Αιμολυτική αναιμία!!

marilou17

Νεοφερμένο μέλος

Η marilou17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Καλησπέρα πήγαμε την γατούλα μας στον κτηνίατρο γιατί ήταν πολύ πεσμένη τελευταία.. Δεν είχε καθόλου όρεξη για παιχνίδια κ βόλτες όπως παλιά και η μύτη και τα πατουσια της είχαν γίνει κατασπρα... Ενω πριν μερικές μέρες ξεκίνησε να τρώει πέτρες! Ρωτήσαμε τον γιατρό μας είπε έλλειψη κάποιας βιταμίνης μάλλον κ ψυχολογικό μιας κ μετακομισαμε πρόσφατα και μας έδωσε βιταμίνες... Η κατάσταση όμως δεν έφτιαξε καθόλου αλλά αντιθέτως χειροτέρεψε η διάθεση της και την πήγαμε ξανά το Σάββατο... Της έκανε αιματολογική κ ακτίνα... Αιματοκριτης 11! Αφού απέκλεισε με άλλες εξετάσεις λευχαιμία κ Aids (για τις εξετάσεις αυτές μας χρεωσε 200€ δεν ξέρω κατά πόσο είναι νορμαλ η όχι) μας είπε είναι αμαιλυτικη αναιμία κ είναι και κρυωμένη.. Μας έδωσε ειδικές τροφές, αντιβίωση και σίδηρο ενώ μας είπε είναι πολύ σοβαρή η κατάσταση της... Μεχρι χθες το βράδυ έτρωγε κανονικά αν και η διάθεση της χειροτέρεψε ενώ σήμερα έχει σταματήσει να τρώει οτιδήποτε και να μην πίνει καθόλου νερό.. Ο γιατρός είπε πως μάλλον το σίδηρο σε συνδυασμό με την αναιμία κ τις πέτρες που έτρωγε της προκάλεσαν δυσκοιλιοτητα ή επιδεινώθηκε κ άλλο η κατάσταση της... Λόγω του τόσο χαμηλού Αιματοκριτη δεν μπορεί να γίνει μετάγγιση και αν συνεχίσει ως αύριο να μην τρώει και να ενεργητε θα πρέπει να μείνει στο ιατρείο με ορούς καινα ξεκινήσει κορτιζόνη... Η γατούλα μας είναι 3 χρονών κ 3.5 κιλά..... Έχετε ακούσει παρόμοια περίπτωση? Έχει ελπίδες να το ξεπεράσει? Ο γιατρός είπε 50-50!! Τι να κάνουμε? Έχουμε τρελαθεί και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε :( :-(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωχ Παναγίτσα μου το ψυχάκι μου... Μarilou μου σας εύχομαι ό,τι καλύτερο και σύντομα περαστικά σας. Δυστυχώς δεν έχω ξανακούσει κάτι ανάλογο. Αν θέλεις απευθύνσου στον γιατρό του φόρουμ εδώ, ίσως καταφέρει να σε καθοδηγήσει... Με το καλό να φύγουν όλα και να χαρείτε πάλι τη γατούλας σας περδίκι... :console:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε ευχαριστώ πολύ! Μακάρι να πάνε όλα καλά γιατί θα τρελαθούμε... :(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back