moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Αυτό που με στεναχωρεί εμένα πιο πολύ από όλα, είναι η σκέψη πως αντιμετωπίζεται ένα οποιοδήποτε ζωάκι. Και εντάξει καταλαβαίνω να έχεις αδυναμία σε κάποιο χρώμα αλλά να λες δεν την θέλω γιατί δεν είναι γκρι τιγρέ αλλά καφέ, τι να πω ? Φαντάζεστε οι ίδιοι άνθρωποι πως θα αντιμετώπιζαν την πιθανότητα να υιοθετήσουν ένα ζωάκι ανάπηρο ? Ένα τυφλό γατάκι ή τριποδάκι ή δεν ξέρω τι. Μεγάλη άβυσσος η ψυχή των ανθρώπων.
natalouko
Επιφανές μέλος

Θα βρούμε ακόμα καλύτερο σπιτάκι για την Αλίσια μας!!

Σιμώνη, αν αλλάζαμε χρώμα στα γατιά μας θα ήταν όλα μπλε και θα τα κρατούσαμε!!!

Δωράκι, το δέχομαι ότι δεν μπορούν όλοι να ξεχωρίζουν τα χρώματα στα γατόνια (ούτε εγώ καλά καλά δεν μπορώ), αλλά όταν βλέπεις κάποιο σε φώτο και σου αρέσει και το θέλεις, το βλέπεις μετά από κοντά και λες ότι είναι καφέ και όχι γκρί και δεν το θέλεις πια?? Αυτό δεν το καταλαβαίνω..
Τέλοσπάντων, η Αλίσια θα βρει άλλο σπιτάκι καλύτερο.. που θα την αγαπάνε γιατί είναι η Αλίσια και όχι γιατί είναι γκρι, καφέ ή μαύρη...

Voula
Διάσημο μέλος
Τέλοσπάντων, η Αλίσια θα βρει άλλο σπιτάκι καλύτερο.. που θα την αγαπάνε γιατί είναι η Αλίσια και όχι γιατί είναι γκρι, καφέ ή μαύρη...![]()
Aυτό έχει σημασία Ναταλία μου. Θα την αγαπάνε γιατί απλά θα είναι η Αλίσια!
natalouko
Επιφανές μέλος

Εύχομαι να είναι ευτυχισμένος με τους καινούριους του γονείς και να περάσει μια ζωή ονειρεμένη!!!

moukelis
Επιφανές μέλος
natalouko
Επιφανές μέλος

natalouko
Επιφανές μέλος

Ξαναθυμήθηκε την φίλη του Leona και απ ότι μου είπαν οι γονείς τους, παίζανε σαν τρελά όλο το βράδυ!!!

Δεν χορταίνουν να τα βλέπουν!!

Οπότε θα κλειδώσω αυτή την αγγελία και θα ανοίξω μια καινούρια για την Αλίσια μας για να έχει την κατάδικη της αγγελία!!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool