Ακίνητη γατούλα στην πολυκατοικία μας ΣΟΣ!!

felis7419

Νεοφερμένο μέλος

Ο felis7419 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα.
Καλησπέρα!!
είναι λίγο επείγον... ελπίζω όποιος έχει την παραμικρή ιδέα να απαντήσει άμεσα
γιατί θα πρέπει να φύγω αύριο από το σπίτι... και δεν θέλω να αφήσω
την γατούλα στην τύχη της......
Για να μην τα πολυλογώ λοιπόν
ανακάλυψα μία γατούλα η οποία κάθεται σε μία γλάστρα, έξω από το σπίτι μου στον 5ο όροφο.
Δεν ξέρω πως βρέθηκε εδώ, το πρόβλημα είναι
ότι είναι τελείως ακούνητη.
Όταν την πλησιάζει κάποιος αγριεύει αλλά δεν κινείται καθόλου από την θέση της.
Απλά κάθετε κουλουριασμένη στο κλιμακοστάσιο μέσα στην γλάστρα.
Βασικά δεν ξέρω καθόλου τι ενναλακτικές έχω.
Ούτε ποιο μπορεί να είναι το πρόβλημα.
Έχει κάποιος κάποια ιδέα τι φταίει και τι πρέπει να κάνω...???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: ακίνητη γατούλα στην πολυκατοικία μας ΣΟΣ!!

Καλησπερα.:) Εφοσον καθεται ετσι ακινητη..σιγουρα εχει καποιο προβλημα...,μπορει να ειναι χτυπημενη,αρρωστη..το οτιδηποτε.Δυστυχως εμεις απο εδω..δεν μπορουμε να ξερουμε τι προβλημα εχει.Η μονη λυση ειναι να την πας στο γιατρο.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απ' ότι φαίνεται είναι μάλλον χτυπημένη και έχει πρόβλημα κινητικότητας. Ίσως θα έπρεπε να ειδοποιήσεις κάποιον κτηνίατρο ή κάποιους ειδικούς από φιλοζωικά σωματεία για να την περιθάλψουν. Καλή τύχη και υπομονή. Από ποιο μέρος μας γράφεις;

Τώρα είμαι στους γονείς μου στην Λαμία.
Ντρέπομαι που το λέω... αλλά δεν ξέρω εάν θα μπουν στον κόπο
να το πάνε στον κτηνίατρο. Εγώ αύριο φεύγω για Αθήνα.
Εάν την πιάσω για να την μετακινήσω? γενικά είναι επικίνδυνο...?
Δεν ξέρω εάν είναι άρρωστη... μάλλον ήταν αδέσποτη έως τώρα...
μπορεί να είναι επικίνδυνο για μένα...?
Μήπως πρέπει να καλέσω κτηνίατρο στο σπίτι...?

Νομίζω πως το να καλέσεις κτηνίατρο θα ήταν το ιδανικό για αυτήν την ψυχούλα. Αν ξέρει κάποιος φιλοζωικούς συλλόγους στην περιοχή της Λαμίας θα μπορούσε ίσως να μας βοηθήσει.

Νομίζω πως το να καλέσεις κτηνίατρο θα ήταν το ιδανικό για αυτήν την ψυχούλα. Αν ξέρει κάποιος φιλοζωικούς συλλόγους στην περιοχή της Λαμίας θα μπορούσε ίσως να μας βοηθήσει.
Βρηκα 2 φιλοζωικους συλλογους.
Ελπιζω να πανε ολα καλα:)

ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Τηλ: 22310-39974 & 6942-066884
Λαμία web e-mail

ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΛΑΜΙΑΣ «ΣΟΛΩΝ»
Μιαούλη 18, Μάκρη Φθιώτιδας, ΤΚ 35011
Τηλ: 22360 22914 & 6977 606824 web e-mail

Καλησπερα, μηπως η γατα ανηκει σε καποιον απο την πολυκατοικια η τη γειτονια και απλα εχει χαθει και ειναι τρομοκρατημενη στην κατασταση που περιγραφεις? Η ολη συμπεριφορα της μου κανει για γατα σπιτιου και οχι αδεσποτη. Προσπαθησε να βαλεις κοντα της λιγο νερακι και φαγητο και ρωτα αν την εχουν δει να περιφερεται στην περιοχη. Αν οντως ειναι αδεσποτη, κατεβαστε τη στην εισοδο της πολυκατοικιας, ανοιξτε την εξωπορτα και μονη της θα βγει στο περιβαλλον που γνωριζει.
Καλη τυχη στη γατουλα

Ευχαριστώ πολύ όλους σας... και συγχαρητήρια για την άμεση ανταπόκριση!!!!
Η γάτα δεν νομίζω να ανήκει σε ένοικο της πολυκατοικίας.
Αύριο θα επικοινωνήσω με τις φιλοζωικές.
Η μαμά μου με διαβεβαίωσε ότι θα το πάνε σε κτηνίατρο
το συντομότερο... και είμαι πολύ χαρούμενος.
Ελπίζω να μπορέσω να μοιραστώ μαζί σας χαρούμενα νέα σύντομα!!!!!

Αυτο ειναι το καλυτερο. Μεχρι αυριο ομως καλο ειναι να του βαλεις λιγο νερακι και φαγακι γιατι τοσες ωρες σιγουρα θα τα εχει αναγκη. Μαλλον δε θα φαει αμεσως αλλα οταν ηρεμησει, αργα το βραδι που θα μεινει μονο, σιγουρα θα τα τιμησει!
Γραψε μας οταν εχεις νεοτερα

ε.. ναι... του έχουμε βάλει ήδη νερό, γάλα και κρεατάκι. Μια γειτόνια έχει αφήσει επίσης κάτι το οποίο φαίνεται
σαν ζυμαρικό αλλά δεν ξέρω τι είναι.
Το πρόβλημα είναι όμως ότι κυριολεκτικά, δεν σηκώνεται καθόλου από την γλάστρα.

γειτονιά = γειτόνισα ***

Πήγα να του βάλω πιο κοντά τα κομματάκια λουκάνικου που του βάλαμε.
Φοβήθηκε και εντέλει κινήθηκε...!!!
βασικά πήδηξε... και ξανακρύφτηκε κάπου....
Δεν διέκρινα κάποιο τραύμα....
και φαίνεται και μικρούλικο γενικά...
αναρωτιέμαι μήπως είναι δηλητηριασμένο... :(

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Σ' αυτήν την περίπτωση το γάλα ίσως του κάνει καλό. Αν ηρεμήσει μπορεί να φάει, μπορεί απλά να είναι τρομαγμένο ή και να υποφέρει από κάτι εσωτερικό. Καλή τύχη και περιμένουμε νεότερα.

ασε καπου τροφη και δες αν θα φαει. Βαλτης και ενα μπολακι με νερο. Αν φαει ειναι καλο σημαδι.

Να ρωτησω κατι? Η Λακτοζη δεν βλαπτει τις γατες?:worry:

Να ρωτησω κατι? Η Λακτοζη δεν βλαπτει τις γατες?:worry:

Ναι..πραγματι μπορει να δημιουργησει προβληματα..κυριως διαρροια.Ομως σε εκτακτες περιπτωσεις,δηλαδη αν δεν εχουμε το ειδικο γαλα...και το γατακι δεν μπορει να φαει κατι αλλο...δεν πειραζει τοσο...καλυτερα να πιει εστω και γαλα..παρα να μεινει νηστικο.Μετα φροντιζουμε να παρουμε το ειδικο γαλα για γατες..:)

Γειά σου! μόλις συνδέθηκα μετά από πάρα πολύ καιρό απουσίας!Τί έγινε τελικά με το γατάκι?όλα καλά?

Εχουμε νεα απο την γατουλα?

Τί έγινε με τη γατούλα?
Θα την κρατήσεις???

Εχουμε νεα απο την γατουλα?

Πέρασα από ένα κτηνίατρο, βασικά για να ρωτήσω πως θα πρέπει να την μεταφέρω, ή εάν μπορεί να έρθει αυτός να την πάρει κλπ...
γιατί δεν είμαι πολύ εξοικειωμένος και φοβόμουν μην την πληγώσω.
Τέλος πάντων αυτός μου είπε ότι μάλλον πονάει και ότι θα ήταν καλό να της βάλω λίγο depon στο γάλα για να ανακουφιστεί.
Το κακό είναι όμως ότι αφού της έβαλα depon έφυγε, γιατί ήταν ακόμα στο κλιμακοστάσιο.
Προφανώς όταν θα πέρασε η επιρροή από το depon θα ξανάρχισε να πονάει.
Προσπάθησα να την βρω στην γειτονιά, αλλά δεν τα κατάφερα.....
Και τώρα είμαι στην Αθήνα, οπότε έχω χάσει τελείως τα ίχνη της... :( :( :(

Ελπιζω να ειναι καλα η γατουλα.:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back