Ακατάλληλο για ανηλίκους- Οταν το θέ(α)μα γίνεται ακατάλληλο για ανηλίκους....

Απάντηση: Ακατάλληλο για ανηλίκους- Οταν το θέ(α)μα γίνεται ακατάλληλο για ανηλί

που να δεις ποσο αβολο ειναι οταν κοβει βολτες διπλα σου στο κρεβατι. Κι αν αρχισει να ορμαει στα ποδια; Το χειμωνα για να μην εχουμε το κυνηγητό με τα ποδια βγαζουμε το παπλωμα. κανει λιγο κρυο βεβαια.... αχ τι τραβαμε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Ακατάλληλο για ανηλίκους- Οταν το θέ(α)μα γίνεται ακατάλληλο για ανηλί

Καλά πλέον αφήνω την πόρτα ανοιχτή!!! Στην αρχή ταραζόμουν με τα γουρλωτα της μάτια να με κοιτάζουν... Πλέον συνήθισα... Δεν ήταν δουλειά αυτή να την κλείνω κάθε φορά έξω..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπόν το θυμήθηκα. Μια μέρα, ε νύχτα κατα τη διαρκεια της ιδιαίτερης μας στγμης επιασα την Μπήλλιω να τρίβεται πάνω στην καρέκλα. Εκανε βαρελακια κιι έτριβε την πλατη της. Λέτε να.... μπας και;;; Τυχαίο ήταν;;; Δεν το εχει ξανακάνει...

Πολύ ωραίο το θέμα! Με είχε φάει και εμένα η απορία αλλά ντρεπόμουν να ρωτήσω, και καθότι είμαι καινούρια στο φόρουμ το ξαναπιάνω για να λύσω και μια απορία. Με τις τρίχες (της γάτας εννοείται) τι κάνετε?Γιατί εμείς πλέον χωρίζουμε τις νύχτες σε οικογενειακές και απαραίτητη τη γονική συναίνεση, με τη γάτα εξόριστη στο σαλόνι. Από το φόβο δε της τρίχας κάθε πρωί περνάω με σκούπα τα σεντόνια, την Ξένια μου όμως όταν μπορώ τη θέλω να χουχουλιάζει μαζί μας στο κρεβάτι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Xα χα χα... αν κατσεις να μετρησεις τις περιεργες φάσεις την ωρα της διασκέδασης σε πιάνουν τα γέλια.

Διαλογος:

- Μα γιατί σταμάτησες;
- Η μπήλιω έχει γραπώσει το πόδι μου.
- Α
- Οκ την εδιωξα. Πάμε παρακάτω.........

.......

- καλά τωρα γιατι σταμάτησες;
- Ειναι στο μπουτι μου, φοβάμαι μη πιασει τα μπιππππ
- Μπηλιω κατεβα κατω τώρα!!!!

Αφου δε με εχει χωρισει ακομα ο ανθρωπος παλι καλα....

:rofl::rofl::rofl: τι τελειο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χαχαχαχα!! πόσο γελάω με τις ιστορίες σας!!!
Ρενάκι μου, πρέπει να βρείτε λύση γρήγορα! Δεν είναι κατάσταση αυτή...!:wall:
Πάντως, και η δική μου εμπειρία περιλαμβάνει αυτό με το πάπλωμα: ωπ, κάτι κινείται από κάτω, πάμε για επίθεση! Εκεί απλά ένα χέρι τα πετάει κάτω από το κρεβάτι... (εδώ μπορεί να επέμβει η φιλοζωική...:redface:)
Άλλες φορές μπορεί να είναι στο κάτω μέρος του κρεβατιού, να κοιμούνται, και να μην το `χουμε πάρει και χαμπάρι....

Λοιπόν το θυμήθηκα. Μια μέρα, ε νύχτα κατα τη διαρκεια της ιδιαίτερης μας στγμης επιασα την Μπήλλιω να τρίβεται πάνω στην καρέκλα. Εκανε βαρελακια κιι έτριβε την πλατη της. Λέτε να.... μπας και;;; Τυχαίο ήταν;;; Δεν το εχει ξανακάνει...

μπας και....;;;;;

χαχαχαχαχα, έχω ξεραθεί στο γέλιο, να είσαι καλά με το θεματάκι.
Εμένα πάντως ο δικός μου την πρώτη φορά δεν έδωσε σημασία ήταν και πολύ αργά το βράδυ και νύσταζε... πήγε πάνω στο γραφείο, στη γωνίτσα του και κοιμήθηκε..
Ε τις επόμενες φορές έριχνε κανένα βλέμμα, έκανε μια βόλτα στο κρεβάτι όταν όμως τα πράγματα είχαν ηρεμήσει, αλλά να σας πω την αλήθεια δεν έχω καταφέρει ποτέ να δω την αντίδρασή του γενικά. Τώρα με βάλατε σε μπελά να δω τι κάνει.... χαχαχαχαχα

η πρώτη φορά δεν ξέρω πώς ήταν και πώς μου φάνηκε αλλά θυμάμαι μια φορά που ο Μανώλης είχε.. ορέξεις και πήρε όλες τις γάτες παραμάζωμα..
οπότε ακούω τη γιαγιά να φωνάζει "καλέεεε ΨΙΤ! (ή ΤΣΙΤ) τι κάνετε εσείς εδώ?!" φρίκαρε!!
πέθανα στα γέλια, "η μάνα φύση" της λέω, "γιαγιά, η μάνα φύση"..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back