natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2010 στις 16:19 Η natalouko: #21 06-07-10 16:19 Aπολαύστε Αλίσια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2010 στις 16:22 Η natalouko: #22 06-07-10 16:22 Με τον φιλαράκο της, τον Λινάκο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolll Πολύ δραστήριο μέλος Η Nικολινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2010 στις 16:32 Η nikolll έγραψε: #23 06-07-10 16:32 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ λατρευω γκρι τιγρακι!! αλλα πως μα πως εγιναν τοσο γρηγορα φιλοι???????????? κι εγω θελω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2010 στις 16:33 Η aporw έγραψε: #24 06-07-10 16:33 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Με τον φιλαράκο της, τον Λινάκο!!!! Click για ανάπτυξη... ιδεα μου ειναι η ο Λινακος δεν ειναι τοσο ''φιλικος''?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2010 στις 16:47 Η moukelis έγραψε: #25 06-07-10 16:47 Κουκλια και τα δυο! Γιατι καλε δεν ειναι φιλικος,μια χαρα ηρεμος φαινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2010 στις 16:48 Η aporw έγραψε: #26 06-07-10 16:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κουκλια και τα δυο! Γιατι καλε δεν ειναι φιλικος,μια χαρα ηρεμος φαινεται. Click για ανάπτυξη... αστειευομαι κακιστη! αμεσως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2010 στις 16:54 Η natalouko: #27 06-07-10 16:54 Αρχική Δημοσίευση από nikolll: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ λατρευω γκρι τιγρακι!! αλλα πως μα πως εγιναν τοσο γρηγορα φιλοι???????????? κι εγω θελω... Click για ανάπτυξη... Είναι αξιολάτρευτο το κοριτσάκι μας!!! Έμαθα σε όλα τα γατόνια μου να δέχονται και άλλα γατιά στο σπίτι μας...Αφού θα φιλοξενούμε αδεσποτάκια και θα τα προωθούμε για υιοθεσία πρέπει να μάθουν να συνυπάρχουν αρμονικά μεταξύ τους!!! Αρχική Δημοσίευση από aporw: ιδεα μου ειναι η ο Λινακος δεν ειναι τοσο ''φιλικος''?? Click για ανάπτυξη... Τι πονηρό μυαλό μου, Θεε μου!!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κουκλια και τα δυο! Γιατι καλε δεν ειναι φιλικος,μια χαρα ηρεμος φαινεται. Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβες Δωράκι...Εννοεί ότι δεν την κοιτάζει φιλικά... Κατάλαβες?? Να μας βγάλει και το όνομα στα καλά καθούμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2010 στις 17:06 Η moukelis έγραψε: #28 06-07-10 17:06 Αντε καλε,δεν τα πιανω αμεσως,τα μεσημερια ειναι το κεφαλι μου κουδουνι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2010 στις 17:13 Η natalouko: #29 06-07-10 17:13 Είσι αθώα Δώρα μου... όχι σαν και μερικές μερικές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fenaki12 Δραστήριο μέλος Η fenaki12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 462 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2010 στις 18:35 Η fenaki12 έγραψε: #30 06-07-10 18:35 το εχω προωθησει σε φιλοζωες ομαδες στο facebook αν δεν θελετε πειτε μου να το βγαλω...κλεβω και φωτογραφιες απο εδω και το ανανεωνω Προσπαθω να βοηθησω εστω και ετσι Ειναι κουκλιτσα της ευχομαι οτι καλυτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2010 στις 10:41 Η natalouko: #31 07-07-10 10:41 Σε ευχαριστούμε πολύ fenaki για την προώθηση!!! Πάρτε ένα βιντεάκι της Αλίσια με τον Λινάκο μου!!! https://www.youtube.com/watch?v=-pX7Yo1oEz4 Και να σας πω ότι η Αλίσια το Σάββατο θα πάει στο δικό της σπιτάκι, και θα έχει ένα μικρό ανθρωποαδερφάκι που την έχει ήδη αγαπήσει και 2 πολύ καλούς γατογονείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fenaki12 Δραστήριο μέλος Η fenaki12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 462 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2010 στις 11:10 Η fenaki12 έγραψε: #32 07-07-10 11:10 ΑαΑ πολυ ωραια νεα... μας το κλεβουν και αυτο το μωρο Δεν πειραζει..καλο σπιτακι να ειναι και ας ειναι....μπραβο και στους νεους γατογονεις που μεσα στο καλοκαιρι πηραν γατακι.. ( οι περισσότεροι δεν το κανουν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2010 στις 11:31 Η konstans έγραψε: #33 07-07-10 11:31 Τέλεια νέα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2010 στις 15:57 Η christina.maria: #34 07-07-10 15:57 Μπράβο!!! Χάρηκα πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 13:23 Η natalouko: #35 08-07-10 13:23 Σήμερα κάναμε το εμβόλιο μας και είναι καθ' όλα έτοιμη να πάει στο καινούριο της σπίτι η μικρά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 13:26 Η aporw έγραψε: #36 08-07-10 13:26 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σήμερα κάναμε το εμβόλιο μας και είναι καθ' όλα έτοιμη να πάει στο καινούριο της σπίτι η μικρά!!! Click για ανάπτυξη... με τις υγειες σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 13:40 Η natalouko: #37 08-07-10 13:40 Ευχαριστούμε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2010 στις 14:29 Η natalouko: #38 13-07-10 14:29 Η Αλίσια περνάει υπέροχα στο καινούριο της σπίτι!!!Έχει ένα ανθρωποαδελφάκι που την αγαπάει πάρα πολύ και κοιμούνται αγκαλίτσα!!!Αλλά και οι γονείς της είναι θαυμάσιοι άνθρωποι!! Οπότε κάπου εδώ πρέπει να κλειδώσω την αγγελία της!!! Εύχομαι να είναι πάντα έτσι ευτυχισμένη και χαρούμενη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2010 στις 14:30 Η aporw έγραψε: #39 13-07-10 14:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2010 στις 14:31 Η evelynkar: #40 13-07-10 14:31 τελεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Aπολαύστε Αλίσια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2010 στις 16:22 Η natalouko: #22 06-07-10 16:22 Με τον φιλαράκο της, τον Λινάκο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolll Πολύ δραστήριο μέλος Η Nικολινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2010 στις 16:32 Η nikolll έγραψε: #23 06-07-10 16:32 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ λατρευω γκρι τιγρακι!! αλλα πως μα πως εγιναν τοσο γρηγορα φιλοι???????????? κι εγω θελω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2010 στις 16:33 Η aporw έγραψε: #24 06-07-10 16:33 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Με τον φιλαράκο της, τον Λινάκο!!!! Click για ανάπτυξη... ιδεα μου ειναι η ο Λινακος δεν ειναι τοσο ''φιλικος''?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2010 στις 16:47 Η moukelis έγραψε: #25 06-07-10 16:47 Κουκλια και τα δυο! Γιατι καλε δεν ειναι φιλικος,μια χαρα ηρεμος φαινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2010 στις 16:48 Η aporw έγραψε: #26 06-07-10 16:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κουκλια και τα δυο! Γιατι καλε δεν ειναι φιλικος,μια χαρα ηρεμος φαινεται. Click για ανάπτυξη... αστειευομαι κακιστη! αμεσως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2010 στις 16:54 Η natalouko: #27 06-07-10 16:54 Αρχική Δημοσίευση από nikolll: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ λατρευω γκρι τιγρακι!! αλλα πως μα πως εγιναν τοσο γρηγορα φιλοι???????????? κι εγω θελω... Click για ανάπτυξη... Είναι αξιολάτρευτο το κοριτσάκι μας!!! Έμαθα σε όλα τα γατόνια μου να δέχονται και άλλα γατιά στο σπίτι μας...Αφού θα φιλοξενούμε αδεσποτάκια και θα τα προωθούμε για υιοθεσία πρέπει να μάθουν να συνυπάρχουν αρμονικά μεταξύ τους!!! Αρχική Δημοσίευση από aporw: ιδεα μου ειναι η ο Λινακος δεν ειναι τοσο ''φιλικος''?? Click για ανάπτυξη... Τι πονηρό μυαλό μου, Θεε μου!!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κουκλια και τα δυο! Γιατι καλε δεν ειναι φιλικος,μια χαρα ηρεμος φαινεται. Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβες Δωράκι...Εννοεί ότι δεν την κοιτάζει φιλικά... Κατάλαβες?? Να μας βγάλει και το όνομα στα καλά καθούμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2010 στις 17:06 Η moukelis έγραψε: #28 06-07-10 17:06 Αντε καλε,δεν τα πιανω αμεσως,τα μεσημερια ειναι το κεφαλι μου κουδουνι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2010 στις 17:13 Η natalouko: #29 06-07-10 17:13 Είσι αθώα Δώρα μου... όχι σαν και μερικές μερικές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fenaki12 Δραστήριο μέλος Η fenaki12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 462 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2010 στις 18:35 Η fenaki12 έγραψε: #30 06-07-10 18:35 το εχω προωθησει σε φιλοζωες ομαδες στο facebook αν δεν θελετε πειτε μου να το βγαλω...κλεβω και φωτογραφιες απο εδω και το ανανεωνω Προσπαθω να βοηθησω εστω και ετσι Ειναι κουκλιτσα της ευχομαι οτι καλυτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2010 στις 10:41 Η natalouko: #31 07-07-10 10:41 Σε ευχαριστούμε πολύ fenaki για την προώθηση!!! Πάρτε ένα βιντεάκι της Αλίσια με τον Λινάκο μου!!! https://www.youtube.com/watch?v=-pX7Yo1oEz4 Και να σας πω ότι η Αλίσια το Σάββατο θα πάει στο δικό της σπιτάκι, και θα έχει ένα μικρό ανθρωποαδερφάκι που την έχει ήδη αγαπήσει και 2 πολύ καλούς γατογονείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fenaki12 Δραστήριο μέλος Η fenaki12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 462 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2010 στις 11:10 Η fenaki12 έγραψε: #32 07-07-10 11:10 ΑαΑ πολυ ωραια νεα... μας το κλεβουν και αυτο το μωρο Δεν πειραζει..καλο σπιτακι να ειναι και ας ειναι....μπραβο και στους νεους γατογονεις που μεσα στο καλοκαιρι πηραν γατακι.. ( οι περισσότεροι δεν το κανουν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2010 στις 11:31 Η konstans έγραψε: #33 07-07-10 11:31 Τέλεια νέα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2010 στις 15:57 Η christina.maria: #34 07-07-10 15:57 Μπράβο!!! Χάρηκα πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 13:23 Η natalouko: #35 08-07-10 13:23 Σήμερα κάναμε το εμβόλιο μας και είναι καθ' όλα έτοιμη να πάει στο καινούριο της σπίτι η μικρά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 13:26 Η aporw έγραψε: #36 08-07-10 13:26 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σήμερα κάναμε το εμβόλιο μας και είναι καθ' όλα έτοιμη να πάει στο καινούριο της σπίτι η μικρά!!! Click για ανάπτυξη... με τις υγειες σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 13:40 Η natalouko: #37 08-07-10 13:40 Ευχαριστούμε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2010 στις 14:29 Η natalouko: #38 13-07-10 14:29 Η Αλίσια περνάει υπέροχα στο καινούριο της σπίτι!!!Έχει ένα ανθρωποαδελφάκι που την αγαπάει πάρα πολύ και κοιμούνται αγκαλίτσα!!!Αλλά και οι γονείς της είναι θαυμάσιοι άνθρωποι!! Οπότε κάπου εδώ πρέπει να κλειδώσω την αγγελία της!!! Εύχομαι να είναι πάντα έτσι ευτυχισμένη και χαρούμενη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2010 στις 14:30 Η aporw έγραψε: #39 13-07-10 14:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2010 στις 14:31 Η evelynkar: #40 13-07-10 14:31 τελεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Με τον φιλαράκο της, τον Λινάκο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolll Πολύ δραστήριο μέλος Η Nικολινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2010 στις 16:32 Η nikolll έγραψε: #23 06-07-10 16:32 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ λατρευω γκρι τιγρακι!! αλλα πως μα πως εγιναν τοσο γρηγορα φιλοι???????????? κι εγω θελω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2010 στις 16:33 Η aporw έγραψε: #24 06-07-10 16:33 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Με τον φιλαράκο της, τον Λινάκο!!!! Click για ανάπτυξη... ιδεα μου ειναι η ο Λινακος δεν ειναι τοσο ''φιλικος''?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2010 στις 16:47 Η moukelis έγραψε: #25 06-07-10 16:47 Κουκλια και τα δυο! Γιατι καλε δεν ειναι φιλικος,μια χαρα ηρεμος φαινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2010 στις 16:48 Η aporw έγραψε: #26 06-07-10 16:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κουκλια και τα δυο! Γιατι καλε δεν ειναι φιλικος,μια χαρα ηρεμος φαινεται. Click για ανάπτυξη... αστειευομαι κακιστη! αμεσως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2010 στις 16:54 Η natalouko: #27 06-07-10 16:54 Αρχική Δημοσίευση από nikolll: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ λατρευω γκρι τιγρακι!! αλλα πως μα πως εγιναν τοσο γρηγορα φιλοι???????????? κι εγω θελω... Click για ανάπτυξη... Είναι αξιολάτρευτο το κοριτσάκι μας!!! Έμαθα σε όλα τα γατόνια μου να δέχονται και άλλα γατιά στο σπίτι μας...Αφού θα φιλοξενούμε αδεσποτάκια και θα τα προωθούμε για υιοθεσία πρέπει να μάθουν να συνυπάρχουν αρμονικά μεταξύ τους!!! Αρχική Δημοσίευση από aporw: ιδεα μου ειναι η ο Λινακος δεν ειναι τοσο ''φιλικος''?? Click για ανάπτυξη... Τι πονηρό μυαλό μου, Θεε μου!!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κουκλια και τα δυο! Γιατι καλε δεν ειναι φιλικος,μια χαρα ηρεμος φαινεται. Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβες Δωράκι...Εννοεί ότι δεν την κοιτάζει φιλικά... Κατάλαβες?? Να μας βγάλει και το όνομα στα καλά καθούμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2010 στις 17:06 Η moukelis έγραψε: #28 06-07-10 17:06 Αντε καλε,δεν τα πιανω αμεσως,τα μεσημερια ειναι το κεφαλι μου κουδουνι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2010 στις 17:13 Η natalouko: #29 06-07-10 17:13 Είσι αθώα Δώρα μου... όχι σαν και μερικές μερικές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fenaki12 Δραστήριο μέλος Η fenaki12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 462 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2010 στις 18:35 Η fenaki12 έγραψε: #30 06-07-10 18:35 το εχω προωθησει σε φιλοζωες ομαδες στο facebook αν δεν θελετε πειτε μου να το βγαλω...κλεβω και φωτογραφιες απο εδω και το ανανεωνω Προσπαθω να βοηθησω εστω και ετσι Ειναι κουκλιτσα της ευχομαι οτι καλυτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2010 στις 10:41 Η natalouko: #31 07-07-10 10:41 Σε ευχαριστούμε πολύ fenaki για την προώθηση!!! Πάρτε ένα βιντεάκι της Αλίσια με τον Λινάκο μου!!! https://www.youtube.com/watch?v=-pX7Yo1oEz4 Και να σας πω ότι η Αλίσια το Σάββατο θα πάει στο δικό της σπιτάκι, και θα έχει ένα μικρό ανθρωποαδερφάκι που την έχει ήδη αγαπήσει και 2 πολύ καλούς γατογονείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fenaki12 Δραστήριο μέλος Η fenaki12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 462 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2010 στις 11:10 Η fenaki12 έγραψε: #32 07-07-10 11:10 ΑαΑ πολυ ωραια νεα... μας το κλεβουν και αυτο το μωρο Δεν πειραζει..καλο σπιτακι να ειναι και ας ειναι....μπραβο και στους νεους γατογονεις που μεσα στο καλοκαιρι πηραν γατακι.. ( οι περισσότεροι δεν το κανουν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2010 στις 11:31 Η konstans έγραψε: #33 07-07-10 11:31 Τέλεια νέα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2010 στις 15:57 Η christina.maria: #34 07-07-10 15:57 Μπράβο!!! Χάρηκα πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 13:23 Η natalouko: #35 08-07-10 13:23 Σήμερα κάναμε το εμβόλιο μας και είναι καθ' όλα έτοιμη να πάει στο καινούριο της σπίτι η μικρά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 13:26 Η aporw έγραψε: #36 08-07-10 13:26 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σήμερα κάναμε το εμβόλιο μας και είναι καθ' όλα έτοιμη να πάει στο καινούριο της σπίτι η μικρά!!! Click για ανάπτυξη... με τις υγειες σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 13:40 Η natalouko: #37 08-07-10 13:40 Ευχαριστούμε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2010 στις 14:29 Η natalouko: #38 13-07-10 14:29 Η Αλίσια περνάει υπέροχα στο καινούριο της σπίτι!!!Έχει ένα ανθρωποαδελφάκι που την αγαπάει πάρα πολύ και κοιμούνται αγκαλίτσα!!!Αλλά και οι γονείς της είναι θαυμάσιοι άνθρωποι!! Οπότε κάπου εδώ πρέπει να κλειδώσω την αγγελία της!!! Εύχομαι να είναι πάντα έτσι ευτυχισμένη και χαρούμενη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2010 στις 14:30 Η aporw έγραψε: #39 13-07-10 14:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2010 στις 14:31 Η evelynkar: #40 13-07-10 14:31 τελεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ λατρευω γκρι τιγρακι!! αλλα πως μα πως εγιναν τοσο γρηγορα φιλοι???????????? κι εγω θελω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2010 στις 16:33 Η aporw έγραψε: #24 06-07-10 16:33 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Με τον φιλαράκο της, τον Λινάκο!!!! Click για ανάπτυξη... ιδεα μου ειναι η ο Λινακος δεν ειναι τοσο ''φιλικος''?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2010 στις 16:47 Η moukelis έγραψε: #25 06-07-10 16:47 Κουκλια και τα δυο! Γιατι καλε δεν ειναι φιλικος,μια χαρα ηρεμος φαινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2010 στις 16:48 Η aporw έγραψε: #26 06-07-10 16:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κουκλια και τα δυο! Γιατι καλε δεν ειναι φιλικος,μια χαρα ηρεμος φαινεται. Click για ανάπτυξη... αστειευομαι κακιστη! αμεσως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2010 στις 16:54 Η natalouko: #27 06-07-10 16:54 Αρχική Δημοσίευση από nikolll: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ λατρευω γκρι τιγρακι!! αλλα πως μα πως εγιναν τοσο γρηγορα φιλοι???????????? κι εγω θελω... Click για ανάπτυξη... Είναι αξιολάτρευτο το κοριτσάκι μας!!! Έμαθα σε όλα τα γατόνια μου να δέχονται και άλλα γατιά στο σπίτι μας...Αφού θα φιλοξενούμε αδεσποτάκια και θα τα προωθούμε για υιοθεσία πρέπει να μάθουν να συνυπάρχουν αρμονικά μεταξύ τους!!! Αρχική Δημοσίευση από aporw: ιδεα μου ειναι η ο Λινακος δεν ειναι τοσο ''φιλικος''?? Click για ανάπτυξη... Τι πονηρό μυαλό μου, Θεε μου!!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κουκλια και τα δυο! Γιατι καλε δεν ειναι φιλικος,μια χαρα ηρεμος φαινεται. Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβες Δωράκι...Εννοεί ότι δεν την κοιτάζει φιλικά... Κατάλαβες?? Να μας βγάλει και το όνομα στα καλά καθούμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2010 στις 17:06 Η moukelis έγραψε: #28 06-07-10 17:06 Αντε καλε,δεν τα πιανω αμεσως,τα μεσημερια ειναι το κεφαλι μου κουδουνι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2010 στις 17:13 Η natalouko: #29 06-07-10 17:13 Είσι αθώα Δώρα μου... όχι σαν και μερικές μερικές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fenaki12 Δραστήριο μέλος Η fenaki12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 462 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2010 στις 18:35 Η fenaki12 έγραψε: #30 06-07-10 18:35 το εχω προωθησει σε φιλοζωες ομαδες στο facebook αν δεν θελετε πειτε μου να το βγαλω...κλεβω και φωτογραφιες απο εδω και το ανανεωνω Προσπαθω να βοηθησω εστω και ετσι Ειναι κουκλιτσα της ευχομαι οτι καλυτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2010 στις 10:41 Η natalouko: #31 07-07-10 10:41 Σε ευχαριστούμε πολύ fenaki για την προώθηση!!! Πάρτε ένα βιντεάκι της Αλίσια με τον Λινάκο μου!!! https://www.youtube.com/watch?v=-pX7Yo1oEz4 Και να σας πω ότι η Αλίσια το Σάββατο θα πάει στο δικό της σπιτάκι, και θα έχει ένα μικρό ανθρωποαδερφάκι που την έχει ήδη αγαπήσει και 2 πολύ καλούς γατογονείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fenaki12 Δραστήριο μέλος Η fenaki12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 462 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2010 στις 11:10 Η fenaki12 έγραψε: #32 07-07-10 11:10 ΑαΑ πολυ ωραια νεα... μας το κλεβουν και αυτο το μωρο Δεν πειραζει..καλο σπιτακι να ειναι και ας ειναι....μπραβο και στους νεους γατογονεις που μεσα στο καλοκαιρι πηραν γατακι.. ( οι περισσότεροι δεν το κανουν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2010 στις 11:31 Η konstans έγραψε: #33 07-07-10 11:31 Τέλεια νέα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2010 στις 15:57 Η christina.maria: #34 07-07-10 15:57 Μπράβο!!! Χάρηκα πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 13:23 Η natalouko: #35 08-07-10 13:23 Σήμερα κάναμε το εμβόλιο μας και είναι καθ' όλα έτοιμη να πάει στο καινούριο της σπίτι η μικρά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 13:26 Η aporw έγραψε: #36 08-07-10 13:26 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σήμερα κάναμε το εμβόλιο μας και είναι καθ' όλα έτοιμη να πάει στο καινούριο της σπίτι η μικρά!!! Click για ανάπτυξη... με τις υγειες σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 13:40 Η natalouko: #37 08-07-10 13:40 Ευχαριστούμε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2010 στις 14:29 Η natalouko: #38 13-07-10 14:29 Η Αλίσια περνάει υπέροχα στο καινούριο της σπίτι!!!Έχει ένα ανθρωποαδελφάκι που την αγαπάει πάρα πολύ και κοιμούνται αγκαλίτσα!!!Αλλά και οι γονείς της είναι θαυμάσιοι άνθρωποι!! Οπότε κάπου εδώ πρέπει να κλειδώσω την αγγελία της!!! Εύχομαι να είναι πάντα έτσι ευτυχισμένη και χαρούμενη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2010 στις 14:30 Η aporw έγραψε: #39 13-07-10 14:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2010 στις 14:31 Η evelynkar: #40 13-07-10 14:31 τελεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Με τον φιλαράκο της, τον Λινάκο!!!! Click για ανάπτυξη... ιδεα μου ειναι η ο Λινακος δεν ειναι τοσο ''φιλικος''?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2010 στις 16:47 Η moukelis έγραψε: #25 06-07-10 16:47 Κουκλια και τα δυο! Γιατι καλε δεν ειναι φιλικος,μια χαρα ηρεμος φαινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2010 στις 16:48 Η aporw έγραψε: #26 06-07-10 16:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κουκλια και τα δυο! Γιατι καλε δεν ειναι φιλικος,μια χαρα ηρεμος φαινεται. Click για ανάπτυξη... αστειευομαι κακιστη! αμεσως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2010 στις 16:54 Η natalouko: #27 06-07-10 16:54 Αρχική Δημοσίευση από nikolll: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ λατρευω γκρι τιγρακι!! αλλα πως μα πως εγιναν τοσο γρηγορα φιλοι???????????? κι εγω θελω... Click για ανάπτυξη... Είναι αξιολάτρευτο το κοριτσάκι μας!!! Έμαθα σε όλα τα γατόνια μου να δέχονται και άλλα γατιά στο σπίτι μας...Αφού θα φιλοξενούμε αδεσποτάκια και θα τα προωθούμε για υιοθεσία πρέπει να μάθουν να συνυπάρχουν αρμονικά μεταξύ τους!!! Αρχική Δημοσίευση από aporw: ιδεα μου ειναι η ο Λινακος δεν ειναι τοσο ''φιλικος''?? Click για ανάπτυξη... Τι πονηρό μυαλό μου, Θεε μου!!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κουκλια και τα δυο! Γιατι καλε δεν ειναι φιλικος,μια χαρα ηρεμος φαινεται. Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβες Δωράκι...Εννοεί ότι δεν την κοιτάζει φιλικά... Κατάλαβες?? Να μας βγάλει και το όνομα στα καλά καθούμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2010 στις 17:06 Η moukelis έγραψε: #28 06-07-10 17:06 Αντε καλε,δεν τα πιανω αμεσως,τα μεσημερια ειναι το κεφαλι μου κουδουνι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2010 στις 17:13 Η natalouko: #29 06-07-10 17:13 Είσι αθώα Δώρα μου... όχι σαν και μερικές μερικές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fenaki12 Δραστήριο μέλος Η fenaki12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 462 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2010 στις 18:35 Η fenaki12 έγραψε: #30 06-07-10 18:35 το εχω προωθησει σε φιλοζωες ομαδες στο facebook αν δεν θελετε πειτε μου να το βγαλω...κλεβω και φωτογραφιες απο εδω και το ανανεωνω Προσπαθω να βοηθησω εστω και ετσι Ειναι κουκλιτσα της ευχομαι οτι καλυτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2010 στις 10:41 Η natalouko: #31 07-07-10 10:41 Σε ευχαριστούμε πολύ fenaki για την προώθηση!!! Πάρτε ένα βιντεάκι της Αλίσια με τον Λινάκο μου!!! https://www.youtube.com/watch?v=-pX7Yo1oEz4 Και να σας πω ότι η Αλίσια το Σάββατο θα πάει στο δικό της σπιτάκι, και θα έχει ένα μικρό ανθρωποαδερφάκι που την έχει ήδη αγαπήσει και 2 πολύ καλούς γατογονείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fenaki12 Δραστήριο μέλος Η fenaki12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 462 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2010 στις 11:10 Η fenaki12 έγραψε: #32 07-07-10 11:10 ΑαΑ πολυ ωραια νεα... μας το κλεβουν και αυτο το μωρο Δεν πειραζει..καλο σπιτακι να ειναι και ας ειναι....μπραβο και στους νεους γατογονεις που μεσα στο καλοκαιρι πηραν γατακι.. ( οι περισσότεροι δεν το κανουν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2010 στις 11:31 Η konstans έγραψε: #33 07-07-10 11:31 Τέλεια νέα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2010 στις 15:57 Η christina.maria: #34 07-07-10 15:57 Μπράβο!!! Χάρηκα πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 13:23 Η natalouko: #35 08-07-10 13:23 Σήμερα κάναμε το εμβόλιο μας και είναι καθ' όλα έτοιμη να πάει στο καινούριο της σπίτι η μικρά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 13:26 Η aporw έγραψε: #36 08-07-10 13:26 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σήμερα κάναμε το εμβόλιο μας και είναι καθ' όλα έτοιμη να πάει στο καινούριο της σπίτι η μικρά!!! Click για ανάπτυξη... με τις υγειες σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 13:40 Η natalouko: #37 08-07-10 13:40 Ευχαριστούμε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2010 στις 14:29 Η natalouko: #38 13-07-10 14:29 Η Αλίσια περνάει υπέροχα στο καινούριο της σπίτι!!!Έχει ένα ανθρωποαδελφάκι που την αγαπάει πάρα πολύ και κοιμούνται αγκαλίτσα!!!Αλλά και οι γονείς της είναι θαυμάσιοι άνθρωποι!! Οπότε κάπου εδώ πρέπει να κλειδώσω την αγγελία της!!! Εύχομαι να είναι πάντα έτσι ευτυχισμένη και χαρούμενη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2010 στις 14:30 Η aporw έγραψε: #39 13-07-10 14:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2010 στις 14:31 Η evelynkar: #40 13-07-10 14:31 τελεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κουκλια και τα δυο! Γιατι καλε δεν ειναι φιλικος,μια χαρα ηρεμος φαινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2010 στις 16:48 Η aporw έγραψε: #26 06-07-10 16:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κουκλια και τα δυο! Γιατι καλε δεν ειναι φιλικος,μια χαρα ηρεμος φαινεται. Click για ανάπτυξη... αστειευομαι κακιστη! αμεσως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2010 στις 16:54 Η natalouko: #27 06-07-10 16:54 Αρχική Δημοσίευση από nikolll: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ λατρευω γκρι τιγρακι!! αλλα πως μα πως εγιναν τοσο γρηγορα φιλοι???????????? κι εγω θελω... Click για ανάπτυξη... Είναι αξιολάτρευτο το κοριτσάκι μας!!! Έμαθα σε όλα τα γατόνια μου να δέχονται και άλλα γατιά στο σπίτι μας...Αφού θα φιλοξενούμε αδεσποτάκια και θα τα προωθούμε για υιοθεσία πρέπει να μάθουν να συνυπάρχουν αρμονικά μεταξύ τους!!! Αρχική Δημοσίευση από aporw: ιδεα μου ειναι η ο Λινακος δεν ειναι τοσο ''φιλικος''?? Click για ανάπτυξη... Τι πονηρό μυαλό μου, Θεε μου!!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κουκλια και τα δυο! Γιατι καλε δεν ειναι φιλικος,μια χαρα ηρεμος φαινεται. Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβες Δωράκι...Εννοεί ότι δεν την κοιτάζει φιλικά... Κατάλαβες?? Να μας βγάλει και το όνομα στα καλά καθούμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2010 στις 17:06 Η moukelis έγραψε: #28 06-07-10 17:06 Αντε καλε,δεν τα πιανω αμεσως,τα μεσημερια ειναι το κεφαλι μου κουδουνι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2010 στις 17:13 Η natalouko: #29 06-07-10 17:13 Είσι αθώα Δώρα μου... όχι σαν και μερικές μερικές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fenaki12 Δραστήριο μέλος Η fenaki12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 462 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2010 στις 18:35 Η fenaki12 έγραψε: #30 06-07-10 18:35 το εχω προωθησει σε φιλοζωες ομαδες στο facebook αν δεν θελετε πειτε μου να το βγαλω...κλεβω και φωτογραφιες απο εδω και το ανανεωνω Προσπαθω να βοηθησω εστω και ετσι Ειναι κουκλιτσα της ευχομαι οτι καλυτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2010 στις 10:41 Η natalouko: #31 07-07-10 10:41 Σε ευχαριστούμε πολύ fenaki για την προώθηση!!! Πάρτε ένα βιντεάκι της Αλίσια με τον Λινάκο μου!!! https://www.youtube.com/watch?v=-pX7Yo1oEz4 Και να σας πω ότι η Αλίσια το Σάββατο θα πάει στο δικό της σπιτάκι, και θα έχει ένα μικρό ανθρωποαδερφάκι που την έχει ήδη αγαπήσει και 2 πολύ καλούς γατογονείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fenaki12 Δραστήριο μέλος Η fenaki12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 462 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2010 στις 11:10 Η fenaki12 έγραψε: #32 07-07-10 11:10 ΑαΑ πολυ ωραια νεα... μας το κλεβουν και αυτο το μωρο Δεν πειραζει..καλο σπιτακι να ειναι και ας ειναι....μπραβο και στους νεους γατογονεις που μεσα στο καλοκαιρι πηραν γατακι.. ( οι περισσότεροι δεν το κανουν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2010 στις 11:31 Η konstans έγραψε: #33 07-07-10 11:31 Τέλεια νέα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2010 στις 15:57 Η christina.maria: #34 07-07-10 15:57 Μπράβο!!! Χάρηκα πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 13:23 Η natalouko: #35 08-07-10 13:23 Σήμερα κάναμε το εμβόλιο μας και είναι καθ' όλα έτοιμη να πάει στο καινούριο της σπίτι η μικρά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 13:26 Η aporw έγραψε: #36 08-07-10 13:26 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σήμερα κάναμε το εμβόλιο μας και είναι καθ' όλα έτοιμη να πάει στο καινούριο της σπίτι η μικρά!!! Click για ανάπτυξη... με τις υγειες σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 13:40 Η natalouko: #37 08-07-10 13:40 Ευχαριστούμε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2010 στις 14:29 Η natalouko: #38 13-07-10 14:29 Η Αλίσια περνάει υπέροχα στο καινούριο της σπίτι!!!Έχει ένα ανθρωποαδελφάκι που την αγαπάει πάρα πολύ και κοιμούνται αγκαλίτσα!!!Αλλά και οι γονείς της είναι θαυμάσιοι άνθρωποι!! Οπότε κάπου εδώ πρέπει να κλειδώσω την αγγελία της!!! Εύχομαι να είναι πάντα έτσι ευτυχισμένη και χαρούμενη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2010 στις 14:30 Η aporw έγραψε: #39 13-07-10 14:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2010 στις 14:31 Η evelynkar: #40 13-07-10 14:31 τελεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κουκλια και τα δυο! Γιατι καλε δεν ειναι φιλικος,μια χαρα ηρεμος φαινεται. Click για ανάπτυξη... αστειευομαι κακιστη! αμεσως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2010 στις 16:54 Η natalouko: #27 06-07-10 16:54 Αρχική Δημοσίευση από nikolll: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ λατρευω γκρι τιγρακι!! αλλα πως μα πως εγιναν τοσο γρηγορα φιλοι???????????? κι εγω θελω... Click για ανάπτυξη... Είναι αξιολάτρευτο το κοριτσάκι μας!!! Έμαθα σε όλα τα γατόνια μου να δέχονται και άλλα γατιά στο σπίτι μας...Αφού θα φιλοξενούμε αδεσποτάκια και θα τα προωθούμε για υιοθεσία πρέπει να μάθουν να συνυπάρχουν αρμονικά μεταξύ τους!!! Αρχική Δημοσίευση από aporw: ιδεα μου ειναι η ο Λινακος δεν ειναι τοσο ''φιλικος''?? Click για ανάπτυξη... Τι πονηρό μυαλό μου, Θεε μου!!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κουκλια και τα δυο! Γιατι καλε δεν ειναι φιλικος,μια χαρα ηρεμος φαινεται. Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβες Δωράκι...Εννοεί ότι δεν την κοιτάζει φιλικά... Κατάλαβες?? Να μας βγάλει και το όνομα στα καλά καθούμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2010 στις 17:06 Η moukelis έγραψε: #28 06-07-10 17:06 Αντε καλε,δεν τα πιανω αμεσως,τα μεσημερια ειναι το κεφαλι μου κουδουνι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2010 στις 17:13 Η natalouko: #29 06-07-10 17:13 Είσι αθώα Δώρα μου... όχι σαν και μερικές μερικές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fenaki12 Δραστήριο μέλος Η fenaki12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 462 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2010 στις 18:35 Η fenaki12 έγραψε: #30 06-07-10 18:35 το εχω προωθησει σε φιλοζωες ομαδες στο facebook αν δεν θελετε πειτε μου να το βγαλω...κλεβω και φωτογραφιες απο εδω και το ανανεωνω Προσπαθω να βοηθησω εστω και ετσι Ειναι κουκλιτσα της ευχομαι οτι καλυτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2010 στις 10:41 Η natalouko: #31 07-07-10 10:41 Σε ευχαριστούμε πολύ fenaki για την προώθηση!!! Πάρτε ένα βιντεάκι της Αλίσια με τον Λινάκο μου!!! https://www.youtube.com/watch?v=-pX7Yo1oEz4 Και να σας πω ότι η Αλίσια το Σάββατο θα πάει στο δικό της σπιτάκι, και θα έχει ένα μικρό ανθρωποαδερφάκι που την έχει ήδη αγαπήσει και 2 πολύ καλούς γατογονείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fenaki12 Δραστήριο μέλος Η fenaki12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 462 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2010 στις 11:10 Η fenaki12 έγραψε: #32 07-07-10 11:10 ΑαΑ πολυ ωραια νεα... μας το κλεβουν και αυτο το μωρο Δεν πειραζει..καλο σπιτακι να ειναι και ας ειναι....μπραβο και στους νεους γατογονεις που μεσα στο καλοκαιρι πηραν γατακι.. ( οι περισσότεροι δεν το κανουν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2010 στις 11:31 Η konstans έγραψε: #33 07-07-10 11:31 Τέλεια νέα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2010 στις 15:57 Η christina.maria: #34 07-07-10 15:57 Μπράβο!!! Χάρηκα πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 13:23 Η natalouko: #35 08-07-10 13:23 Σήμερα κάναμε το εμβόλιο μας και είναι καθ' όλα έτοιμη να πάει στο καινούριο της σπίτι η μικρά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 13:26 Η aporw έγραψε: #36 08-07-10 13:26 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σήμερα κάναμε το εμβόλιο μας και είναι καθ' όλα έτοιμη να πάει στο καινούριο της σπίτι η μικρά!!! Click για ανάπτυξη... με τις υγειες σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 13:40 Η natalouko: #37 08-07-10 13:40 Ευχαριστούμε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2010 στις 14:29 Η natalouko: #38 13-07-10 14:29 Η Αλίσια περνάει υπέροχα στο καινούριο της σπίτι!!!Έχει ένα ανθρωποαδελφάκι που την αγαπάει πάρα πολύ και κοιμούνται αγκαλίτσα!!!Αλλά και οι γονείς της είναι θαυμάσιοι άνθρωποι!! Οπότε κάπου εδώ πρέπει να κλειδώσω την αγγελία της!!! Εύχομαι να είναι πάντα έτσι ευτυχισμένη και χαρούμενη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2010 στις 14:30 Η aporw έγραψε: #39 13-07-10 14:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2010 στις 14:31 Η evelynkar: #40 13-07-10 14:31 τελεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nikolll: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ λατρευω γκρι τιγρακι!! αλλα πως μα πως εγιναν τοσο γρηγορα φιλοι???????????? κι εγω θελω... Click για ανάπτυξη... Είναι αξιολάτρευτο το κοριτσάκι μας!!! Έμαθα σε όλα τα γατόνια μου να δέχονται και άλλα γατιά στο σπίτι μας...Αφού θα φιλοξενούμε αδεσποτάκια και θα τα προωθούμε για υιοθεσία πρέπει να μάθουν να συνυπάρχουν αρμονικά μεταξύ τους!!! Αρχική Δημοσίευση από aporw: ιδεα μου ειναι η ο Λινακος δεν ειναι τοσο ''φιλικος''?? Click για ανάπτυξη... Τι πονηρό μυαλό μου, Θεε μου!!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κουκλια και τα δυο! Γιατι καλε δεν ειναι φιλικος,μια χαρα ηρεμος φαινεται. Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβες Δωράκι...Εννοεί ότι δεν την κοιτάζει φιλικά... Κατάλαβες?? Να μας βγάλει και το όνομα στα καλά καθούμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2010 στις 17:06 Η moukelis έγραψε: #28 06-07-10 17:06 Αντε καλε,δεν τα πιανω αμεσως,τα μεσημερια ειναι το κεφαλι μου κουδουνι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2010 στις 17:13 Η natalouko: #29 06-07-10 17:13 Είσι αθώα Δώρα μου... όχι σαν και μερικές μερικές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fenaki12 Δραστήριο μέλος Η fenaki12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 462 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2010 στις 18:35 Η fenaki12 έγραψε: #30 06-07-10 18:35 το εχω προωθησει σε φιλοζωες ομαδες στο facebook αν δεν θελετε πειτε μου να το βγαλω...κλεβω και φωτογραφιες απο εδω και το ανανεωνω Προσπαθω να βοηθησω εστω και ετσι Ειναι κουκλιτσα της ευχομαι οτι καλυτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2010 στις 10:41 Η natalouko: #31 07-07-10 10:41 Σε ευχαριστούμε πολύ fenaki για την προώθηση!!! Πάρτε ένα βιντεάκι της Αλίσια με τον Λινάκο μου!!! https://www.youtube.com/watch?v=-pX7Yo1oEz4 Και να σας πω ότι η Αλίσια το Σάββατο θα πάει στο δικό της σπιτάκι, και θα έχει ένα μικρό ανθρωποαδερφάκι που την έχει ήδη αγαπήσει και 2 πολύ καλούς γατογονείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fenaki12 Δραστήριο μέλος Η fenaki12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 462 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2010 στις 11:10 Η fenaki12 έγραψε: #32 07-07-10 11:10 ΑαΑ πολυ ωραια νεα... μας το κλεβουν και αυτο το μωρο Δεν πειραζει..καλο σπιτακι να ειναι και ας ειναι....μπραβο και στους νεους γατογονεις που μεσα στο καλοκαιρι πηραν γατακι.. ( οι περισσότεροι δεν το κανουν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2010 στις 11:31 Η konstans έγραψε: #33 07-07-10 11:31 Τέλεια νέα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2010 στις 15:57 Η christina.maria: #34 07-07-10 15:57 Μπράβο!!! Χάρηκα πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 13:23 Η natalouko: #35 08-07-10 13:23 Σήμερα κάναμε το εμβόλιο μας και είναι καθ' όλα έτοιμη να πάει στο καινούριο της σπίτι η μικρά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 13:26 Η aporw έγραψε: #36 08-07-10 13:26 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σήμερα κάναμε το εμβόλιο μας και είναι καθ' όλα έτοιμη να πάει στο καινούριο της σπίτι η μικρά!!! Click για ανάπτυξη... με τις υγειες σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 13:40 Η natalouko: #37 08-07-10 13:40 Ευχαριστούμε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2010 στις 14:29 Η natalouko: #38 13-07-10 14:29 Η Αλίσια περνάει υπέροχα στο καινούριο της σπίτι!!!Έχει ένα ανθρωποαδελφάκι που την αγαπάει πάρα πολύ και κοιμούνται αγκαλίτσα!!!Αλλά και οι γονείς της είναι θαυμάσιοι άνθρωποι!! Οπότε κάπου εδώ πρέπει να κλειδώσω την αγγελία της!!! Εύχομαι να είναι πάντα έτσι ευτυχισμένη και χαρούμενη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2010 στις 14:30 Η aporw έγραψε: #39 13-07-10 14:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2010 στις 14:31 Η evelynkar: #40 13-07-10 14:31 τελεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αντε καλε,δεν τα πιανω αμεσως,τα μεσημερια ειναι το κεφαλι μου κουδουνι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2010 στις 17:13 Η natalouko: #29 06-07-10 17:13 Είσι αθώα Δώρα μου... όχι σαν και μερικές μερικές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fenaki12 Δραστήριο μέλος Η fenaki12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 462 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2010 στις 18:35 Η fenaki12 έγραψε: #30 06-07-10 18:35 το εχω προωθησει σε φιλοζωες ομαδες στο facebook αν δεν θελετε πειτε μου να το βγαλω...κλεβω και φωτογραφιες απο εδω και το ανανεωνω Προσπαθω να βοηθησω εστω και ετσι Ειναι κουκλιτσα της ευχομαι οτι καλυτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2010 στις 10:41 Η natalouko: #31 07-07-10 10:41 Σε ευχαριστούμε πολύ fenaki για την προώθηση!!! Πάρτε ένα βιντεάκι της Αλίσια με τον Λινάκο μου!!! https://www.youtube.com/watch?v=-pX7Yo1oEz4 Και να σας πω ότι η Αλίσια το Σάββατο θα πάει στο δικό της σπιτάκι, και θα έχει ένα μικρό ανθρωποαδερφάκι που την έχει ήδη αγαπήσει και 2 πολύ καλούς γατογονείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fenaki12 Δραστήριο μέλος Η fenaki12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 462 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2010 στις 11:10 Η fenaki12 έγραψε: #32 07-07-10 11:10 ΑαΑ πολυ ωραια νεα... μας το κλεβουν και αυτο το μωρο Δεν πειραζει..καλο σπιτακι να ειναι και ας ειναι....μπραβο και στους νεους γατογονεις που μεσα στο καλοκαιρι πηραν γατακι.. ( οι περισσότεροι δεν το κανουν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2010 στις 11:31 Η konstans έγραψε: #33 07-07-10 11:31 Τέλεια νέα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2010 στις 15:57 Η christina.maria: #34 07-07-10 15:57 Μπράβο!!! Χάρηκα πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 13:23 Η natalouko: #35 08-07-10 13:23 Σήμερα κάναμε το εμβόλιο μας και είναι καθ' όλα έτοιμη να πάει στο καινούριο της σπίτι η μικρά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 13:26 Η aporw έγραψε: #36 08-07-10 13:26 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σήμερα κάναμε το εμβόλιο μας και είναι καθ' όλα έτοιμη να πάει στο καινούριο της σπίτι η μικρά!!! Click για ανάπτυξη... με τις υγειες σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 13:40 Η natalouko: #37 08-07-10 13:40 Ευχαριστούμε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2010 στις 14:29 Η natalouko: #38 13-07-10 14:29 Η Αλίσια περνάει υπέροχα στο καινούριο της σπίτι!!!Έχει ένα ανθρωποαδελφάκι που την αγαπάει πάρα πολύ και κοιμούνται αγκαλίτσα!!!Αλλά και οι γονείς της είναι θαυμάσιοι άνθρωποι!! Οπότε κάπου εδώ πρέπει να κλειδώσω την αγγελία της!!! Εύχομαι να είναι πάντα έτσι ευτυχισμένη και χαρούμενη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2010 στις 14:30 Η aporw έγραψε: #39 13-07-10 14:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2010 στις 14:31 Η evelynkar: #40 13-07-10 14:31 τελεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είσι αθώα Δώρα μου... όχι σαν και μερικές μερικές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fenaki12 Δραστήριο μέλος Η fenaki12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 462 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2010 στις 18:35 Η fenaki12 έγραψε: #30 06-07-10 18:35 το εχω προωθησει σε φιλοζωες ομαδες στο facebook αν δεν θελετε πειτε μου να το βγαλω...κλεβω και φωτογραφιες απο εδω και το ανανεωνω Προσπαθω να βοηθησω εστω και ετσι Ειναι κουκλιτσα της ευχομαι οτι καλυτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2010 στις 10:41 Η natalouko: #31 07-07-10 10:41 Σε ευχαριστούμε πολύ fenaki για την προώθηση!!! Πάρτε ένα βιντεάκι της Αλίσια με τον Λινάκο μου!!! https://www.youtube.com/watch?v=-pX7Yo1oEz4 Και να σας πω ότι η Αλίσια το Σάββατο θα πάει στο δικό της σπιτάκι, και θα έχει ένα μικρό ανθρωποαδερφάκι που την έχει ήδη αγαπήσει και 2 πολύ καλούς γατογονείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fenaki12 Δραστήριο μέλος Η fenaki12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 462 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2010 στις 11:10 Η fenaki12 έγραψε: #32 07-07-10 11:10 ΑαΑ πολυ ωραια νεα... μας το κλεβουν και αυτο το μωρο Δεν πειραζει..καλο σπιτακι να ειναι και ας ειναι....μπραβο και στους νεους γατογονεις που μεσα στο καλοκαιρι πηραν γατακι.. ( οι περισσότεροι δεν το κανουν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2010 στις 11:31 Η konstans έγραψε: #33 07-07-10 11:31 Τέλεια νέα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2010 στις 15:57 Η christina.maria: #34 07-07-10 15:57 Μπράβο!!! Χάρηκα πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 13:23 Η natalouko: #35 08-07-10 13:23 Σήμερα κάναμε το εμβόλιο μας και είναι καθ' όλα έτοιμη να πάει στο καινούριο της σπίτι η μικρά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 13:26 Η aporw έγραψε: #36 08-07-10 13:26 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σήμερα κάναμε το εμβόλιο μας και είναι καθ' όλα έτοιμη να πάει στο καινούριο της σπίτι η μικρά!!! Click για ανάπτυξη... με τις υγειες σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 13:40 Η natalouko: #37 08-07-10 13:40 Ευχαριστούμε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2010 στις 14:29 Η natalouko: #38 13-07-10 14:29 Η Αλίσια περνάει υπέροχα στο καινούριο της σπίτι!!!Έχει ένα ανθρωποαδελφάκι που την αγαπάει πάρα πολύ και κοιμούνται αγκαλίτσα!!!Αλλά και οι γονείς της είναι θαυμάσιοι άνθρωποι!! Οπότε κάπου εδώ πρέπει να κλειδώσω την αγγελία της!!! Εύχομαι να είναι πάντα έτσι ευτυχισμένη και χαρούμενη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2010 στις 14:30 Η aporw έγραψε: #39 13-07-10 14:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2010 στις 14:31 Η evelynkar: #40 13-07-10 14:31 τελεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το εχω προωθησει σε φιλοζωες ομαδες στο facebook αν δεν θελετε πειτε μου να το βγαλω...κλεβω και φωτογραφιες απο εδω και το ανανεωνω Προσπαθω να βοηθησω εστω και ετσι Ειναι κουκλιτσα της ευχομαι οτι καλυτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2010 στις 10:41 Η natalouko: #31 07-07-10 10:41 Σε ευχαριστούμε πολύ fenaki για την προώθηση!!! Πάρτε ένα βιντεάκι της Αλίσια με τον Λινάκο μου!!! https://www.youtube.com/watch?v=-pX7Yo1oEz4 Και να σας πω ότι η Αλίσια το Σάββατο θα πάει στο δικό της σπιτάκι, και θα έχει ένα μικρό ανθρωποαδερφάκι που την έχει ήδη αγαπήσει και 2 πολύ καλούς γατογονείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fenaki12 Δραστήριο μέλος Η fenaki12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 462 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2010 στις 11:10 Η fenaki12 έγραψε: #32 07-07-10 11:10 ΑαΑ πολυ ωραια νεα... μας το κλεβουν και αυτο το μωρο Δεν πειραζει..καλο σπιτακι να ειναι και ας ειναι....μπραβο και στους νεους γατογονεις που μεσα στο καλοκαιρι πηραν γατακι.. ( οι περισσότεροι δεν το κανουν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2010 στις 11:31 Η konstans έγραψε: #33 07-07-10 11:31 Τέλεια νέα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2010 στις 15:57 Η christina.maria: #34 07-07-10 15:57 Μπράβο!!! Χάρηκα πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 13:23 Η natalouko: #35 08-07-10 13:23 Σήμερα κάναμε το εμβόλιο μας και είναι καθ' όλα έτοιμη να πάει στο καινούριο της σπίτι η μικρά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 13:26 Η aporw έγραψε: #36 08-07-10 13:26 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σήμερα κάναμε το εμβόλιο μας και είναι καθ' όλα έτοιμη να πάει στο καινούριο της σπίτι η μικρά!!! Click για ανάπτυξη... με τις υγειες σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 13:40 Η natalouko: #37 08-07-10 13:40 Ευχαριστούμε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2010 στις 14:29 Η natalouko: #38 13-07-10 14:29 Η Αλίσια περνάει υπέροχα στο καινούριο της σπίτι!!!Έχει ένα ανθρωποαδελφάκι που την αγαπάει πάρα πολύ και κοιμούνται αγκαλίτσα!!!Αλλά και οι γονείς της είναι θαυμάσιοι άνθρωποι!! Οπότε κάπου εδώ πρέπει να κλειδώσω την αγγελία της!!! Εύχομαι να είναι πάντα έτσι ευτυχισμένη και χαρούμενη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2010 στις 14:30 Η aporw έγραψε: #39 13-07-10 14:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2010 στις 14:31 Η evelynkar: #40 13-07-10 14:31 τελεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σε ευχαριστούμε πολύ fenaki για την προώθηση!!! Πάρτε ένα βιντεάκι της Αλίσια με τον Λινάκο μου!!! https://www.youtube.com/watch?v=-pX7Yo1oEz4 Και να σας πω ότι η Αλίσια το Σάββατο θα πάει στο δικό της σπιτάκι, και θα έχει ένα μικρό ανθρωποαδερφάκι που την έχει ήδη αγαπήσει και 2 πολύ καλούς γατογονείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fenaki12 Δραστήριο μέλος Η fenaki12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 462 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2010 στις 11:10 Η fenaki12 έγραψε: #32 07-07-10 11:10 ΑαΑ πολυ ωραια νεα... μας το κλεβουν και αυτο το μωρο Δεν πειραζει..καλο σπιτακι να ειναι και ας ειναι....μπραβο και στους νεους γατογονεις που μεσα στο καλοκαιρι πηραν γατακι.. ( οι περισσότεροι δεν το κανουν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2010 στις 11:31 Η konstans έγραψε: #33 07-07-10 11:31 Τέλεια νέα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2010 στις 15:57 Η christina.maria: #34 07-07-10 15:57 Μπράβο!!! Χάρηκα πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 13:23 Η natalouko: #35 08-07-10 13:23 Σήμερα κάναμε το εμβόλιο μας και είναι καθ' όλα έτοιμη να πάει στο καινούριο της σπίτι η μικρά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 13:26 Η aporw έγραψε: #36 08-07-10 13:26 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σήμερα κάναμε το εμβόλιο μας και είναι καθ' όλα έτοιμη να πάει στο καινούριο της σπίτι η μικρά!!! Click για ανάπτυξη... με τις υγειες σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 13:40 Η natalouko: #37 08-07-10 13:40 Ευχαριστούμε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2010 στις 14:29 Η natalouko: #38 13-07-10 14:29 Η Αλίσια περνάει υπέροχα στο καινούριο της σπίτι!!!Έχει ένα ανθρωποαδελφάκι που την αγαπάει πάρα πολύ και κοιμούνται αγκαλίτσα!!!Αλλά και οι γονείς της είναι θαυμάσιοι άνθρωποι!! Οπότε κάπου εδώ πρέπει να κλειδώσω την αγγελία της!!! Εύχομαι να είναι πάντα έτσι ευτυχισμένη και χαρούμενη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2010 στις 14:30 Η aporw έγραψε: #39 13-07-10 14:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2010 στις 14:31 Η evelynkar: #40 13-07-10 14:31 τελεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΑαΑ πολυ ωραια νεα... μας το κλεβουν και αυτο το μωρο Δεν πειραζει..καλο σπιτακι να ειναι και ας ειναι....μπραβο και στους νεους γατογονεις που μεσα στο καλοκαιρι πηραν γατακι.. ( οι περισσότεροι δεν το κανουν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2010 στις 11:31 Η konstans έγραψε: #33 07-07-10 11:31 Τέλεια νέα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2010 στις 15:57 Η christina.maria: #34 07-07-10 15:57 Μπράβο!!! Χάρηκα πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 13:23 Η natalouko: #35 08-07-10 13:23 Σήμερα κάναμε το εμβόλιο μας και είναι καθ' όλα έτοιμη να πάει στο καινούριο της σπίτι η μικρά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 13:26 Η aporw έγραψε: #36 08-07-10 13:26 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σήμερα κάναμε το εμβόλιο μας και είναι καθ' όλα έτοιμη να πάει στο καινούριο της σπίτι η μικρά!!! Click για ανάπτυξη... με τις υγειες σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 13:40 Η natalouko: #37 08-07-10 13:40 Ευχαριστούμε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2010 στις 14:29 Η natalouko: #38 13-07-10 14:29 Η Αλίσια περνάει υπέροχα στο καινούριο της σπίτι!!!Έχει ένα ανθρωποαδελφάκι που την αγαπάει πάρα πολύ και κοιμούνται αγκαλίτσα!!!Αλλά και οι γονείς της είναι θαυμάσιοι άνθρωποι!! Οπότε κάπου εδώ πρέπει να κλειδώσω την αγγελία της!!! Εύχομαι να είναι πάντα έτσι ευτυχισμένη και χαρούμενη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2010 στις 14:30 Η aporw έγραψε: #39 13-07-10 14:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2010 στις 14:31 Η evelynkar: #40 13-07-10 14:31 τελεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τέλεια νέα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2010 στις 15:57 Η christina.maria: #34 07-07-10 15:57 Μπράβο!!! Χάρηκα πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 13:23 Η natalouko: #35 08-07-10 13:23 Σήμερα κάναμε το εμβόλιο μας και είναι καθ' όλα έτοιμη να πάει στο καινούριο της σπίτι η μικρά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 13:26 Η aporw έγραψε: #36 08-07-10 13:26 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σήμερα κάναμε το εμβόλιο μας και είναι καθ' όλα έτοιμη να πάει στο καινούριο της σπίτι η μικρά!!! Click για ανάπτυξη... με τις υγειες σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 13:40 Η natalouko: #37 08-07-10 13:40 Ευχαριστούμε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2010 στις 14:29 Η natalouko: #38 13-07-10 14:29 Η Αλίσια περνάει υπέροχα στο καινούριο της σπίτι!!!Έχει ένα ανθρωποαδελφάκι που την αγαπάει πάρα πολύ και κοιμούνται αγκαλίτσα!!!Αλλά και οι γονείς της είναι θαυμάσιοι άνθρωποι!! Οπότε κάπου εδώ πρέπει να κλειδώσω την αγγελία της!!! Εύχομαι να είναι πάντα έτσι ευτυχισμένη και χαρούμενη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2010 στις 14:30 Η aporw έγραψε: #39 13-07-10 14:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2010 στις 14:31 Η evelynkar: #40 13-07-10 14:31 τελεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μπράβο!!! Χάρηκα πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 13:23 Η natalouko: #35 08-07-10 13:23 Σήμερα κάναμε το εμβόλιο μας και είναι καθ' όλα έτοιμη να πάει στο καινούριο της σπίτι η μικρά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 13:26 Η aporw έγραψε: #36 08-07-10 13:26 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σήμερα κάναμε το εμβόλιο μας και είναι καθ' όλα έτοιμη να πάει στο καινούριο της σπίτι η μικρά!!! Click για ανάπτυξη... με τις υγειες σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 13:40 Η natalouko: #37 08-07-10 13:40 Ευχαριστούμε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2010 στις 14:29 Η natalouko: #38 13-07-10 14:29 Η Αλίσια περνάει υπέροχα στο καινούριο της σπίτι!!!Έχει ένα ανθρωποαδελφάκι που την αγαπάει πάρα πολύ και κοιμούνται αγκαλίτσα!!!Αλλά και οι γονείς της είναι θαυμάσιοι άνθρωποι!! Οπότε κάπου εδώ πρέπει να κλειδώσω την αγγελία της!!! Εύχομαι να είναι πάντα έτσι ευτυχισμένη και χαρούμενη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2010 στις 14:30 Η aporw έγραψε: #39 13-07-10 14:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2010 στις 14:31 Η evelynkar: #40 13-07-10 14:31 τελεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σήμερα κάναμε το εμβόλιο μας και είναι καθ' όλα έτοιμη να πάει στο καινούριο της σπίτι η μικρά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 13:26 Η aporw έγραψε: #36 08-07-10 13:26 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σήμερα κάναμε το εμβόλιο μας και είναι καθ' όλα έτοιμη να πάει στο καινούριο της σπίτι η μικρά!!! Click για ανάπτυξη... με τις υγειες σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 13:40 Η natalouko: #37 08-07-10 13:40 Ευχαριστούμε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2010 στις 14:29 Η natalouko: #38 13-07-10 14:29 Η Αλίσια περνάει υπέροχα στο καινούριο της σπίτι!!!Έχει ένα ανθρωποαδελφάκι που την αγαπάει πάρα πολύ και κοιμούνται αγκαλίτσα!!!Αλλά και οι γονείς της είναι θαυμάσιοι άνθρωποι!! Οπότε κάπου εδώ πρέπει να κλειδώσω την αγγελία της!!! Εύχομαι να είναι πάντα έτσι ευτυχισμένη και χαρούμενη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2010 στις 14:30 Η aporw έγραψε: #39 13-07-10 14:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2010 στις 14:31 Η evelynkar: #40 13-07-10 14:31 τελεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σήμερα κάναμε το εμβόλιο μας και είναι καθ' όλα έτοιμη να πάει στο καινούριο της σπίτι η μικρά!!! Click για ανάπτυξη... με τις υγειες σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 13:40 Η natalouko: #37 08-07-10 13:40 Ευχαριστούμε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2010 στις 14:29 Η natalouko: #38 13-07-10 14:29 Η Αλίσια περνάει υπέροχα στο καινούριο της σπίτι!!!Έχει ένα ανθρωποαδελφάκι που την αγαπάει πάρα πολύ και κοιμούνται αγκαλίτσα!!!Αλλά και οι γονείς της είναι θαυμάσιοι άνθρωποι!! Οπότε κάπου εδώ πρέπει να κλειδώσω την αγγελία της!!! Εύχομαι να είναι πάντα έτσι ευτυχισμένη και χαρούμενη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2010 στις 14:30 Η aporw έγραψε: #39 13-07-10 14:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2010 στις 14:31 Η evelynkar: #40 13-07-10 14:31 τελεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ευχαριστούμε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2010 στις 14:29 Η natalouko: #38 13-07-10 14:29 Η Αλίσια περνάει υπέροχα στο καινούριο της σπίτι!!!Έχει ένα ανθρωποαδελφάκι που την αγαπάει πάρα πολύ και κοιμούνται αγκαλίτσα!!!Αλλά και οι γονείς της είναι θαυμάσιοι άνθρωποι!! Οπότε κάπου εδώ πρέπει να κλειδώσω την αγγελία της!!! Εύχομαι να είναι πάντα έτσι ευτυχισμένη και χαρούμενη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2010 στις 14:30 Η aporw έγραψε: #39 13-07-10 14:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2010 στις 14:31 Η evelynkar: #40 13-07-10 14:31 τελεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η Αλίσια περνάει υπέροχα στο καινούριο της σπίτι!!!Έχει ένα ανθρωποαδελφάκι που την αγαπάει πάρα πολύ και κοιμούνται αγκαλίτσα!!!Αλλά και οι γονείς της είναι θαυμάσιοι άνθρωποι!! Οπότε κάπου εδώ πρέπει να κλειδώσω την αγγελία της!!! Εύχομαι να είναι πάντα έτσι ευτυχισμένη και χαρούμενη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2010 στις 14:30 Η aporw έγραψε: #39 13-07-10 14:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2010 στις 14:31 Η evelynkar: #40 13-07-10 14:31 τελεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2010 στις 14:31 Η evelynkar: #40 13-07-10 14:31 τελεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τελεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.