Havana
Διάσημο μέλος
σε εναν Αυγουστο που στους περισσότερους μας έχει βγει απο τη μύτη ανοιγω ένα θεματακι για την super moderator Αλικη...,
να της ανεβάσουμε λιγο τη διαθεση και την ψυχολογια και να της συμπαρασταθουμε οσο μπορουμε σε αυτη την δυσκολη περιοδο...
μην αρχισουμε της χαιρετουρες σε αλλα γατια που περασαν τη γεφυρα του ουρανιου τοξου...

χaιρετα μου το τζερυ την αλμα την γιαγια μου την ελενη... please....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Havana
Διάσημο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

(αστεια φωτογραφία του Σειριου δεν έχω γιατί ως γνωστον έχω την προσωποποιηση της σοβαρότητας σε γάτα
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος

Λατρεύω:
-Τον τρόπο που μας βάζει στη θέση μας με το σοβαρό και πάντα μετρημένο ύφος της.
-Το ό,τι είναι χαμηλών τόνων
-Το ότι δεν προλαβάινω να προτείνω να φτιάξουμε κάποιο φυλλάδιο και το έχει φτιάξει σε 1 ώρα
-Το ότι παρόλα τα τρεχάματά της πήρε στο σπίτι και τάιζε με μπιμπερο τα 6 λουκουμαδάκια μας
Αλίκη σ' αγαπάμε!

(Μην το παραφωνάζουμε βέβαια γιατι τοσες γυναίκες μόνες εδωμέσα να αγαπιόμαστε θα παρεξηγηθούμε τελικά...)
elvenstar
Επιφανές μέλος
Να κάτι που μου φάνηκε πολύ αστείο όταν το είδα
ruko
Διάσημο μέλος
Να κάτι που μου φάνηκε πολύ αστείο όταν το είδα

Μου θύμισε τη θρυλική επιγραφή στο καφενείο ενός χωριού:
"Όποιος έγραψε με σπρέην ΠΑΟΚ πάνω στην προβατίνα είναι κακούργος και θα το μετανιώσει."
(από το Είτε παίδες Ελλήνων του Δημήτρη Μαρκόπουλου)
aretha
Περιβόητο μέλος
Όχι ρε, εγώ θα το παραφωνάξω:(Μην το παραφωνάζουμε βέβαια γιατι τοσες γυναίκες μόνες εδωμέσα να αγαπιόμαστε θα παρεξηγηθούμε τελικά...)
ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!
Σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ, για όλα! (ξέρετε εσείς, κι η κάθε μια σας ξεχωριστά) :kiss:
Θέλω κι άλλα αστεία όμως...

Desdemona
Διάσημο μέλος
και ειλικρινής 
Μου τη σπάει που με ταπώνεις κάθε φορά που πάω να γίνω λίιιιιιιγο πιο συναισθηματικΙΑ (χαι χιτλερ), αλλά είμαι σίγουρη ότι είναι αποτέλεσμα του άκρατου φθόνου που τρέφεις για τις ψηλές μου νότες, και ειδικά για το σι.
Ούτε πρόκειται να παρασυρθώ από τον ενθουσιασμό των υπολοίπων συμφορουμιτισσών μου, γιατί αυτές απλώς ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ.
Ορίστε μας.
(ΥΓ: Κι εγώ σ' αγαπάω σουπεράκο, αλλά από βίτσιο θέλω να διαφοροποιούμαι
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
Με το ψαράκι του και το καλαθάκι του(πρωτη φορά που δεν το αναποδογυρίζει ο χαζούλης μου)!!!Για την Αλίκη με αγάπη:
Μάπας....(ο παραπονιάρης)
AGGELIKI
Διάσημο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος

Μου αρέσει που η γραφή είναι επίσης εκκλησιαστική....

elvenstar
Επιφανές μέλος
Επίσης το ηθικό δίδαγμα αυτής της πινακίδας είναι ότι τα κινητά κάνουν παρεμβολές στο σήμα του πανάγαθουΜου αρέσει που η γραφή είναι επίσης εκκλησιαστική....
![]()

prince
Διάσημο μέλος
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Όχι ρε, εγώ θα το παραφωνάξω:
ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!
Σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ, για όλα! (ξέρετε εσείς, κι η κάθε μια σας ξεχωριστά) :kiss:
Θέλω κι άλλα αστεία όμως...![]()
δεν έχω να κάνω κάποια αστεία παράθεση εδώ μέσα αλλά θέλω και εγω να δηλώσω ότι.....
ΝΑΙ ΒΡΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Havana
Διάσημο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
- Έλληνας: I want a bloody steak, please
- Γκαρσόν: Do you want some fuckin' potatoes also?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool