Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καλημέρα theofilos
τη γατούλα την χαρίζεις;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα18774
Δραστήριο μέλος
Καλημέρα...βάλε καμιά φωτό του κοριτσιού να την θαυμάσουμε ....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος
50 ημερών δεν είναι πολύ μικρό για να το δώσεις; Θα της τρέχει ακόμα το γάλα από το στόμα. Γιατί τέτοια βιασύνη;

moukelis
Επιφανές μέλος
Μπορει απλα να εβαλε την αγγελια απο τωρα,και το γατακι να υιοθετηθει αργοτερα.
Αν χαριζεται η μικρη θα με ενδιεφερε.
σου στελνω πριβε
τρωμε ηδη κονσερβσ φωτεινη
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Επειδή δεν είναι ξεκάθαρος ο τρόπος που δίνεται αυτή η γάτα ,παρακαλούμε τα μέλη και τους επισκέπτες της σελίδας μας να γνωρίζουν πως εμείς,σαν my cat, δεν υποστηρίζουμε και δεν ενθαρρύνουμε τις αγοραπωλησίες ζώων.
djvaggelis2000
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπερα. Επειδη εχω επικοινωνισει μαζι του το γατακι εχει χαριστει(αν και θαθελα, δεν ημουν εγω ο τυχερος να το υοθετησω
). Θα μπορουσαν οι διαχειριστες να κλειδώσουν την αγγέλια.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Αυτό θα πρέπει να το ζητήσει ο ίδιος ο χρήστης που άνοιξε το θέμα.Καλησπερα. Επειδη εχω επικοινωνισει μαζι του το γατακι εχει χαριστει(αν και θαθελα, δεν ημουν εγω ο τυχερος να το υοθετησω). Θα μπορουσαν οι διαχειριστες να κλειδώσουν την αγγέλια.

γιουλακι
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλησπερα. Επειδη εχω επικοινωνισει μαζι του το γατακι εχει χαριστει(αν και θαθελα, δεν ημουν εγω ο τυχερος να το υοθετησω). Θα μπορουσαν οι διαχειριστες να κλειδώσουν την αγγέλια.
Παντα φιλικα θα ηθελα να σου πω πως υπαρχουν πολλα γατακια για υιοθεσια...κ σιγουρα αν το θες πραγματικα μπορεις να εισαι τυχερος με ενα αλλο γατακι...ακομα κ αν αυτο δεν ειναι ρατσας....σαν πραγματικοι φιλοζωοι σαφως η ρατσα δν θα πρεπει να ειναι για εμας πρωτευον κριτηριο επιλογης...

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool