω στο Μαριο που ολο τηλεφωνει κ ρωταει ποτε θα με αποκτησει....κι εγω η κουταβιτσα θα παω στ χριστινα.......Φανταστειτε τις ωρες που θα μας εχετε μαζι σας????
Θα σας κλεψουμε την καρδια...αλλα....στα παιδια που ειπαμε να μας πατε εεεεεε???????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
Mariannioum
Εκκολαπτόμενο μέλος
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ "γιαγιά" είμαι, πειράζει?εισαι πολυ γλυκο κοριτσι κ σ ευχαριστω για το ενδιαφερον σου κ που θα μπεις στο κοπο να ρωτησεις τη νονα σου....σοπως κ να εχει, ανεξαρτητα απο το αποτελεσμα χαιρομαι για την τοση καλωσυνη σου......ειναι υπεροχο να υπαρχουν παιδια σαν εσενα....20 χρονια στην εκπαιδευση, παντα ενθουσιαζομαι με τους ξεχωριστους χαρακτηρες παιδιων.....να σαι καλα γλυκια μου!!!!!!!!
Κρίμα να μην είναι γατούλες. Για σκυλάκια κομάτι δύσκολο για αεροπορικό ταξίδι!
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η ηρωιδα ΡΟΥΚΟ εσωσε την κατασταση κ χαρις σ αυτην ο ασπρος κουταβουλης θα κανει πασχα στην αγκαλια του μπαμπα Μαριου...την Μ.τεταρτη η καλη μας ρουκο θα παραδωσει το γλυκο ψυχακι στο νεο του μπαμπα....ΧΙΛΙΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ειναι λιγες....αντε και σ ανωτερα!!!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool