Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.238 μηνύματα.
07-06-10
00:22
μωρε ειναι τρελο φατσονι, σε ενα πατουσακι θα κολλησουμε?! θα βρεθει η πιο τελεια οικογενεια για τη μικρη, θα δεις![]()
αυτος που θα την παρει...εχει να ζουμπαει και να φιλαει αλλα τρια!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
07-06-10
09:50
Ειρηνη,μη σε παιρνει απο κατω.Κι εμεις εχουμε τεσσερις γατουλες,δυο σκυλους,και καθε φορα που βρισκουμε γατακι αυτες τις σκεψεις εχω...σε καταλαβαινω απολυτα.Βαζε φωτο της μικρης συχνα,ειναι τοσο ομορφη φατσα που αποκλειεται να μεινει στα αζητητα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΕΙΡΗΝΗ11729
Νεοφερμένο μέλος
Η ΕΙΡΗΝΗ11729 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα.
08-06-10
18:56
Καλησπέρα σε όλους κ όλες.
Η ώρα έφτασε, ένα τηλεφώνημα το πρωί (στο οποίο βέβαια έμαθα να μην ενθουσιάζομαι), ένας συμπαθητικός νεαρός και η καίρια στιγμή:
Η Μαρία έχει ένα προβληματάκι στο πόδι της, της λείπει το πίσω πατουσάκι..
Η απάντηση : Τώρα θέλω περισσότερο να την υιοθετήσω.
Σίγή για 30''. Δεν το πίστευα!
Είναι ήδη στο δρόμο έρχεται να την πάρει.
Με πιάνει μια στεναχώρια τώρα γιατί απο τα 5 ήταν το πιο αδύναμο και αυτό που αγάπησα περισσότερο..

Ο φίλος μου μου είπε να μην τη δώσουμε και φώναζε αλλά δεν γίνεται, είμαστε ήδη πολλοί για 60 τμ.
Η Μαρία μας αφήνει για 3μηνες διακοπές στο Πήλιο και έπειτα Σεπτέμβρη πάλι Αθηνα στο Γαλάτσι!
Θα είναι συνοδηγός του Αλέξανδρου (σσ το όνομα του παιδιού) σε ένα τζιπ Terrios παρακαλώ!
Δεν κλειδώνω την αγγελία μιας και ακόμα είμαι επιφυλακτική-και λογικό το βρίσκω- αλλα ελπίζω αυτό να γίνει αύριο.
Αναμένετε εξελίξεις απο εμένα
Η ώρα έφτασε, ένα τηλεφώνημα το πρωί (στο οποίο βέβαια έμαθα να μην ενθουσιάζομαι), ένας συμπαθητικός νεαρός και η καίρια στιγμή:
Η Μαρία έχει ένα προβληματάκι στο πόδι της, της λείπει το πίσω πατουσάκι..
Η απάντηση : Τώρα θέλω περισσότερο να την υιοθετήσω.
Σίγή για 30''. Δεν το πίστευα!
Είναι ήδη στο δρόμο έρχεται να την πάρει.
Με πιάνει μια στεναχώρια τώρα γιατί απο τα 5 ήταν το πιο αδύναμο και αυτό που αγάπησα περισσότερο..

Ο φίλος μου μου είπε να μην τη δώσουμε και φώναζε αλλά δεν γίνεται, είμαστε ήδη πολλοί για 60 τμ.
Η Μαρία μας αφήνει για 3μηνες διακοπές στο Πήλιο και έπειτα Σεπτέμβρη πάλι Αθηνα στο Γαλάτσι!

Θα είναι συνοδηγός του Αλέξανδρου (σσ το όνομα του παιδιού) σε ένα τζιπ Terrios παρακαλώ!
Δεν κλειδώνω την αγγελία μιας και ακόμα είμαι επιφυλακτική-και λογικό το βρίσκω- αλλα ελπίζω αυτό να γίνει αύριο.
Αναμένετε εξελίξεις απο εμένα

moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
08-06-10
18:59
Μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα.
08-06-10
19:16
Μακαρι να πανε ολα καλα και να ειναι ευτυχισμενο το Μαριω με τον καινουργιο της μπαμπα

みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα.
08-06-10
19:25
Πριν απο λιγο συζητουσα με εναν φιλο μου, του ελεγα ποσο μεγαλη αδικια ειναι που ο κοσμος διαλεγει με τετοια ρηχα κριτηρια, και του εδειξα την φωτογραφια της Μαριας λεγοντας "ειναι δυνατον να περιμενει ενα τετοιο μωρο, επειδη του λειπει ενα πατουσι?". Μετα απο λιγο μου ηρθε μεηλ οτι ανανεωθηκε το νημα, και το ξερα, το ξερα οτι θα ειναι καλα τα νεα! ΤΕΛΕΙΑ! Γλυκια μου Μαρια, σε ειχα εννοια. Ευχομαι εκει που θα πας με τον καινουριο σου μπαμπα να εισαι ευτυχισμενη! Σου αξιζει, και ας μην πληρεις τα κριτηρια των περισσοτερων που ψαχνουν γατακι! Αυτοι χανουν 

ΕΙΡΗΝΗ11729
Νεοφερμένο μέλος
Η ΕΙΡΗΝΗ11729 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα.
08-06-10
19:39
Αυτό ήτανε παιδιά...
Κεραυνοβόλος ήταν ο ερωτας.. και αμοιβαίος!
Μου την αρπαξε απο τα χερια και δεν την φησε ουτε λεπτο!
Ξετρελαθηκε με τη μικρή!
Πολύ χαρούμενη και υπερήφανη γι αυτή την υιοθεσία!!
Κλειδώνω την αγγελία, ευχαριστόντας όλους εδω!\Τώρα έχω άλλες δουλειέες πιο σοβαρές όπως στησιμο φακας και στειρωσεις
σε οσες περοσσοτερες μπορω!Ηδη εχω βαλει τη φακα στο μπαλκονι ολο και καποια αδεσποτουλα θα εχει πεινασει
Κεραυνοβόλος ήταν ο ερωτας.. και αμοιβαίος!
Μου την αρπαξε απο τα χερια και δεν την φησε ουτε λεπτο!
Ξετρελαθηκε με τη μικρή!
Πολύ χαρούμενη και υπερήφανη γι αυτή την υιοθεσία!!
Κλειδώνω την αγγελία, ευχαριστόντας όλους εδω!\Τώρα έχω άλλες δουλειέες πιο σοβαρές όπως στησιμο φακας και στειρωσεις
σε οσες περοσσοτερες μπορω!Ηδη εχω βαλει τη φακα στο μπαλκονι ολο και καποια αδεσποτουλα θα εχει πεινασει

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum