nekuleo
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxeng
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fru_fru
Δραστήριο μέλος
ανοίγετε ένα λεξικό πάτε στην λέξη προκατάληψη...
ΔΕΝ είπα όι ταΐζοντας θα κάνουν παιδιά...
απλώς αν είναι χορτάτα, νομίζω υπάρχουν πιό πολλές πιθανότητες να γεννήσουν...
Ε, δε πηγα μεχρι το τελος του θεματος, εμεινα στα αρχικα.
Να γεννησουν και να τα κανεις τι????

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος

fru_fru
Δραστήριο μέλος
Παιδιά αφού είναι σε χωριό που δεν υπάρχουν αμάξια νομίζω πως τσάμπα τον κατηγορούμε. Αν μπορεί να τις φροντίζει όλες και να τους κάνει τα εμβόλιά τους και τις έχει παρέα τότε ας κάνει όσα προξενιά θέλει στις γατούλες του. Ίσως είναι πολύ διαφορετικές οι συνθήκες από αυτές που ζούμε εμείς εδώ.
Βρε παιδι μου, πας στοιχημα οτι δεν εχουν κανει ουτε ενα εμβολιο???(καλα, για στειρωση δεν το συζηταμε, ειναι φως φαναρι!!!!!!!!!!!!!!!!)
Τεσπα, αντι να μακρυγορουμε καλυτερα να παμε να μαζεψουμε τις γατες για στειρωση γιατι σιγουρα κατι δε παει καλα με τους εγκεφαλους ορισμενων....
Για να μην αναφερω κατι που διαβασα τελευταια και με τσαντισε.. απευθυνοταν.. ουτε και ξερει ο τυπος για ποιον το γραψε στις 2 τα ξημερωματα ... αλλα αξιζει να το δειτε και εσεις
"""""
Περισσοτερο σαν συμπλεγματικος εξουσιαστης μου μοιαζεις που ασκεις την επιρροη σου εκει που σε παιρνει.
Στα ζωα.
Και που τα χρησιμοποιεις σαν λυση στα ψυχολογικα σου προβληματα και διεξοδο στα αγχη της καθημερινοτητας σου.
Αλλα ετσι εχεις μαθει και ετσι βολευεσαι.
Χρησιμοποιεις τα ζωα ως εργαλεια συντροφιας σαν αντιδοτο στην κοινωνικη σου απομονωση και περιοριζεις την επαφη μαζι τους σε σχεση χρησης και εξαρτησης.
"""""
Μονο που ο συγκεκριμενος φορουμιστας αναφεροταν σε ατομα που θελουν να προσφερουν στα ζωα και θελουν να τα στειρωσουν, και θελουν να μειωθει οσο γινεται το προβλημα των αδεσποτων. Ομολογω οτι για τον νικοςτρεχαγυρευε του παει λουκουμι η ολη παραθεση, αλλα μειωνει ολους εμας που πολεμαμε για το αντιθετο. Φυσικα, αυτο σε αλλο σαιτ, γενικου ενδιαφεροντος. Εγω δεν ειμαι ηρεμη να απαντησω για αυτο που προσπαθουμε ολοι/ες μας, θα τον βρισω επι τοπου.
να σας δωσω το λινκ??

κατερινοφρου και μπιζοκατσικωμενη
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
nikosxeng
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ε, δε πηγα μεχρι το τελος του θεματος, εμεινα στα αρχικα.
Να γεννησουν και να τα κανεις τι????![]()
μάλλον για κατοικίδια, τι πρωτότυπο!!!...
fru_fru
Δραστήριο μέλος
NAI, ENA TETOIO θέλω... τέλος... κλείνω... γιατί φωνάζουνε, τα λέμε...
Τωρα τι να σου πω βρε Νικο... και ειμαστε και σχεδον συνομηλικοι....
Ντροπη σου ! Ετσι απλα, ντροπη σου !
Στειρωσε τα θηλυκα, κανε κατι καλο στη ζωη σου... Αιντε γιατι τα χω παρει στο κρανιο με τις μακακιες ....

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Τόσα κατοικίδια να τα κάνεις τι???μάλλον για κατοικίδια, τι πρωτότυπο!!!...
nikosxeng
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τωρα τι να σου πω βρε Νικο... και ειμαστε και σχεδον συνομηλικοι....
Ντροπη σου ! Ετσι απλα, ντροπη σου !
Στειρωσε τα θηλυκα, κανε κατι καλο στη ζωη σου... Αιντε γιατι τα χω παρει στο κρανιο με τις μακακιες ....![]()
μπορώ να βρίζω και εγώ...
γιατι να στειρώσω, δεν είχα καμμία γέννα;
γιατι τι πράγμα η ντροπή;...
fru_fru
Δραστήριο μέλος
μπορώ να βρίζω και εγώ...
γιατι να στειρώσω, δεν είχα καμμία γέννα;
γιατι τι πράγμα η ντροπή;...
Μηπως να ενημερωσουμε και το Δαφνι για την περιπτωση του ???

Νικος... σου ρχομαι με τους αρμοδιους για την περιπτωση σου... ετοιμασου να βαλεις ασπρη ποδιτσα (τσιτσιδος φυσικα!)
nikosxeng
Εκκολαπτόμενο μέλος
όλοι οι γείτονες μου πχ. έχουν 5-10 γατάκια για τα ποντίκια...
όπως και εγώ...
κανείς δεν έχει στειρώσει κανένα...
όπως και εγώ...
προσωπικά έχω κάνει εμβόλια και
θα γίνουν και στο μικρό γατάκι,
το οποίο μπορεί να μην είναι και 2 μηνών...
τώρα κατά τα άλλα, αν δεν κάνει να ταΐζουμε τα γατάκια,
να το ξέρουμε;
ή αν δεν κάνει να έχουμε ένα στο σπίτι;...
όλα αυτά δεν είναι αδέσποτα με την έννοια, όι κάποιος νοίαζεται να τα ταΐσει...
νομίζω αυτή η κατάταση επικρατεί στο σύνολο της επαρχίας...
και στο άλλο χωριό μου, ανάλογα γίνονται...
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
ειλικρινά ΔΕΝ καταλαβαίνω...
όλοι οι γείτονες μου πχ. έχουν 5-10 γατάκια για τα ποντίκια...
όπως και εγώ...
κανείς δεν έχει στειρώσει κανένα...
όπως και εγώ...
προσωπικά έχω κάνει εμβόλια και
θα γίνουν και στο μικρό γατάκι,
το οποίο μπορεί να μην είναι και 2 μηνών...
τώρα κατά τα άλλα, αν δεν κάνει να ταΐζουμε τα γατάκια,
να το ξέρουμε;
ή αν δεν κάνει να έχουμε ένα στο σπίτι;...
Λοιπόν, κάτσε και βάλε σε μια σειρά όλα όσα έχεις πει μέχρι τώρα, και σκέψου πολύ καλά που βλέπουμε εμείς το λάθος σου, και απλά μάθε επιτέλους ότι δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι επειδή το κάνουν και οι γείτονες! ΕΛΕΟΣ πια! Κάνε κάτι δικό σου επιτέλους, δες ποιο είναι το σωστό για αυτά τα ζωντανά και ποιο το λάθος. ΟΧΙ αυτό που θεωρείς εσύ σωστό, αυτό που ΕΙΝΑΙ σωστό
nikosxeng
Εκκολαπτόμενο μέλος
αυτό φυσικά δεν θα κάνει κανένας γείτονας,
προσωπικά δεν είχα καμμία γένννα..
nikosxeng
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βρε παιδι μου, πας στοιχημα οτι δεν εχουν κανει ουτε ενα εμβολιο???(καλα, για στειρωση δεν το συζηταμε, ειναι φως φαναρι!!!!!!!!!!!!!!!!)
εμβόλια έχει κάνει η Αριάδνη...
για στείρωση είπα ότι έκανα καμμία;;
ria23
Διάσημο μέλος
ria23
Διάσημο μέλος
για να δεις τις απαντησεις....(το θεμα που εβαλα)οι γατουλες στο χωριο
nikosxeng
Εκκολαπτόμενο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Φίλε Νικο, σε πήρα στα σοβαρά και προσπάθησα να σε βοηθήσω στο θεμα με την γατοπαγίδα..
αυτά που λές... ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΝΕ.
Πόσες γάτες θέλεις δηλαδή?? Να σου στείλω με το ΚΤΕΛ. Και εμείς έχουμε στο χωριό ποντίκια.. αλλά δεν θα αφήνω να πολλαπλασιάζονται οι γάτες μου για να τρώνε τα ποντίκια. Θα τρώνε ΚΑΙ ποντίκια όταν θέλουν....
Αυτό με τους γείτωνες θα το έλεγε ένα 14χρονο....
Εσύ, εγώ και ο καθένας θα πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι των πράξεών μας και των επιλογών μας, άσε τους γείτονες να κουρέυονται.....
Εσύ, εγώ και ο καθένας θα πρέπει να δούμε και να προσέξουμε τις επιπτώσεις των πράξεών μας...ΟΤΑΝ θα γεμίσεις την γειτονιά γατιά.. γιατί οταν κάπου ταίζεις, θα έρθουν και άλλα απο αλλού...
θα βάζεις αγγελίες τότε και θα λές "σώστε τα, γιατί θα τα σκοτώσουν"
Έχεις ανοίξει ποσα θέματα... φάσκεις και αντιφάσκεις.. και ΑΝ θέλεις κάτι απο το φόρουμ αυτό, δεν γίνεσαι κατανοητός, ...
Πραγματικά ΤΙ θέλεις απο το φόρουμ και γράφεις??
ria23
Διάσημο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool