julia
Διακεκριμένο μέλος
Δεν εχεις αδικο...
Απλα εγω σκαλωσα στο γιατι τετοιες τιμες μονο αυτη η εταιρια και οχι και αλλες που ειναι ΙΣΑΞΙΕΣ της...Αυτο...![]()
Στην τιμή ενός προϊόντος παίζει ρόλο και το marketing και η Διαφήμιση που του έχει γίνει.. κάποιος θα πληρώσει για το μάρμαρο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Την πατασκευή που ήμουν στο Quiko Θεσ/νίκης ακι τους πήρα την Sterilised την δίκιλη είχε 20,4Ευρώ από περίπου 17Ευρώ που είχε.

Αλλά και η Hill's ανέβασε λίγο την τιμή της.Την δίκιλη Feline ADULT LIGHT την πήρα 17Ευρώ, πρέπει πριν να είχε γύρω στα 15 Ευρώ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
marzep
Δραστήριο μέλος

ωωωωωχχχχχ.Δηλαδη no more Persian kitten και τροφη για coon???
moukelis
Επιφανές μέλος
marzep
Δραστήριο μέλος
:cry::cry::cry:τη βαψαμε αδερφια κι ειμαστε και ιδιοτροποι στο φαγητο.Μονο την P/K τρωνε,την απλη kitten την εφαγαν τα μικρα που περιφερονται στη γειτονια...
moukelis
Επιφανές μέλος
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πιο καλα να τα σκαω στον χασαπη και στο μαναβη ,παρα αυτο.
Και με το σκυλι σιγα σιγα θα δω τι θα κανω. Μου κακοφαινεται να πληρωνω 20-25 ευρω καλαμποκια και ρυζια.Γιατι κακα τα ψεματα οι περισσοτερες εμπορικες τροφες αυτο ειναι.1 συστατικο κρεας/4 σιτηρα.
Μετα υπαρχουν οι εναλλακτικες πιο ''οικονομικες'' ξηρες.
Ο συνδιασμος οικονομικης+ακριβης πιστευεται οτι θα λειτουργουσε?
Στο σκυλο ξερω.
Σε μια γατα που θα ειναι και στειρωμενη πιθανον?Πχ συνδιαζεις μια sterilized με μια κανονικη adult.

julia
Διακεκριμένο μέλος
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Υπαρχει κ αντιστοιχη κριτικη.

Η brit γενικα εντυπωσιακη φαινεται.Να υπηρχε και κανενα μαγαζι κοντα στη περιοχη μας καλα θα ηταν...

Nonika
Διακεκριμένο μέλος

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ELENIP
Διάσημο μέλος
θέλω να σας ρωτήσω κάτι, αναμένω στειρωμένη γατούλα στο σπίτι και βρίκα σε ένα site την 10κιλη Royal Canin - Sterilised 37 στην τιμή περίπου των 60 ευρώ μαζί με την διανομή. είναι καλή τιμή ή και στην ελλάδα τόσο έχει..?
Καλή μου φαίνεται η τιμή κι εγω ακριβώς την ίδια παίρνω και την πληρώνω 37ευρω τα 4 κιλά

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Για καλή μου τύχη βρήκα προσφορά την sensible 33 , 18 ευρώ τα 2.400 γρ. για λίγες μέρες βέβαια.Τους παίρνω την 15 κιλη συσκευασία με 95 ευρώ.Είναι ακριβά εδώ όλα δυστυχώς.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Σε ποιο site είπες παραγγέλνεις τροφές;την τετράκιλη την έχει 32 ευρώ (μαζί με τα μεταφορικά )και αν πάρεις και άλλα πράγματα σου έρχεται πιο φθηνά. το site είναι αγγλικό και έχω διαβάσει καλες κριτικές, αλλά ακόμη δεν έχω παραγγείλει γιατί μετά τον 15αυγουστο θα πάω πάτρα. νομίζω είναι το μόνο site που στέλνει τροφές παντού, και εμένα με βολεύει πολύ η παραγγελία μέσω internet γιατί στην πάτρα δεν έχει καλά πετσοπς που να μην πουλάνε ζώα...
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
O Χριστος ,η Παναγια και οι 12 Αποστολοι all together!!!!!!!!!!!!Τι τυχερές που είσαστε βρε κορίτσια που ζείτε στη Αθήνα.Αν σας πω πόσο αγόρασα εδώ την τετράκιλη συσκευασία την EXIGENT 35/30 της ROYAL CANIN που είναι η αγαπημένη τους 45 ευρώ παρακαλώ!
Για καλή μου τύχη βρήκα προσφορά την sensible 33 , 18 ευρώ τα 2.400 γρ. για λίγες μέρες βέβαια.Τους παίρνω την 15 κιλη συσκευασία με 95 ευρώ.Είναι ακριβά εδώ όλα δυστυχώς.
Δεν τα εδινα με τπτ.Ειναι πραγματικα κοροιδια.

Μηπως να κοιταξεις και αλλες ποιοτικες ξηρες σε πιο ΛΟΓΙΚΕΣ τιμες???

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool