Αιμορραγία εγκύου... Βοήθεια!

μια συμβουλη απο εμενα αν επιτρεπεις
μην πανικοβαλεσαι ο πανικος εχει παντα ασχημα
αποτελεσματα.
η γατουλα σου αν υπηρχε καποιο προβλημα θα σου
το εδειχνε με τον τροπο της μην ανησυχεις.
πανε αυριο με το καλο στον γιατρο σου και θα ακολουθησεις τις οδηγειες του.
ειχα ενα κολλητο κτηνιατρο και τον βοηθουσα σε επεμβασεις και γενικα στο ιατρειο του και εχω δει πολλα. μην ανησυχεις σε παρακαλω γιατι ετσι ταραζεισς και την γατουλα σου.
ας ξυμερωσει με το καλο και θα δεις οτι ολα θα ειναι οκ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους! Κι όντως.... κι ο κτηνίατρος αυτό μου είπε: αν είναι να πανικοβάλλομαι, να την αφήσω μόνη της να γεννήσει! Απλά μου φαίνεται πιο γλυκιά από ποτέ τώρα που θα γίνει μαμά κι έχω χαζέψει λιγάκι... :inlove:

Έχω ετοιμάσει κούτα ζεστή με σακούλες και μαξιλαράκι, έβαλα πετσετούλα στη γατοφόρο... Όπου και να αποφασίσει να γεννήσει να είναι ζεστά!

Θα ξαναεπικοινωνήσω όταν θα έχω νέα!
Καλό βράδυ σε όλους...
:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ετσι μην ανησυχεις ολα καλα θα πανε
αν μπορω να βοηθησω σε κατι μιας και ειμαστε στην ιδια πολη πες μου.

Απο την στιγμή που θα πιάσεις να έχει γάλα, έχεις 3-5 μέρες που θα γεννήσει, είναι και αυτό ένα σημάδι.

Καλημέρα παιδιά,

Κατ' αρχήν να ευχαριστήσω όλους για τη στήριξη.
Δεν γεννήσαμε ούτε παρουσιάσαμε κάποιο πρόβλημα ή κάποια δεύτερη αιμορραγία. Γυρίσαμε πριν από λίγο από το γιατρό ο οποίος την εξέτασε κι έκρινε ότι όλα δείχνουν φυσιολογικά! :up:

Μου είπε πως αφού δεν ξαναπαρουσίασε πρόβλημα θα ήταν καλύτερα να μην την αναστατώσουμε με εξετάσεις αίμαστος ή τρέχοντάς την για ακτινογραφίες και υπέρηχους και νομίζω πως έχει δίκιο αν κρίνω από τη ζωηρότατη δαγκωματιά που μου έριξε η Survi όταν ο γιατρός εξέτασε τον κόλπο της για αίμα. Ήταν καθαρή και δεν ήθελε περαιτέρω... ενοχλήσεις! :lol:

Μετράω λοιπόν λιγότερο από 10 μέρες για να γίνω γατογιαγιά!!! :up:

Με το καλο!Ποσα μωρακια υπολογισε;

Με το καλο!Ποσα μωρακια υπολογισε;

Καλησπέρα και ζητάω συγνώμη για την τόσο καθυστερημένη απάντηση. Μ' έριξε η γρίπη τις τελευταίες μέρες και δεν πάτησα στο γραφείο όπου έχω ίντερνετ, αλλά και τη Survi. Την φρόντιζε ο φίλος μου αυτές τις μέρες, αλλά παρόλο που δεν έχω συνέλθει ακόμα δεν κρατήθηκα άλλο... Ήρθα πριν από λίγη ώρα να τη δω και την βρήκα ακόμα πιο φουσκωμένη! Μάλλον πλησιάζουν οι μέρες :)

Για να απαντήσω στο ερώτημά σου...
Ούτε ρώτησα, ούτε μου είπε ο γιατρός πόσα υπολογίζει... :( Θυμάμαι μόνο πως όταν την πήγα Δευτέρα για εξέταση τον ρώτησα αν έπρεπε να κάνουμε υπέρηχο για να δούμε πόσα είναι και μου απάντησε πως μπορούμε να κάνουμε είτε υπέρηχο είτε ακτινογραφία, χωρίς να συνιστά όμως τίποτα από τα δύο:
Πρώτον, γιατί δεν αποκλείεται το "λάθος" (στον υπέρηχο να μην πιάσουμε κάποια καρδούλα να χτυπάει και στην ακτινογραφία να είναι σε τέτοια θέση τα έμβρυα ώστε να αλληλοκαλύπτονται και κάποιο να μην φαίνεται) και...
Δεύτερον δεν ήθελε να την αναστατώσει λόγω της αιμορραγίας. Εφόσον, δεν υπήρξε εκ νέου πρόβλημα, θεώρησε καλύτερο να μην την ταλαιπωρήσουμε ώστε να μη στρεσαριστεί.

Αυτός είναι και ο λόγος που προτίμησα να μην την πάρω σπίτι μου. Την πήρα μια φορά (πέρυσι τα Χριστούγεννα) και περάσαμε πολύ όμορφα, αλλά η αλήθεια είναι πως τις πρώτες 24 ώρες δεν είχε βγει από τη γατοφόρο. Δεν ήθελα να την ξαναϋποβάλλω σε τέτοια κατάσταση. Το θέμα είναι ότι δεν υπολόγιζα να αρρωστήσω και να μην μπορώ να την βλέπω.

Είμαι ακόμη γριπωμένη. Υπάρχει περίπτωση να την κολλήσω; Η καημενούλα ανεβείνει πάνω μου και μου κάνει "μουσουδίτσες" κι εγώ την απομακρύνω από το πρόσωπό μου, μην κολλήσει τίποτα. Ο γιατρός μου είπε ότι δε μεταδίδονται αρρώστιες από το ζώο στον άνθρωπο, ούτε το αντίστροφο, αλλά μπορεί και κάποιος από δω μέσα να μου το επιβεβαιώσει, για να είμαι πιο ήσυχη; :redface: Ανησυχώ και για τα μικρά "νιαου-νιαου"... :redface:
(Έχω χαζέψει τελείως όπως βλέπετε!!! :lol: )

Δεν θα την κολλήσεις τίποτα.. ούτε και αυτή.:)

Δεν θα την κολλήσεις τίποτα.. ούτε και αυτή.:)
:up:

Σας ευχαριστώ όλους! Είναι τέλοιο να μοιράζεσαι την αγάπη σου για μια γατούλα με άλλους ανθρώπους και παρόλο που θεωρώ ότι ο καθένας και η καθεμία μας θεωρούμε τα δικά μας γατούνια μοναδικά, νιώθω τελικά η κάθε γατούλα εδώ μέσα να εισπράττει την αγάπη όλων των μελών! Σαν μια τεράστια οικογένεια... :)

Περαστικά σου με την γρίπη και με το καλό να δεχτείς τα μωρούλια της γατούλας σου.Ανυπομονούμε να τα δούμε!!!Όμορφα σαν την μαμά τους θα είναι σίγουρα.:):):):):)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back