Αλίκη σ' αγαπάμε!!!

Τι να κάνετε σε περίπτωση τρομοκρατικής επίθεσης - παρωδία των οδηγιών του Homeland Security.:lol::lol:

https://www.safenow.org/

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αλικη ειμαστε σουργελα, απορω πως μας αντεχεις....:D

μπορεις να μας μπαναρεις οποτε θες ....:lol:

μακια μακια μακια
στο μικρο ροζαλο μυτακι σου:redface::blink::happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μακια μακια μακια
στο μικρο ροζαλο μυτακι σου:redface::blink::happy:
:blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ακούς, σουπεράκο; Υπάρχει και η λέξη "ΜΥΤΑΚΙ". Τη χρησιμοποιούμε πού και πού, ναι;

Ένας σχεδόν αγγλομαθής Έλληνας θέλει να παραγγείλει μισοψημένο φιλέτο σε εστιατόριο στην Αγγλία:
- Έλληνας: I want a bloody steak, please
- Γκαρσόν: Do you want some fuckin' potatoes also?
:lol::lol::lol::lol::lol:

Κι ένα άλλο παρόμοιο. Έλληνας στο Λονδίνο αποφασίζει να πει τον πόνο του σε έναν Άγγλο:
-Excuse me, I am looking for Trafalgar Square.
-Good luck, του λέει ο Άγγλος.
Και φεύγει.

μπάλα μπάλα μπάλα γιεεε:up:

Και από μένα μια αστεία φώτο, εάν και δεν σας έχω γνωρίσει από κοντά...

Συνημμένα

• funnydogpu6.jpg
    funnydogpu6.jpg
    13,3 KB · Εμφανίσεις: 9
Προτίμησα την μεγαλύτερη σε μέγεθος γιατί αργεί να φορτώσει και προκαλεί σασπενς....:PΜε το ψαράκι του και το καλαθάκι του(πρωτη φορά που δεν το αναποδογυρίζει ο χαζούλης μου)!!!

Για την Αλίκη με αγάπη:

DSC00155.JPG

Μάπας....(ο παραπονιάρης)

Καλε Κατερινα,αυτη ειναι για πολλα ΧΧΧΧ στη γωνια:redface:Ειναι τσοντα οχι αστεια:P:P:P

Οι γυναίκες ενθουσιάζονται με
> μια καλή αγορά από ένα κατάστημα.
>
> Οι άντρες ενθουσιάζονται αν
> βρουν parking εκεί κοντά.
>
>
>
> Πώς καταλαβαίνεις ότι ένας
> άντρας θα πει κάτι έξυπνο?
> Αρχίζει με τη φράση:
«Η γυναίκα
> μου είπε .
»
>
>
>
>
Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του
> συζύγου και του εραστή?
> 15 χρόνια και 25 κιλά.
>
>
Πώς θα πνίξεις έναν άντρα?
> Κόλλησε ένα πορνοπεριοδικό στον
> πάτο της πισίνας.
>
Πόσοι άντρες χρειάζονται για να
> αλλάξουν ένα χαρτί υγείας?
> Ποιος ξέρει! Μήπως συνέβη και
> ποτέ?
>
Γιατί οι άντρες ερωτεύονται
> κεραυνοβόλα?
> Κερδίζουν πολύτιμο χρόνο.

Καλε Κατερινα,αυτη ειναι για πολλα ΧΧΧΧ στη γωνια:redface:Ειναι τσοντα οχι αστεια:P:P:P

Μία ακόμη ΧΧΧ φώτο που παρακαλώ τις mod να δείξουν επιείκεια. Είναι για καλό σκοπό:) Αλίκη αφιερωμένη

Συνημμένα

• image008.jpg
    image008.jpg
    49,3 KB · Εμφανίσεις: 21
Αφού είναι Μάπας....!!!!Μας δειχνει τα προσόντα του όταν κοιμάται!!!:blink::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μία ακόμη ΧΧΧ φώτο που παρακαλώ τις mod να δείξουν επιείκεια. Είναι για καλό σκοπό:) Αλίκη αφιερωμένη
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Παιδια μου φάνηκε τοσο αστείο!! Και πραγματικό!

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΤΟΥΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΩΝ - ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ!
Της γυναίκας
1. Γδύνεστε τοποθετώντας τα ρούχα σε διαφορετικά καλάθια (ασπρόρουχα, χρωματιστά).
2. Φορώντας μπουρνούζι κατευθύνεστε στο μπάνιο. Εάν καθοδόν
συναντήσετε τον φίλο σας καλ ύπτετε βιαστικά τα ελάχιστα γυμνά χιλιοστά
δέρματος με νευρικές κινήσεις και τρέχετε με μικρά σπαστικά βηματάκια
στο μπάνιο.
3. Παρατηρείτε το είδωλό σας στον καθρέφτη και παραπονιόσαστε για το
στομαχάκι που αποκτήσατε.
4. Μπαίνετε στο ντους.
5. Πλύσιμο σώματος διαλέγοντας με τη σειρά το πανάκι για το πρόσωπο,
τα χεριά, τα πόδια, το φυσικό σπόγγο Καλύμνου και την ελαφρόπετρα
Σαντορίνης.
6. Λούσιμο μαλλιών πρώτο, με σαμπουάν 7 σε 1 και 63 βιταμίνες.
7. Λούσιμο μαλλιών δεύτερο, με σαμπουάν 7 σε 1 και 63 βιταμίνες.
8. Μαλακτικό μαλλιών με βάση έλαια jojoba και αποξεραμένους όρχεις
νορβηγικού κάστορα. Το αφήνετε τρία λεπτά να δράσει.
9. Στο διάστημα αυτό απλώνετε στο πρόσωπο μάσκα από χτυπητά αβγά και μούσμουλα. Το αφήνετε τρία λεπτά να δράσει.
10. Κατόπιν και αφού εν τω μεταξύ έχουν περάσει και τα τρία λεπτά του
μαλακτικού ξεπλένετε το κεφάλι.
11. Ξύρισμα στα πόδια και στις μασχάλες. Μην ξεχνάτε την περιοχή γύρω
από το μπικίνι. Αποφασίζετε όμως να την αποτριχώσετε με κερί.
12. Κατά την αφαίρεση του κεριού αμολάτε τσιρίδα η οποία αργότερα θα
δικαιολογηθεί ως κραυγή αγανάκτησης για τις πιτσιλιές που εντοπίσατε
και πάλι στη λεκάνη της τουαλέτας.
13. Βγαίνετε και αφού σφίξετε καλά τις βρύσες στεγνώνετε όλες τις
υγρές επιφάνειες... Ακολουθεί ψεκασμός με ειδικά αντί-μυκητιακά και
αντί-μουχλιακά σπρέι.
14. Στεγνώνετε το σώμα με πετσέτα η οποία έχει έκταση όσο ο κάμπος της Λάρισας.
15. Τυλίγετε το κεφάλι με δεύτερη πετσέτα σε στιλ Σεβάχ ο θαλασσινός.
16. Ψάχνετε με επιμονή κάθε σημείο του σώματος σας για σπυράκια Τα
οποία εξολοθρεύονται πάραυτα με ειδικό τσιμπιδάκι για το σκοπό αυτό.
17. Φορώντας μπουρνούζι κατευθύνεστε στο δωμάτιο. Εάν καθοδόν
συναντήσετ ε τον φίλο σας καλύπτετε βιαστικά τα ελάχιστα γυμνά χιλιοστά
δέρματος με νευρικές κινήσεις και τρέχετε με μικρά σπαστικά βηματάκια
στο δωμάτιο, ξοδεύοντας τις επόμενες δυο ώρες διαλέγοντας ποιό από τα
φρεσκοπλυμενοσιδερωμένα ρούχα θα φορέσετε!
Του ανδρός
1. Αράζεις στο κρεβάτι και γδύνεσαι πετώντας τα ρούχα στο σωρό με τα υπόλοιπα.
2. Προχωράς όπως σε γέννησε η μάνα σου προς το μπάνιο.. Εάν καθοδόν
συναντήσεις τη φίλη σου κορδώνεσαι επιδεικνύοντας περήφανα τον...
Xoσέ.
3. Στο μπάνιο τώρα. Καμαρώνεις στον καθρέφτη την άπαιχτη κορμάρα σου
και ρουφάς το σκεμπέ σου προσπαθώντας να διακρίνεις τους κοιλιακούς
σου μυς. Δε διέκρινες κανέναν, μην πτοείσαι κάπου εκεί (στο βάθος)
κρυμμένοι είναι. Καμαρώνεις τον Xoσέ, τον ξύνεις και μυρίζεις
τελευταία φορά για σήμερα το μπρούσκο αντρικό σου άρωμα στα δάχτυλα με τα οποία ξυνόσουν.
4. Μπαίνεις στο ντους.
5. Δεν ψάχνεις για πανάκι (γιατί απλούστατα δεν έχεις από αυτό)
6. Πλένεις μούρη και μασχάλες.
7. Αμολάς δυνατή πορδή και χαίρεσαι με τα ηχητικά εφέ που
δημιουργούνται μες στο μπάνιο.
8. Ακολουθεί πλύσιμο του Xoσέ, της γύρω περιοχής και του κώλου. Μην
παραλείψεις να αφήσεις για σουβενίρ μερικές από τις τρίχες των σημείων
αυτών πάνω στο σαπούνι.
9. Συνεχίζεις με λούσιμο του κεφαλιού με ένα οποιοδήποτε σαμπουάν.
10. Παραμερίζεις την κουρτίνα και κοιτιέσαι με τους αφρούς στο κεφάλι
τον καθρέφτη.
11. Μην ξεχάσεις να κατουρήσεις.
12. Ξεπλένεσαι.
13. Βγαίνεις αγνοώντας την Μικρή Πρέσπα που έχει δημιουργηθεί. Επειδή
δεν είχες τραβήξει εντελώς την κουρτίνα.
14. Καμαρώνεις στον καθρέφτη την άπαιχτη κορμάρα σου και ρουφάς το
σκεμπέ σου προσπαθώντας να διακρίνεις τους κοιλιακούς σου μυς. Δε
διέκρινες κα νένα, μην πτοείσαι κάπου εκεί (στο βάθος) κρυμμένοι είναι.
Καμαρώνεις τον Χοσέ.
15. Γρήγορο στέγνωμα και βγαίνουμε αφήνοντας τα φώτα ανοιχτά και την
κουρτίνα να στραγγίζει στο πάτωμα αντί στην ντουζιέρα.
16. Με μια πετσέτα τυλιγμένη στη μέση προχωράς προς το δωμάτιο με αέρα
αρχαίου ολυμπιονίκη. Εάν καθοδόν συναντήσεις τη φίλη σου ακολουθούν
αποκαλυπτήρια σε συνδυασμό με διάφορες ατάκες π.χ. Πες μου μωρό μου τη γνώμη σου για το εκκρεμές του Φουκώ.... λάμπει το θηρίο... κ.τ.λ.
17. Στο δωμάτιο πετάμε την πετσέτα στο κρεβάτι ή σε καρέκλα και
ντυνόμαστε σε διάστημα δυο λεπτών φορώντας τα ρούχα που φορούσαμε και πριν συμπεριλαμβανόμενου και του σώβρακου αφού ελέγξουμε πρώτα εάν έχει εσωτερικά ίχνος από φρενάρισμα. Δεν είμαστε δα και τίποτα
σιχαμένοι!:lol:

Υ.Γ. ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΊΜΑΣΤΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΚΙ ΟΧΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ .... ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΩ...

Αλικη δεν μου 'ρχεται τωρα κατι αστειο να σου γραψω για να χαμογελασεις.:)Θα σου αφιερωσω ομως δυο απο τις αγαπημενες φωτογραφιες των διακοπων.:D
Και ναι, και εγω θελω να πω οτι εδω μεσα ολοι αγαπιομαστε!
:up::up::up:

Συνημμένα

• 045.jpg
    045.jpg
    118,8 KB · Εμφανίσεις: 16
  • 054.jpg
    054.jpg
    167,8 KB · Εμφανίσεις: 24

Έχω ένα ανέκδοτο(αληθινό)όπως στου Σταμαν..

(πρόσωπα και ονόματα είναι εντελώς τυχαία και δεν έχουν σκοπό την προσβολή κανενός):P

Δυο κολλητές αυναντιούνται για καφέ
Μαρία: Ιωάννα....Πωωωωω κουρεύτηκες?????Τι κούκλα που είσαι με το καρεδάκι..Μούρλια σου πάει και φυσικά το χρώμα που διάλεξες αναδεικνύει το χρώμα των ματιών σου..Κούκλα..!!!
Ιωάννα:Αχ Μαρία μου ...Σε ευχαριστώ αλλά μιλάς κι εσύ που έχεις τα πιο όμρφα χείλη στον κόσμο, κάθε άνδρας θα ήθελε να τα φιλήσει...
Μαρία:Καλέ τι λές?????Είναι δυνατόν να το λες εσύ με το πρόσωπο που έχεις και αυτόν τον λαιμό???Τον ψηλό λαιμό σαν κυκνάκι???
Ιωαννα:Αχ έλα βρε Μαρία..Τι να πω εγώ για το υπέροχο ντεκολτε σου που ότι και να φορέσεις σε δείχνει μια θεά...
Μαρία:Εντάξει έχω ωραίο ντεκολτέ γιατί έχω στήθος αλλά κι εσύ έχεις απίστευτα πόδια..Κυκλοφορείς με τα φουστάκια σου και σε κυνηγάνε όλοι οι άνδρες...Αχ πόσο σε ζηλεύω γλυκιά μου...
Ιωάννα:Κι εγώ σε αγαπώ γλυκιά μου..Λοιπόν που θα πάμε απόψε???

Δύο κολλητοί συναντιούνται για καφέ:
Γιώργος: Έλα ρε Κώστα κουρέυτηκες????
Κώστας:Ναι ρε...
Γιώργος:Ααααα οκ!Που θα πάμε απόψε ????

Με αγάπη...:)

Μαλλον εχω χασει επεισοδεια.. δεν ξερω τι τρεχει αλλα σημερα δωσαμε ενα γατακι γκρι και μας πηραν και για ενα αλλο απο ευχαριστα αυτα αεχω.

Χμμμ... μερικές φορές καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς... :hmm:

Έχω ένα ανέκδοτο(αληθινό)όπως στου Σταμαν..

(πρόσωπα και ονόματα είναι εντελώς τυχαία και δεν έχουν σκοπό την προσβολή κανενός):P

Δυο κολλητές αυναντιούνται για καφέ
Μαρία: Ιωάννα....Πωωωωω κουρεύτηκες?????Τι κούκλα που είσαι με το καρεδάκι..Μούρλια σου πάει και φυσικά το χρώμα που διάλεξες αναδεικνύει το χρώμα των ματιών σου..Κούκλα..!!!
Ιωάννα:Αχ Μαρία μου ...Σε ευχαριστώ αλλά μιλάς κι εσύ που έχεις τα πιο όμρφα χείλη στον κόσμο, κάθε άνδρας θα ήθελε να τα φιλήσει...
Μαρία:Καλέ τι λές?????Είναι δυνατόν να το λες εσύ με το πρόσωπο που έχεις και αυτόν τον λαιμό???Τον ψηλό λαιμό σαν κυκνάκι???
Ιωαννα:Αχ έλα βρε Μαρία..Τι να πω εγώ για το υπέροχο ντεκολτε σου που ότι και να φορέσεις σε δείχνει μια θεά...
Μαρία:Εντάξει έχω ωραίο ντεκολτέ γιατί έχω στήθος αλλά κι εσύ έχεις απίστευτα πόδια..Κυκλοφορείς με τα φουστάκια σου και σε κυνηγάνε όλοι οι άνδρες...Αχ πόσο σε ζηλεύω γλυκιά μου...
Ιωάννα:Κι εγώ σε αγαπώ γλυκιά μου..Λοιπόν που θα πάμε απόψε???

Δύο κολλητοί συναντιούνται για καφέ:
Γιώργος: Έλα ρε Κώστα κουρέυτηκες????
Κώστας:Ναι ρε...
Γιώργος:Ααααα οκ!Που θα πάμε απόψε ????

Με αγάπη...:)

Καταπληκτικό. Γέλασα με την ψυχή μου. Ε τι να κάνουμε, είμαστε λίγο πολυλογούδες οι γυναίκες .:lol: Αλλά και το έτερον φύλο με τον χοσέ!!!
Τι να σας πω, προσωπικά το ανέκδοτο το ζω σε όλη του τη μεγαλοπρέπεια με τους δυο γυιους μου σε σύγκριση με την κόρη μου.:P:P:PΝάμαστε όμως ολοι καλά γιατί ούτε αυτοί, ούτε εμεις τελικά κάνουμε χωρίς τα έτερα φύλα:up:

Με αγάπη :cool::cool::cool:

Καταπληκτικό. Γέλασα με την ψυχή μου. Ε τι να κάνουμε, είμαστε λίγο πολυλογούδες οι γυναίκες .:lol: Αλλά και το έτερον φύλο με τον χοσέ!!!
Τι να σας πω, προσωπικά το ανέκδοτο το ζω σε όλη του τη μεγαλοπρέπεια με τους δυο γυιους μου σε σύγκριση με την κόρη μου.:P:P:PΝάμαστε όμως ολοι καλά γιατί ούτε αυτοί, ούτε εμεις τελικά κάνουμε χωρίς τα έτερα φύλα:up:

Με αγάπη :cool::cool::cool:
Έτσι είναι Αναστασία μου...:P:P:lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back