Αλίκη σ' αγαπάμε!!!

Havana

Διάσημο μέλος

Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα.
Ως γνωστό καραγκιοζόπουλο του φόρουμ...
σε εναν Αυγουστο που στους περισσότερους μας έχει βγει απο τη μύτη ανοιγω ένα θεματακι για την super moderator Αλικη...,
να της ανεβάσουμε λιγο τη διαθεση και την ψυχολογια και να της συμπαρασταθουμε οσο μπορουμε σε αυτη την δυσκολη περιοδο...

μην αρχισουμε της χαιρετουρες σε αλλα γατια που περασαν τη γεφυρα του ουρανιου τοξου...:/:
χaιρετα μου το τζερυ την αλμα την γιαγια μου την ελενη... please....;)

:blink::blink::blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αλίκηηηηηηηηηηηηη εδώ είμαστε!;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να προτείνω κάτι? Για να της φτιάξουμε την διάθεση οργανωθείτε όλες να ανεβάσουμε μια αστεία φωτογραφία από τα ζωάκια μας. Άντε βάλτε μπρος όλες και όλοι.

η γενικά μια αστεια φωτο ...
:P

Αλικάκι θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να "σηκωθείς".:)
(αστεια φωτογραφία του Σειριου δεν έχω γιατί ως γνωστον έχω την προσωποποιηση της σοβαρότητας σε γάτα:P)

Τελευταία επεξεργασία:
Δεν ξέρω τι λέτε για αστείες φωτογραφίες, αλλά εγώ θέλω να πω ότι η SM μας ειναι μια θεα! :up:
Λατρεύω:
-Τον τρόπο που μας βάζει στη θέση μας με το σοβαρό και πάντα μετρημένο ύφος της.
-Το ό,τι είναι χαμηλών τόνων
-Το ότι δεν προλαβάινω να προτείνω να φτιάξουμε κάποιο φυλλάδιο και το έχει φτιάξει σε 1 ώρα
-Το ότι παρόλα τα τρεχάματά της πήρε στο σπίτι και τάιζε με μπιμπερο τα 6 λουκουμαδάκια μας

Αλίκη σ' αγαπάμε! :D

(Μην το παραφωνάζουμε βέβαια γιατι τοσες γυναίκες μόνες εδωμέσα να αγαπιόμαστε θα παρεξηγηθούμε τελικά...)

kremidi.jpg

Να κάτι που μου φάνηκε πολύ αστείο όταν το είδα

Να κάτι που μου φάνηκε πολύ αστείο όταν το είδα

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::up::up:

Μου θύμισε τη θρυλική επιγραφή στο καφενείο ενός χωριού:

"Όποιος έγραψε με σπρέην ΠΑΟΚ πάνω στην προβατίνα είναι κακούργος και θα το μετανιώσει."

(από το Είτε παίδες Ελλήνων του Δημήτρη Μαρκόπουλου)

(Μην το παραφωνάζουμε βέβαια γιατι τοσες γυναίκες μόνες εδωμέσα να αγαπιόμαστε θα παρεξηγηθούμε τελικά...)
Όχι ρε, εγώ θα το παραφωνάξω:
ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

Σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ, για όλα! (ξέρετε εσείς, κι η κάθε μια σας ξεχωριστά) :kiss:
Θέλω κι άλλα αστεία όμως...:redface:

Εμένα κοπελιά μου τη σπας. Δεν πρόκειται να ενδώσω στον προβοκατόρικο τίτλο του θέματος και θα είμαι ειλικρινής. Θα σου το πω ωμά: Το μεγαλύτερο ελάττωμά σου είναι ότι παραείσαι έξυπνη ;) και ειλικρινής ;)
Μου τη σπάει που με ταπώνεις κάθε φορά που πάω να γίνω λίιιιιιιγο πιο συναισθηματικΙΑ (χαι χιτλερ), αλλά είμαι σίγουρη ότι είναι αποτέλεσμα του άκρατου φθόνου που τρέφεις για τις ψηλές μου νότες, και ειδικά για το σι.
Ούτε πρόκειται να παρασυρθώ από τον ενθουσιασμό των υπολοίπων συμφορουμιτισσών μου, γιατί αυτές απλώς ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ.

Ορίστε μας.

(ΥΓ: Κι εγώ σ' αγαπάω σουπεράκο, αλλά από βίτσιο θέλω να διαφοροποιούμαι ;))

Αχ πόσο θα συμφωνήσω με την συνονόματη μου (havana)Για αυτό θα προσπαθήσω με τη σειρά μου να σας βάλω κάτι αστείο...Νομίζω ότι βλέποντας τον κοκκινογατούλη Μάπα (όνομα και πράγμα) να κοιμάται θα γελάσετε όλοι μαζί!!!Εγώ γελάω αφανταστα!!!ορίστε λοιπόν...

Προτίμησα την μεγαλύτερη σε μέγεθος γιατί αργεί να φορτώσει και προκαλεί σασπενς....:PΜε το ψαράκι του και το καλαθάκι του(πρωτη φορά που δεν το αναποδογυρίζει ο χαζούλης μου)!!!

Για την Αλίκη με αγάπη:

DSC00155.JPG

Μάπας....(ο παραπονιάρης)

πολλα φιλια!!!:P:):):):)

otheoskaikinito.jpg

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Μου αρέσει που η γραφή είναι επίσης εκκλησιαστική....:lol::lol::lol::lol::lol:
Επίσης το ηθικό δίδαγμα αυτής της πινακίδας είναι ότι τα κινητά κάνουν παρεμβολές στο σήμα του πανάγαθου:lol:

Αν μου έμεινε κάτι από Λευκάδα έντονα στο μυαλό είναι ο Μπατζανάκιας...

Τα σχόλια δικά σας....

Συνημμένα

• mpatzanakias1.jpg
    mpatzanakias1.jpg
    412,3 KB · Εμφανίσεις: 7
  • mpatzanakias2.jpg
    mpatzanakias2.jpg
    508,1 KB · Εμφανίσεις: 5
Όχι ρε, εγώ θα το παραφωνάξω:
ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

Σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ, για όλα! (ξέρετε εσείς, κι η κάθε μια σας ξεχωριστά) :kiss:
Θέλω κι άλλα αστεία όμως...:redface:

δεν έχω να κάνω κάποια αστεία παράθεση εδώ μέσα αλλά θέλω και εγω να δηλώσω ότι.....

ΝΑΙ ΒΡΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:up::up::up::up:

θιθιφου 64

https://www.youtube.com/watch?v=Bgwd83VgA5k
μου φανηκε αστειο....:P:hmm::confused::blink::happy:

Ένας σχεδόν αγγλομαθής Έλληνας θέλει να παραγγείλει μισοψημένο φιλέτο σε εστιατόριο στην Αγγλία:
- Έλληνας: I want a bloody steak, please
- Γκαρσόν: Do you want some fuckin' potatoes also?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back