nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πετυχα ενα πωλητη της royal στο πετ σοπ και ενω προσπαθουσε να μου πουλησει τη τροφη(ροδανι το στομα του παναθεμα τον!ζαλιστηκα!) περασε η ιδιοκτητρια του πετ σοπ και μου ειπε πως ανεβαζουν τιμες. Πχ. το 7κιλο για σκυλο απο 32 ευρω θα παει στα 34-36...Αν το κανουν επειδη εχουν σκοπο να βελτιωσουν τη φορμουλα το καταλαβαινω.Αλλα ετσι επειδη τους ηρθε ειναι μεγαλη πατατα.Δεν γινεται για μια τροφη που ΔΕΝ εχει κατι παραπανω απο τις hills,eukanuba,techni-cal κτλ ,να τη χρυσοπληρωνεις...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Πάντα αυτές οι αλλαγές είναι εις βάρος του καταναλωτή, δυστυχώς.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rrrrr
Νεοφερμένο μέλος
Η κτηνιατρική σειρά της Royal "πέρασε" σε άλλη εταιρεία εισαγωγής, οπότε εμένα μου ακούγεται αναμενόμενο να γίνει ανατίμηση...Πάντα αυτές οι αλλαγές είναι εις βάρος του καταναλωτή, δυστυχώς.
διλαδι δεν θα την εχει πια ο Γερολιματος; ουτος και αλλος, καθε 4-6 μηνες ανεβαζανε τις τιμες ......
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM
Διάσημο μέλος
, επειδη τον γερολυματο τον εξαγορασε ο ομιλος που φερνει την Hill's στην ΕλλαδαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Το μόνο σίγουρο είναι οτι η Ρόγιαλ ΔΕΝ συνεργάζεται πια με το Γερολυμάτο (ούτε και την Αλάπις)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γιατι να συνεχισουν να τη προτιμουν οι καταναλωτες και να μην στραφουν σε μια αντιστοιχη με πιο λογικη τιμη?Αφου ανεβαζουν τιμες χωρις να αλλαζει κατι ουσιαστικο(συσταση,συστατικα,ποιοτητα).
Στηριζονται στην ''τυφλη'' εμπιστοσυνη που δειχνουν οσοι τις χρησιμοποιουν?
Και ποσο ακριβα ποια θα την πληρωνουν αυτη την εμπιστοσυνη?
(Οτι θελει κανει ο καθενας κ οπως θελει διαχειριζεται τα χρηματα του.Δεν μου πεφτει κ λογος.Απλα μου κανει εντυπωση που ολο ανεβαζουν τιμες κ δεν ανησυχουν μηπως χασουν πελατεια
)Ο εισαγωγεας της royal canin ειναι η PPFI.
Fotini
Διάσημο μέλος
Kαι ερωτω...
Γιατι να συνεχισουν να τη προτιμουν οι καταναλωτες και να μην στραφουν σε μια αντιστοιχη με πιο λογικη τιμη?Αφου ανεβαζουν τιμες χωρις να αλλαζει κατι ουσιαστικο(συσταση,συστατικα,ποιοτητα).
(Οτι θελει κανει ο καθενας κ οπως θελει διαχειριζεται τα χρηματα του.Δεν μου πεφτει κ λογος.Απλα μου κανει εντυπωση που ολο ανεβαζουν τιμες κ δεν ανησυχουν μηπως χασουν πελατεια)
Ο εισαγωγεας της royal canin ειναι η PPFI.
Στις γατοτροφές ό,τι πληρώνεις παίρνεις...όπως και με τις ανθρωπο-τροφές..
rrrrr
Νεοφερμένο μέλος
Kαι ερωτω...
(Οτι θελει κανει ο καθενας κ οπως θελει διαχειριζεται τα χρηματα του.Δεν μου πεφτει κ λογος.Απλα μου κανει εντυπωση που ολο ανεβαζουν τιμες κ δεν ανησυχουν μηπως χασουν πελατεια)
Ο εισαγωγεας της royal canin ειναι η PPFI.
Προσοπικα δεν μου αρεσουν τα φαγιτα γιατρικα (prescription food).... αλλα διστιχος το ενα γατακι μου εχει τα νεφρα της και το αλλο τα δονδια, και αναμεσα HILLS - PURINA - EUKANUBA και ROYAL αυτα εινα καλητερα... αλλιος απο τοτε που ανακαλιψα την ORIJEN δεν την αφινο.
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτο ειναι σχετικο...αν ηταν ετσι η orijen βαση των συστατικων που εχει θα επρεπε να εχει 30ευρω/2μιση κιλα...Στις γατοτροφές ό,τι πληρώνεις παίρνεις...όπως και με τις ανθρωπο-τροφές..

Αναμεσα στις τροφες που αναφερεις εννοεις πως η royal ειναι καλυτερη???Μπερδευτηκα...HILLS - PURINA - EUKANUBA και ROYAL αυτα εινα καλητερα...

JohnDVM
Διάσημο μέλος
Η Provet φερνει την Hill's που ανηκει στον ομιλο AlapisΗ Alapis φέρνει τη Χιλλς;Το μόνο σίγουρο είναι οτι η Ρόγιαλ ΔΕΝ συνεργάζεται πια με το Γερολυμάτο (ούτε και την Αλάπις)

rrrrr
Νεοφερμένο μέλος
Αυτο ειναι σχετικο...αν ηταν ετσι η orijen βαση των συστατικων που εχει θα επρεπε να εχει 30ευρω/2μιση κιλα...
Αναμεσα στις τροφες που αναφερεις εννοεις πως η royal ειναι καλυτερη???Μπερδευτηκα...![]()
σορρυ, τυπογραφιλο λαθος, κατα τη γνομη μου απο τα prescription foods τα Royal Canin (waltham) ειναι καλητερα
elvenstar
Επιφανές μέλος
Γιατί Νίκο εγώ δεν το διακινδυνεύω η Ρουαγιαλ ναι μεν είναι ακριβότερη από τις άλλες τροφές (όχι ότι οι άλλες είναι φθηνές βέβαια) αλλά έχει τόσο εξιδανικευμένα προϊόντα για κάθε γάτα κ για κάθε περίπτωση κ επιπλέον η διαφορά φαίνεται στην κατάσταση του γατιού όταν του κάνεις εξετάσεις τα κρατάει σε άριστη κατάσταση. Το κακό όμως με την τιμή είναι ότι όπως όλα τα πράγματα στην Ελλάδα έχουν ξεφύγει. Πας να αγοράσεις νερό κ έχει 2 ευρώ δηλαδή κάπου 700δρχ. Αν είχαμε λοιπόν τη δραχμή κ κάποιος έμπορος σου ζητούσε 700 δρχ για νερό νομίζω ότι θα τον είχαμε πλακώσει με το νερό. Θέλω να πω ότι το κακό ξεκινάει απ το ότι δεν υπάρχει κανένας έλεγχος στην αγορά από εκει πρέπει να ξεκινήσουμε.Kαι ερωτω...
Γιατι να συνεχισουν να τη προτιμουν οι καταναλωτες και να μην στραφουν σε μια αντιστοιχη με πιο λογικη τιμη?.
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος

Απλα εγω σκαλωσα στο γιατι τετοιες τιμες μονο αυτη η εταιρια και οχι και αλλες που ειναι ΙΣΑΞΙΕΣ της...Αυτο...

elvenstar
Επιφανές μέλος
Γιατί οι άλλες εταιρίες πόσο έχουν για παράδειγμα το 2κιλο;Δεν εχεις αδικο...
Απλα εγω σκαλωσα στο γιατι τετοιες τιμες μονο αυτη η εταιρια και οχι και αλλες που ειναι ΙΣΑΞΙΕΣ της...Αυτο...![]()
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για δυκιλα δεν ξερω.

Πχ ρωτησα για σκυλο κ μου ειπαν το 4κιλο/στα 26 ευρω.Αντιστοιχα 7κιλο απο 32 πηγε στα 34 περιπου.Πιστευω και με τις γατες καπως ετσι θα πηγαινει...

Δεν αμφισβητω την ποιοτητα του,την εξειδικευση κ την ιστορια τους στο χωρο.
Απλα περιμενα απο μια εταιρια που εχει κανει κ κουτσουκελες στο παρελθον(recalls,αυξημενα επιπεδα βιταμινης D3 σε κλινικες διαιτες),τουλαχιστον να ειναι λιγο πιο ''λογικη'' στο θεμα τιμων...
(Τωρα θα μου πεις τι κοπτεσε εσυ???Ασχολουμε γενικα με τις ξηρες και παρακολουθω τις εταιριες...ειναι το φετιχ μου
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ευτυχώς που το φετιχ σου δεν είναι τα εσώρουχαΑπο 5,30 μεχρι 6 ευρω το κιλο.
Για δυκιλα δεν ξερω.
Πχ ρωτησα για σκυλο κ μου ειπαν το 4κιλο/στα 26 ευρω.Αντιστοιχα 7κιλο απο 32 πηγε στα 34 περιπου.Πιστευω και με τις γατες καπως ετσι θα πηγαινει...
Δεν αμφισβητω την ποιοτητα του,την εξειδικευση κ την ιστορια τους στο χωρο.
Απλα περιμενα απο μια εταιρια που εχει κανει κ κουτσουκελες στο παρελθον(recalls,αυξημενα επιπεδα βιταμινης D3 σε κλινικες διαιτες),τουλαχιστον να ειναι λιγο πιο ''λογικη'' στο θεμα τιμων...
(Τωρα θα μου πεις τι κοπτεσε εσυ???Ασχολουμε γενικα με τις ξηρες και παρακολουθω τις εταιριες...ειναι το φετιχ μου)

Καλά κάνεις κ επίσης καλά κάνεις κ το βάζεις κ δημόσια γιατί ίσως από τέτοιους διαλόγους κ αγανάκτηση να συμμορφωθούν κάποιοι κ να καταλάβουν ότι έχουμε φτάσει στα όριά μας κ ότι δεν γίνεται οι Έλληνες να είναι οι μ..κες του χωριού κ να πληρώνουμε διπλάσιες κ τριπλάσιες τιμές από άλλες χώρες ακόμα για πράγματα ευτελούς αξίας
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
χαχαχαχαχαΕυτυχώς που το φετιχ σου δεν είναι τα εσώρουχα![]()

Ξερουν πως απο την αγαπη που εχουμε στα ζωα μας δε θα τσιγκουνευτουμε.Εκει πατανε και μας εχουν ρημαξει.Πιστευω πως ,οι περισσοτεροι ,αν οχι ολοι απο εμας που εχουμε ζωα παραμεριζουμε δικες μας αναγκες για να μην τους λειπει τιποτα και να κανουμε το ''καλυτερο''.να καταλάβουν ότι έχουμε φτάσει στα όριά μας
elvenstar
Επιφανές μέλος
Αυτό είναι η μεγαλύτερη αλήθεια που είπες ξέρω ότι πολλοί κ πολλες από εδώ μέσα το κάνουν αυτό (κ εγώ βέβαια) αλλά όπως έλεγε κ ένα παλιό ρητό ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος κάποια στιγμή οπότε κάποια στιγμή κ να θέλουμε να κόψουμε από κάπου δεν θα υπάρχει τίποτα άλλο για κόψημοΞερουν πως απο την αγαπη που εχουμε στα ζωα μας δε θα τσιγκουνευτουμε.Εκει πατανε και μας εχουν ρημαξει.Πιστευω πως ,οι περισσοτεροι ,αν οχι ολοι απο εμας που εχουμε ζωα παραμεριζουμε δικες μας αναγκες για να μην τους λειπει τιποτα και να κανουμε το ''καλυτερο''.

nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Eτσι ειναι...Κοψε απο δω,κοψε απο κει, απ'το πολυ κοψιμο θα παθουμε στο τελος!!!δεν θα υπάρχει τίποτα άλλο για κόψημο
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Στις γατοτροφές ό,τι πληρώνεις παίρνεις...όπως και με τις ανθρωπο-τροφές..
εδω την royal την εχουν περιπου 20 ευρω το 1.5 κιλο αν θυμαμαι καλα (το μικρο σακουλακι). Την orijen την εχουν περιπου 13 ευρω τα 2.5 κιλα. Εν τω μεταξυ η orijen δεν εχει καλαμποκι και glutens οπως η royal. Δεν προκειται να δωσω ουτε ενα cent στην royal γιατι οι τροφες της ειναι χαλια (δε μιλαω για prescription diets). Ειναι υπερβολικα υπερτιμημενες! Επισης τα φακελακια της ειναι και αυτα υπερτιμημενα, οπως και τις hills. $1.50 το φακελακι το οποιο ειναι χαλια σε συγκριση με την EVO.
Προσοπικα δεν μου αρεσουν τα φαγιτα γιατρικα (prescription food).... αλλα διστιχος το ενα γατακι μου εχει τα νεφρα της και το αλλο τα δονδια, και αναμεσα HILLS - PURINA - EUKANUBA και ROYAL αυτα εινα καλητερα... αλλιος απο τοτε που ανακαλιψα την ORIJEN δεν την αφινο.
δυστυχως οσα εχουν προβλημα πρεπει να ακολουθουν ειδικη διατροφη, οποτε δεν μπορεις να κανεις και αλλιως. Το προβλημα ομως με τα δοντακια μπορουσε να ειχε προληφθει με συχνο βουρτσισμα (με οδοντοκρεμα για γατες).
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool