Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Για τα ακαρεα απο την ψωρα των γατιων, οταν στειρωσα τον Αρη ειπα τοτε στην κτηνιατρο να τον εξετασει και για ψωρα.Πηρε επιχρησμα απο τα αυτακια και αφου το ειδε στο μικροσκοπιο, μου ειπε οτι ειναι καθαρος.
Ουτε συμπτωματα ειχε.Την προηγουμενη βδομαδα που ημουν με την Μυρτουλα στον κτηνιατρο μας για την αιμοληψια, πηρα το stronghold.
Hδη πηραν την Κυριακη(και τα δυο) μια δοση και θα κανουμε σε δυο βδομαδες επαναληπτικη δοση,ετσι προτινε ο κτηνιατρος.

Στελλα το σπρευ θα το δοκιμασουμε απο αυριο, οποτε θα σου γραψω μετα απο δυο-τρεις μερες εντυπωσεις.Σημερα βρηκα και στο site της media strom, οτι εχει προστευτικα στρωματος για αλλεργια και ασθμα.Αυριο θα τους παρω τηλεφωνο να δω τι ακριβως ειναι και τι προστασια προσφερει και θα ενημερωσω.

Τωρα η μαμα μου ειναι λιγο καλυτερα,εχουν υποχωρησει τα σημαδια στο δερμα αλλα ακομη βασανιζεται απο φαγουρα.Τα αντισταμινικα μαλλον αργουν να δρασουν.Επειδη ομως ουτε εγω, ουτε ο πατερας μου που πολλες φορες ερχεται απο το χωριο,ουτε ο αδερφος μου που περναει πολλες ωρες σπιτι μου παρουσιασαμε τιποτα, για αυτο σκεφτηκαμε την αλλεργια.Αλλα μαλλον απο βδομαδα θα κλεισουμε ραντεβου στο Νοσοκομειο Δερματικων Παθησεων(αυτο στη Δελφων) για να κανει το τεστ για την αλλεργια.
Σας ευχαριστω ολες για το ενδιαφερον.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος

Θα σου προτείνω κάτι για τη φαγούρα, εντελώς ακίνδυνο. ( Να φανταστείς η κτηνίατρος μου είπε να το βάλω στον ερεθισμένο πρωκτό του Όλιο, εξωτερικά και ας το γλύψει).
Αλοιφή καλέντουλας. Είναι για τους ερεθισμούς, συγκάματα για μωρά και καταπραύνει την περιοχή.
Θα το βρεις στα βιολογικά μαγαζιά.
Εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Μόνο κρίμα για το ότι δεν θα μπορώνα κοιμάμαι με τα γατάκια όσο συχνά θα τόθελα για το καλό όλων μας!
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Chryssa σε ευχαριστω πολυ ,που μοιραστηκες την εμπειρια σου.Η αληθεια ειναι οτι το ποστ σου με προβληματισε λιγο.Ακριβως απεναντι απο το πισω μας μπαλκονι, εχουμε μια βεραντα με περιστερια.Βεβαια αυτος ο ανθρωπος εχει χρονια περιστερια,εγω τα θυμαμε απο το '85 που οι γονεις μου αγορασαν αυτο το σπιτι που μενω τωρα.Αλλα ποτε δεν μπορεις να το αποκλεισεις με σιγουρια.
Για τα ακαρεα απο την ψωρα των γατιων, οταν στειρωσα τον Αρη ειπα τοτε στην κτηνιατρο να τον εξετασει και για ψωρα.Πηρε επιχρησμα απο τα αυτακια και αφου το ειδε στο μικροσκοπιο, μου ειπε οτι ειναι καθαρος.
Ουτε συμπτωματα ειχε.Την προηγουμενη βδομαδα που ημουν με την Μυρτουλα στον κτηνιατρο μας για την αιμοληψια, πηρα το stronghold.
Hδη πηραν την Κυριακη(και τα δυο) μια δοση και θα κανουμε σε δυο βδομαδες επαναληπτικη δοση,ετσι προτινε ο κτηνιατρος.
Στελλα το σπρευ θα το δοκιμασουμε απο αυριο, οποτε θα σου γραψω μετα απο δυο-τρεις μερες εντυπωσεις.Σημερα βρηκα και στο site της media strom, οτι εχει προστευτικα στρωματος για αλλεργια και ασθμα.Αυριο θα τους παρω τηλεφωνο να δω τι ακριβως ειναι και τι προστασια προσφερει και θα ενημερωσω.
Τωρα η μαμα μου ειναι λιγο καλυτερα,εχουν υποχωρησει τα σημαδια στο δερμα αλλα ακομη βασανιζεται απο φαγουρα.Τα αντισταμινικα μαλλον αργουν να δρασουν.Επειδη ομως ουτε εγω, ουτε ο πατερας μου που πολλες φορες ερχεται απο το χωριο,ουτε ο αδερφος μου που περναει πολλες ωρες σπιτι μου παρουσιασαμε τιποτα, για αυτο σκεφτηκαμε την αλλεργια.Αλλα μαλλον απο βδομαδα θα κλεισουμε ραντεβου στο Νοσοκομειο Δερματικων Παθησεων(αυτο στη Δελφων) για να κανει το τεστ για την αλλεργια.
Σας ευχαριστω ολες για το ενδιαφερον.![]()
Νίκη μου εύχομε στην μανούλα όλα να πάνε καλά και να βρείτε γρήγορα την άκρη για να μην τυρανιέται η καημένη και να μην έχει να κάνει και με τα γατόνια σου φυσικά !!!!! Φιλάκια πολλά και να είστε καλά και οι δύο!!!!!

stellak
Διάσημο μέλος
Νίκη ακόμη παιδεύεστε, ε;
Θα σου προτείνω κάτι για τη φαγούρα, εντελώς ακίνδυνο. ( Να φανταστείς η κτηνίατρος μου είπε να το βάλω στον ερεθισμένο πρωκτό του Όλιο, εξωτερικά και ας το γλύψει).
Αλοιφή καλέντουλας. Είναι για τους ερεθισμούς, συγκάματα για μωρά και καταπραύνει την περιοχή.
Θα το βρεις στα βιολογικά μαγαζιά.
Εύχομαι να πάνε όλα καλά.![]()
Και κάτι ακόμα καλύτερο και από την κελέντουλα και πιο δραστικό αλλά ακίνδυνο είναι η αλοιφή Rescue Cream (ανθοϊάματα του Bach, για όσους γνωρίζουν). Δεν υπάρχει περίπτωση να βάλεις λίγη σε σπυράκι ή περιοχή ερεθισμένη από κνισμό και να μην περάσει. Είναι σε κίτρινο κουτάκι ένα κίτρινο σωληνάριο και την είχα αγοράσει το καλοκαίρι 14 ευρώ. Θαυ-μα-τουρ-γή!

chryssa
Διάσημο μέλος
Chryssa σε ευχαριστω πολυ ,που μοιραστηκες την εμπειρια σου.Η αληθεια ειναι οτι το ποστ σου με προβληματισε λιγο.Ακριβως απεναντι απο το πισω μας μπαλκονι, εχουμε μια βεραντα με περιστερια.Βεβαια αυτος ο ανθρωπος εχει χρονια περιστερια,εγω τα θυμαμε απο το '85 που οι γονεις μου αγορασαν αυτο το σπιτι που μενω τωρα.Αλλα ποτε δεν μπορεις να το αποκλεισεις με σιγουρια.
![]()
Χαίρομαι που η μαμά σου είναι καλύτερα!
Όσον αφορά τα περιστέρια, εμάς είχαν φωλιά στο παράθυρο της σκάλας, το οποίο είναι 1 μέτρο πιο δίπλα από το παράθυρο του μπάνιου μας και έτσι ήρθαν μέσα στο σπίτι! Αν τα περιστέρια δε φωλιάζουν στο μπαλκόνι σας δε νομίζω να κινδυνεύετε άμεσα. Τα ακάρεα γίνονται επικίνδυνα όταν υπάρχει φωλιά κοντά η οποία αδειάζει όταν μεγαλώνουν τα πουλιά και έτσι τα ακάρεα δεν έχουν τι να τσιμπήσουν και βγαίνουν προς αναζήτηση νέων θυμάτων... Εμάς συγκεκριμένα υπήρχε φωλιά όπου το πουλάκι πέθανε και απλώς το πετάξαμε χωρίς να τη χαλάσουμε. Μετά το κρούσμα όμως την ξήλωσα! Νιώθω τύψεις για τα πουλάκια που τους χάλασα το στέκι, αλλά όταν είδα το απίστευτα μικρό ζουζούνι να περπατάει επάνω μου έπαθα μεγάλη φρίκη!
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Και κάτι ακόμα καλύτερο και από την κελέντουλα και πιο δραστικό αλλά ακίνδυνο είναι η αλοιφή Rescue Cream (ανθοϊάματα του Bach, για όσους γνωρίζουν). Δεν υπάρχει περίπτωση να βάλεις λίγη σε σπυράκι ή περιοχή ερεθισμένη από κνισμό και να μην περάσει. Είναι σε κίτρινο κουτάκι ένα κίτρινο σωληνάριο και την είχα αγοράσει το καλοκαίρι 14 ευρώ. Θαυ-μα-τουρ-γή!![]()
Στελλα απο που την πηρες? Την εχουν τα φαρμακεια?

stellak
Διάσημο μέλος
Σκέψου, εγώ την αγόρασα από το φαρμακείο του αεροδρομίου, οπότε σίγουρα υπάρχει παντού

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Νίκη, περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία τα αποτελέσματα, διότι υπάρχουν φορές που κι εγώ υποφέρω, παρόλες τις ομοιοπαθητικές κλπ... Ελπίζω να λειτουργήσει το σπρέυ και να μας πεις σύντομα τις εντυπώσεις σου![]()
Λοιπον Στελλα μετα απο δυο ψεκασμους με το ειδικο σπρευ Tre-san η μητερα μου ειπε, οτι ειδε μια μικρη διαφορα.Και μιλαμε για τα εντονα νυχτερινα συμπτωματα,δηλαδη να ξυπναει την νυχτα απο εντονη φαγουρα και αισθημα καυσου.
Εκει που ειδε θεαματικη διαφορα απ'οτι μου ειπε, ηταν με το αντιστατικο επισρωμα INTENSE Media Strom αν θες δες
https://www.mediastrom.gr/gp/mattress_protectives.htm
Το πηραμε το σαββατο μαζι με τις αντιστοιχες μαξηλαροθηκες και ηδη απο το πρωτο βραδυ ειδε πολυ αισθητη διαφορα. Η τιμη τους λιγο "τσιμπιμενη"
το επιστρωμα 1,60-2,00m (διασταση στρωματος) εχει 145 Ευρω και το σετ μαξηλαροθηκες 50-70 cm εχει 55 Ευρω.
stellak
Διάσημο μέλος
Εκει που ειδε θεαματικη διαφορα απ'οτι μου ειπε, ηταν με το αντιστατικο επισρωμα INTENSE Media Strom αν θες δες
https://www.mediastrom.gr/gp/mattress_protectives.htm
Το πηραμε το σαββατο μαζι με τις αντιστοιχες μαξηλαροθηκες και ηδη απο το πρωτο βραδυ ειδε πολυ αισθητη διαφορα. Η τιμη τους λιγο "τσιμπιμενη"
το επιστρωμα 1,60-2,00m (διασταση στρωματος) εχει 145 Ευρω και το σετ μαξηλαροθηκες 50-70 cm εχει 55 Ευρω.
Το πήραμε αυτό. Για να είμαι ειλικρινής, μάλλον τσάμπα το πήρα
Εγώ δεν έχω ούτε κάψιμο ούτε σπυράκια. Άσθμα έχω και γι'αυτό δεν τα αφήνω να μπαίνουν στο δωμάτιο... Ευχαριστώ πάντως!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool