Αληθινές ιστορίες για γάτες

MAYROULIS

Περιβόητο μέλος

Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα.
Κοιτάξτε τι διάβασα σε ένα περιοδικό:

ο Σούγκαρ και το απίστευτο ταξίδι του

Όταν ο κύριος κι η κυρία Γουντς αποφάσισαν να μετακομίσουν από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ σε ένα αγρόκτημα πάνω από 2.000 χιλιόμετρα μακριά, στην Οκλαχόμα, θεώρησαν ότι δεν ήταν σωστό να πάρουν μαζί τους το γάτο τους το Σούγκαρ. Ο Σούγκαρ έτρεμε τα ταξίδια με το αυτοκίνητο, γι' αυτό οι Γουντς έκριναν ότι ήταν καλύτερο να τον αφήσουν στο γείτονα. Αν και λυπήθηκαν που τον άφηναν πίσω, ήταν βέβαιοι πως θα ήταν πιο ευτυχισμένος αν θα έμενε στο μέρος όπου είχε ζήσει όλη του τη ζωή.

Δεκατέσσερις μήνες αργότερα, η κυρία Γουντς άρμεγε αγελάδες στο στάβλο της, όταν μια γάτα πήδηξε από το παράθυρο και προσγειώθηκε στον ώμο της. Η γάτα είχε χρώμα ζαχαρί, ήταν κατά το ήμισυ περσική, όπως ο Σούγκαρ, και μάλιστα φερόταν αρκετά σαν τον Σούγκαρ. Οι ομοιότητες ήταν τόσο πολλές, που οι Γουντς αστειεύτηκαν λέγοντας ότι είχε έρθει να τους βρει ο γάτος τους, αλλά, φυσικά θεώρησαν ότι κάτι τέτοιο ήταν αδύνατο να συμβεί.Ύστερα τηλεφώνησαν στον παλιό τους γείτονα, που τους είπε ότι ο Σούγκαρ είχε εξαφανιστεί δυο εβδομάδες αφού μετακόμισαν. Και τότε παρατήρησαν μια δυσμορφία στο γοφό του γάτου ακριβώς ίδια με αυτή που είχε ο Σούγκαρ.

...με κάποιο τρόπο, βρήκε το δρόμο του διασχίζοντας τεράστια απόσταση σε επικίνδυνα μέρη...

Αναμφίβολα, ο γάτος ήταν ο Σούγκαρ. Ο ατρόμητος γάτος διήνυσε σε έναν χρόνο κάπου 2.400 χιλιόμετρα για να τους βρει- την ίδια απόσταση που χωρίζει το Λονδίνο με τη Μόσχα... με τα πόδια! Ο Σούγκαρ δεν είχε πάει ποτέ στην Οκλαχόμα, ούτε είχε ποτέ ταξιδεύσει έξω από την Καλιφόρνια. Ωστόσο, με κάποιον τρόπο, βρήκε το δρόμο του διασχίζοντας τεράστια απόσταση για να βρει την οικογένειά του

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πολύ συγκινητικό αν είναι αληθινό

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ουαου!!!(Αν ειναι αληθινο)

νομίζω πως είναι αληθινό, γιατί έχω δει αυτή την ιστορία σε ένα περιοδικό και σε ένα βιβλίο που γράφει αληθινές ιστορίες για γάτες.

ο συγγραφεας μισσιος ειπε σε μια εκπομπη στην τηλεοραση για τα ζωα πως πρεπει να υποκλινομαστε σε μια γατα!

:D οι γάτες είναι πολύ έξυπνες. και μετά λένε πως οι σκύλοι είναι πιο έξυπνοι από τις γάτες... άκου εκεί...:mad::tongue::mastigio:knife::rtfm::down::wall::verymad::mpliaks::no::sly::beating::mpinelik::rant::xtipao::kill::pfff::angry:στο θέμα μας: οι γάτες όπως ξέρεις αυτά που έγραψα από πάνω στην ιστορία, όταν αγαπάνε το αφεντικό περισσότερο από το σπίτι. συνήθως γίνεται το αντίθετο...

Απιστευτη ιστορια....και πολυ πολυ συγκινητικη....

το ξέρω κι εμένα μου αρέσει πολύ... όσο σκέφτομαι τι πέρασε το γατάκι για να βρει την οικογένειά του...

απ οσο θυμάμαι τον εαυτο μου ειχα πάντα γάτα.
πρέπει να ειμουν καμια 5-8 χρονων οταν πήρε φωτια η κουζίνα μας και εγω κοιμόμουν στο καναπε στη σαλοκουζίνα μπαμπαλομένη με κουβερτες κ μαξιλάρια τοσο σφιχτα που δε μπορούσες να ... με βρεις αν εγω δεν με ξεμπλεκα!!!
ο ντιμτσος λοιπόν ενα κανελι κεραμιδακι που ειχαμε τότε ειχε ξεσκίσει όλα τα μαξιλάρια κ παπλώματα για να φτάσει σε μένα κ να με γρατζουνίσει στο μάγουλο δυνατά για να ξυπνίσω...
πραγματικά αυτό με ειχε σωσει!

καταπληκτικο και συγκινητικο,ευτυχισμενοι οσοι ζουν με ζωα,μονο εκεινοι ξερουν ποσα παιρνουν απο αυτα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back