Ακρίβυνε η Royal Canin!

Η 15κιλη συσκευασία με βολεύει πιο πολύ.Έρχεται περίπου 6,1 ευρώ το κιλό.Δεν την έχει δυστυχώς σε όλες τις κατηγορίες.Έχουν καλομάθει τι να κάνω...Εξάλλου και οι perfect fit active του σούπερ μάρκετ έχουν 4,20 τα 750 γρ.το κιλό δηλαδή 5,6 ευρώ.Από τόση λίγη διαφορά δεν το συζητάω.Η διαφορά στην ποιότητα είναι μεγάλη.Καμιά άλλη δεν τρώνε από το σούπερ μάρκετ,δεν την καταδέχονται...
Α...ταίζω και 3 αδέσποτα που δεν χορταίνουν με τίποτα!Αυτά μου κοστίζουν πιο πολύ αλλά τα λυπάμαι στο χάλι που είναι....τρώνε βέβαια πιο φτηνή τροφή αλλα είναι φαγάνες τα άτιμα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Την δικιλη fit 32 της royal την πηρα 16ευρω,πολυ ειναι ή κανονικα;;Αν ειναι να παραγγειλω κι εγω την επομενη φορα που θα χρειαστω:hmm:
Εγώ πήρα την 10κιλη 70 ευρώ πλήρωσα κ λίγα στα μεραφορικά για να μου την στείλουν γιατί δεν έχουμε εδώ κ έχουμε καλυφθεί για αρκετά μεγάλο διάστημα. Δηλαδή Νόνικα εσύ την πλήρωσες ακριβώς διπλάσια τιμή από μένα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ελενα εσυ απο που την πηρες;ΘΕλω κι εγω δεκακιλη σε κιτεν,αλλα δεν ξερω αν θα μου φερει το πετ σοπ.Σημερα πηρα την δικιλη Hill's 17,90,που ειναι και η καλυτερη τιμη που βρηκα εδω.

Εγώ πήρα την 10κιλη 70 ευρώ πλήρωσα κ λίγα στα μεραφορικά για να μου την στείλουν γιατί δεν έχουμε εδώ κ έχουμε καλυφθεί για αρκετά μεγάλο διάστημα. Δηλαδή Νόνικα εσύ την πλήρωσες ακριβώς διπλάσια τιμή από μένα

Μου πιασαν τον κ.... κανονικα!:blink:

Σε ποιο site είπες παραγγέλνεις τροφές;

https://www.k9capers.com ήδη παράγγειλα και μου ήρθαν σε 4 μέρες 2 σακούλια της σειράς pure feline της Royal Canin.
τις 10κιλες τις έχει περίπου 60 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά αλλά αν παραγγείλεις και άλλα σου έρχεται ακόμη πιο οικονομικά.

Evelynkar στελνουν και επαρχια ή μονο Αθηνα;

Evelynkar στελνουν και επαρχια ή μονο Αθηνα;
εγώ τα έστειλα πάτρα, έρχονται μέσω acs που νομίζω καλύπτει όλη την ελλάδα

Θαυμασια!
Πληρωνεις μεσω πιστωτικης ή και με αντικαταβολη;Δε μου ανοιγει το σαιτ με την αργη συνδεση,γι'αυτο ρωτω.

νομίζω μόνο με πιστωτική επειδή είναι αγγλικό σαιτ. και ήταν πολύ εξυπηρετικοί,εγώ είχα γράψει λάθος την διεύθυνση και τους πήρα τηλέφωνο και αμέσως το διορθώσανε. το μόνο αρνητικό ήταν ότι παράγγειλα και μια άμμο αλλά τελικά δεν είχαν απόθεμα, αλλά την ίδια μέρα μου βάλαν τα λεφτά στο λογαριαμό μου.

ειναι λιγο τσιμπημενες οι τιμες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back