Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι κρίμα άλλο ένα γατάκι να βρίσκεται σε τέτοια κατάσταση από ανθρώπινο χέρι. Μπράβο στον άνθρωπο που επέμεινε τόσο στο να την σώσει, μπράβο κ σε σένα που την ανέλαβες ενώ ήδη ξέρω την κατάσταση με τα ζώα που περιθάλπτεις
, όμως δεν μπορώ να σταθώ εκεί, με πνίγει ο θυμός 
θυμάμαι την ιστορία της κρίσπη, τον αγώνα κ την αγωνία της Λόζυς και του Λεό και τώρα άλλο ένα γατάκι στην ίδια κατάσταση, με σφαίρα στη σπονδυλική στήλη??
Μα πόσο άρωστα μυαλά υπάρχουν σε αυτή τη χώρα? πόσο κομπλεξικος και σοβαρά άρωστος πρέπει να είναι κάποιος για να το κάνει αυτό σε ένα απροστάτευτο πλασματάκι??Δεν ξέρω τι να πω άλλο, ξεχυλίζω από θυμό και αηδία για τους ανθρώπους, είμαστε το χειρότερο, αιμοβόρικο και κτηνώδες είδος ανάμεσα στα πλάσματα της φύσης, τουλάχιστον στην άγρια φύση ο δυνατός σκοτώνει για να επιβιώσει, ενός ο άνθρωπος σκοτώνει για να σκοτώσει την ώρα του

Τους εύχομαι, σε όλους όσους προκαλούν τόσο κακό στα ζώα, αλλά και ενίοτε και στους ανθρώπους, να υποφέρουν τόσο πολύ στη ζωή τους, να τους βρουν χίλιοι πόνοι που να εύχονται να πεθάνουν

Και πάλι μπράβο που βοηθήσατε το πλάσματάκι αυτό να σωθεί

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Διάσημο μέλος

τα πες και ξαλαφρωσες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vaso85
Νεοφερμένο μέλος
gelly01
Δραστήριο μέλος
Τι κρίμα άλλο ένα γατάκι να βρίσκεται σε τέτοια κατάσταση από ανθρώπινο χέρι.
Μπράβο στον άνθρωπο που επέμεινε τόσο στο να την σώσει, μπράβο κ σε σένα που την ανέλαβες ενώ ήδη ξέρω την κατάσταση με τα ζώα που περιθάλπτεις, όμως δεν μπορώ να σταθώ εκεί, με πνίγει ο θυμός
θυμάμαι την ιστορία της κρίσπη, τον αγώνα κ την αγωνία της Λόζυς και του Λεό και τώρα άλλο ένα γατάκι στην ίδια κατάσταση, με σφαίρα στη σπονδυλική στήλη??
Μα πόσο άρωστα μυαλά υπάρχουν σε αυτή τη χώρα? πόσο κομπλεξικος και σοβαρά άρωστος πρέπει να είναι κάποιος για να το κάνει αυτό σε ένα απροστάτευτο πλασματάκι??
Δεν ξέρω τι να πω άλλο, ξεχυλίζω από θυμό και αηδία για τους ανθρώπους, είμαστε το χειρότερο, αιμοβόρικο και κτηνώδες είδος ανάμεσα στα πλάσματα της φύσης, τουλάχιστον στην άγρια φύση ο δυνατός σκοτώνει για να επιβιώσει, ενός ο άνθρωπος σκοτώνει για να σκοτώσει την ώρα του
Τους εύχομαι, σε όλους όσους προκαλούν τόσο κακό στα ζώα, αλλά και ενίοτε και στους ανθρώπους, να υποφέρουν τόσο πολύ στη ζωή τους, να τους βρουν χίλιοι πόνοι που να εύχονται να πεθάνουν
Και πάλι μπράβο που βοηθήσατε το πλάσματάκι αυτό να σωθεί![]()
Kristen Θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου αν ο πυροβολισμος ηταν εσκεμμενος. Αν δηλαδη η μικρη χρησιμοποιηθηκε σαν στοχος καποιου κομπλεξικου. Ομωσ σχετικα με αυτο κανεις δεν μπορει να ξερει,
Το σημαντικοτερο ειναι για μενα οτι Η Αλινα στην ατυχια της σταθηκε τυχερη που βρεθηκε αυτος ο ανθρωπος να κανει αγωνα δρομου για να την σωσει.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Για τον κομπλεξικο που της το εκανε δεν θα πω κατι,τα εχω ξαναπει κι εχω καταραστει απειρες φορες,ας το βρει απ' το Θεο...

Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Άντε σιγά σιγά Gelly μου θα ανακάμψει και η μικρή
Θέλει ΠΟΛΛΗ θετική ενέργεια σε αυτές τις περιπτώσεις, τα ζωάκια αυτά είναι ήδη συντετριμέννα ψυχολογικά
gelly01
Δραστήριο μέλος
Για να αλαφρύνω το κλίμα απλά αναφέρω ότι η κρίσπυ φοράει μέγεθος πάνας medium από jr!Άντε σιγά σιγά Gelly μου θα ανακάμψει και η μικρή
Θέλει ΠΟΛΛΗ θετική ενέργεια σε αυτές τις περιπτώσεις, τα ζωάκια αυτά είναι ήδη συντετριμέννα ψυχολογικά
![]()
Νομιζω Λοζυ απο την εμπειρια μου οτι η μικρη μαλλον μας ετοιμαζει πολυ ευχαριστες και απροσδοκητες εκπληξεις. Σημερα μετα απο δεκα μερες πολυ ηπιας φυσιοθεραπιας κατορθωσε και σταθηκε για καποια δευτερολεπτα ορθια στηριζοντας κανονικα τα πισω της ποδια. Οι νευρολογοι απο την κλινικη ειχαν δωσει καποιες ελαχιστες ελπιδες η μικρη να κανει νωτιαια βαδηση. Προσωπικα μετα την σημερινη εκπληξη νομιζω οτι Η Αλινα εχει ελπιδες. Τα αλλα δυο αναπηρακια μου ποτε δεν μπορεσαν να σταθουν στην ορθια σταση.

ruko
Διάσημο μέλος

Ginious
Νεοφερμένο μέλος
Καλή της ανάρρωση της Αλίνας απο καρδιάς!!!!Καλή χρονιά να έχετε και...σίγουρα για την Αλίνα θα είναι μια καλή και τυχερή χρονιά!!!
vaso85
Νεοφερμένο μέλος
Σημερα μετα απο δεκα μερες πολυ ηπιας φυσιοθεραπιας κατορθωσε και σταθηκε για καποια δευτερολεπτα ορθια στηριζοντας κανονικα τα πισω της ποδια.
Χαίρομαι πάρα πολύ!

Hlianna
Διάσημο μέλος
αντε αντε ευχομαι να πανε ολα καλα..
Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Με σένα δίπλα της είμαι σίγουρη ότι θα έχει τον καλύτερο συνοδοιπόρο στη ζωή της
gelly01
Δραστήριο μέλος
Μακάρι!![]()
Και εγω το ευχομαι με ολη μου την ψυχη ruko
Ενα Μεγάλο μπράβο σας που σώσατε την όμορφη ψυχούλα...Θα γίνει σίγουρα καλά...εχω δεί πολλά γατάκια με φιάφορα προβλήματα να τα καταφέρνουν μονο και μόνο επειδή καποιοι αληθινοί άνθρωποι όπως εσείς τα βοήθησαν...και οι γάτες...όπως και όλα τα πλάσματα μόλις βρούν αγάπη ξανανιώνουν!!!!!!!!
Καλή της ανάρρωση της Αλίνας απο καρδιάς!!!!Καλή χρονιά να έχετε και...σίγουρα για την Αλίνα θα είναι μια καλή και τυχερή χρονιά!!!
Σε ευχαρισουμε Ginius για τα καλα σου λογια και το κουραγιο που μας δινεις.
Χαίρομαι πάρα πολύ!![]()
χαιρομαι παρα πολυ..αντε αντε ευχομαι να πανε ολα καλα..
![]()
Πρεπει να παραδεχθω οτι οταν ειδα την Αλινα να στεκεται για δευτερολεπτα ορθια, ενιωσα σαν ενα μικρο παιδι που του προσφερουν κατο που το ηθελε τοσο μα τοσο πολυ.
Gelly το χτύπημα της Αλίνας είναι σχετικά "φρέσκο" και πιστεύω ότι έχει ΠΟΛΛΕΣ ελπίδες να βελτιωθεί η κίνησή τηςΜε σένα δίπλα της είμαι σίγουρη ότι θα έχει τον καλύτερο συνοδοιπόρο στη ζωή της
![]()
Λοζυ μακαρι να κανει την νωτιαια βαδηση η μικρη Αλινα γιατι αυτο θα την προστατεψει απο πολλα προβληματα. Η Αλινα δεν σερνεται στο πλαι αλλα τρεχει καθιστη στα πισω της ποδια και αν θα παραμεινει ετσι θα ειναι πιο ευαλωτη σε ουρολοιμωξεις και ακρατεια.
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Δώσε από ένα φιλί σε όλα τα γατόνια σου,σβουρηχτό ε?
gelly01
Δραστήριο μέλος
Οτι και να πω είναι λίγο...μπράβο και πάλι μπράβο για ότι έχετε κάνει μέχρι τώρα όλοι σας για την Αλίνα.Είμαι σίγουρη ότι όλα θα παν καλά έτσι σε πείσμα όλων αυτών που τόσο έυκολα παίζουν με ζωές.Να μας λες τα νέα της κ ότι χρειαστείς εδώ είμαστε.
Δώσε από ένα φιλί σε όλα τα γατόνια σου,σβουρηχτό ε?
Σε ευχαριστουμε Vi2ka για τα καλα σου λογια, τις ευχες και την διαθεση συμπαραστσσης.
Οσο για το σβουρηχτο φιλι, τι να σου πω μιλαμε για πολυωρο μεροκαματο ,αλλα μια και δεν μπορω να σου χαλασω χατηρι θα το κανω.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Λοζυ μακαρι να κανει την νωτιαια βαδηση η μικρη Αλινα γιατι αυτο θα την προστατεψει απο πολλα προβληματα. Η Αλινα δεν σερνεται στο πλαι αλλα τρεχει καθιστη στα πισω της ποδια και αν θα παραμεινει ετσι θα ειναι πιο ευαλωτη σε ουρολοιμωξεις και ακρατεια.
Δλδ;;;;

gelly01
Δραστήριο μέλος
Nonika Νωτιαια βαδηση ειναι η βαδηση που γινεται μηχανικα χωρις το ζωο να καταλαβαινει την κινηση. Ο νωτιαιος μυελος καθως και τα νευρα της σπονδυλικης στηλης, που ελεγχουν την κινηση των πισω ακρων καθως και την ανεξαρτητη λειτουργια ουροδοχου κυστης και εντερου,εχουν καταστραφει στην μικρη Αλινα απο την σφαιρα.Δλδ;;;;![]()

Voula
Διάσημο μέλος
Μακάρι τα πράγματα να εξελιχθούν όσο το δυνατόν καλύτερα.
gelly01
Δραστήριο μέλος
gelly συγκινήθηκα πάρα πολύ διαβάζοντας την ιστορία της Αλίνας. Μπράβο σας αν και ειμαι σίγουρη ότι ποσώς σας ενδιαφέρει για τα δικά μας μπράβο.
Μακάρι τα πράγματα να εξελιχθούν όσο το δυνατόν καλύτερα.
Βουλα σε ευχαριστουμε. Προσωπικα Βουλα πιστευω (οπως και εσυ νομιζω μετα την μεγαλη εμπειρια απο τα Φλοισβογατακια που απεκτησες), οτι το μπραβο, δεν εχει μονο την σημασια της επιβραβευσης. Εχει και την μεγαλη σημασια της συναινεσης καθως και της συμπαραστασης τις οποιες ολοι μας νομιζω οτι τις χρειαζομαστε στον αγωνα για τα αδεσποτακια μας.
konstans
Περιβόητο μέλος
Να είσαι καλά να έχεις δύναμη να φροντίζεις τα ζωάκια που τόσο μας χρειάζονται και εύχομαι πραγματικά το καλύτερο για την Αλίνα
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool