bergman
Νεοφερμένο μέλος
Στις τακτικες επισκεψεις μας ο Μαρκος παρουσιαζοταν ολο και χειροτερα.Παραλληλα βλεποντας την επιδεινωση της καταστασης του επικοινωνησαμε και με πολλους αλλους κτηνιατρους,οι οποιοι μας ειπαν οτι ο γυψος ειναι εγκληματικος για γατες,παρωχημενος θεραπευτικα και να κοιταξουμε κατι αλλο.Την τεταρτη λοιπον τον πηραμε απο κει μισοπεθαμενο με τρεμουλο(ο μαρκος με υποθερμια κα το a/c στο full).Πηγαινοντας τον αλλου ειδαμε πραγματικα οτι επρεπε να ειχαμε κινηθει νωριτερα και να μην πιστευαμε τα ψεμματα των 'ειδικων' της 'κλινικης'.Στο 2ο κεντρο επειγοντων εδωσαν στο Μαρκο πραγματικη βοηθεια και ξεκαθαρη φιλοζωικη συνδρομη.Δυστυχως τα προβληματα που ειχε ηταν ανυπερβλητα οποτε αναγκαστηκαμε να τον κοιμησουμε...
Τωρα παρτε βαθια ανασα και διαβαστε:
1. Μας επιβεβαιωσαν και αυτοι οτι ο γυψος στη γατα ειναι απο ανωφελος εως επιβαρυντικος.
2. Δεν εξεταστηκε(με υπερηχο) η εσωτερικη ζημια που ειχε παθει.Μιλαμε για συγκεκριμενες κακωσεις οι οποιες αν αντιμετωπιζοντουσαν αμεσα,ο Μαρκος θα ζουσε.
3. Δεν εγινε ενδοφλεβια παροχη αντιφλεγμονωδων κλπ παρα μονο υποδορια(κι αυτο υπο αμφισβητηση επισης).
3. Ενω επρεπε να εχει τοποθετηθει καπου ζεστα λογω χαμηλης πιεσης(εσωτερικη αιμορραγια),ηταν απεναντι απο το a/c.
4. Ο γυψος στη λεκανη ειχε μπει τοσο σφιχτα που το ζωο δε μπορουσε να ουρησει.
5. Ακομη και να μην ηταν τοσο σφιχτα, παλι δεν θα μπορουσε,γιατι ο 'γιατρος' στην προσπαθεια του να το καθετηριασει??,του κατεστρεψε την ουρηθρα...
6. Ο Μαρκος δεν μπορουσε να σταθει καθολου γιατι ο γυψος ειχε μπει στο ποδι που ΔΕΝ ηταν σπαμενο...
Ο Μαρκος ηταν ενα δυνατο γατι που αντεξε για 4 μερες,περα απο τα τραυματα του και την ατζαμοσυνη των 'ειδικων' της 'κλινικη' που τον πηγαμε πρωτα...
Υ.Γ.Μπορω να αναφερω τα στοιχεια της 'κλινικης'?Δεν ειναι συκοφαντικο-ειναι προστατευτικο για τους φιλοζωους.Αλλωστε ουτε καν τη 'φωτογραφησα'.
Υ.Γ1.Μπορω να αναφερω τον τηλ αριθμο του κεντρου που καλεσα για πληροφοριες και μου ειπε οτι υπαρχει μονο ενα!!! εφημερευον κεντρο περιθαλψης σε μια πολη 5 εκατ κατοικων ,ωστε να γνωρισουν καποιοι την ανεπαρκεια του?
Υ.Γ2. Χαιρετιζω ολους τους φιλοζωους-ειναι η πρωτη μου δημοσιευση εδω.
Υ.Γ 3 ΠΡΟΣΟΧΗ σε καποιους ασυνειδητους!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
χμ κατι μου θυμιζει η περιπτωση σου μπορεις να μου στειλεις σε ΠΜ το ονομα αυτου που σας εκανε την ζημια στο μαρκο?
Ο Μαρκος ζει? αν οχι λυπαμαι που χαθηκε το γατακι τοσο αδοξα μπορεις να βοηθησεις την χριστιανα μας στον αγωνα που εχει ξεκινηση εναντιον του
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bergman
Νεοφερμένο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
rotonda
Δραστήριο μέλος
https://www.mypetz.gr/threads/Τσίμπημα-από-μέλισσα-ή-σφήκα.219639/
Λες να πρόκειται για το ίδιο "μαγαζί"; Πάντως στην κλινική που λες εσύ (από Ηλιούπολη προς Αθήνα μετά τα πολυκλαδικά δεν είναι; ) είχα πάει πριν χρόνια μια δεκοχτούρα χτυπημένη από γάτα. Βάλανε το πουλί σε ένα κουτί για... παρακολούθηση επί πληρωμή! Δεν του έκαναν απολύτως τίποτα, φαινόντουσαν άσχετοι. Η δεκοχτούρα ψόφησε σε δυο μέρες. Τώρα θα μου πεις ότι μπορεί να ψόφαγε έτσι κι αλλιώς. Ναι, αλλά αν δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, πες μου το - χωρίς λεφτά!
memy
Νεοφερμένο μέλος
Αν μου είχε συμβεί παρόμοιο περιστατικό, αποκλείεται να καθόμουν με σταυρωμένα χέρια. Θα είχα κάνει οπωσδήποτε μήνυση, καταγγελία και δε ξέρω κι εγώ τι άλλο! Γιατί μένουν ατιμώρητα αυτά τα πράγματα; Ας βγει στην τηλεόραση, ας κάνει αγωγή, σίγουρα θα βρεθούν κι άλλοι αν το ακούσουν που θα καταθέσουν εναντίον τους και να τους το κλείσουν επιτέλους το "μαγαζί"!!!
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλά είναι δυνατόν? Εχω φρικάρει! πόσο άσχετοι είναι δηλαδή για να κανουν τόσα λάθος πράγματα? Το τσακισαν το γατάκι.Τωρα παρτε βαθια ανασα και διαβαστε:
1. Μας επιβεβαιωσαν και αυτοι οτι ο γυψος στη γατα ειναι απο ανωφελος εως επιβαρυντικος.
2. Δεν εξεταστηκε(με υπερηχο) η εσωτερικη ζημια που ειχε παθει.Μιλαμε για συγκεκριμενες κακωσεις οι οποιες αν αντιμετωπιζοντουσαν αμεσα,ο Μαρκος θα ζουσε.
3. Δεν εγινε ενδοφλεβια παροχη αντιφλεγμονωδων κλπ παρα μονο υποδορια(κι αυτο υπο αμφισβητηση επισης).
3. Ενω επρεπε να εχει τοποθετηθει καπου ζεστα λογω χαμηλης πιεσης(εσωτερικη αιμορραγια),ηταν απεναντι απο το a/c.
4. Ο γυψος στη λεκανη ειχε μπει τοσο σφιχτα που το ζωο δε μπορουσε να ουρησει.
5. Ακομη και να μην ηταν τοσο σφιχτα, παλι δεν θα μπορουσε,γιατι ο 'γιατρος' στην προσπαθεια του να το καθετηριασει??,του κατεστρεψε την ουρηθρα...
6. Ο Μαρκος δεν μπορουσε να σταθει καθολου γιατι ο γυψος ειχε μπει στο ποδι που ΔΕΝ ηταν σπαμενο...
Bergman πραγματικά λυπάμαι.
Αν είναι το ίδιο ιατρείο όμως στο οποίο έχει κάνει μύνηση η maxi θα ήταν καλό να επικοινωνήσεις μαζί της και να την βοηθήσεις στον αγώνα που κάνει.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
bergman
Νεοφερμένο μέλος
Εχω 'αναστησει' μονος μου πανω απο 20 γατια(φολες,αυτοκινητα,πυροβολισμους κλπ).Αλλα τοσα εχω χασει γιατι δεν τα προλαβα.Η γατα εχει απιστευτη θεληση για ζωη και δεν το βαζει κατω με τιποτα.Εχω ομως το παραπονο οτι τη μοναδικη φορα που ετρεξα για κατι τοσο σοβαρο κι επειγον σε ειδικο,με εξαπατησε και το κυριοτερο χαθηκε μια ζωουλα που παρολη τη σοβαροτητα της καταστασης της,θα ειχε παρα πολλες πιθανοτητες να σωθει...
Υ.Γ.Παρελειψα να αναφερω το γεγονος οτι δεν εδωσε αποδειξη για τα χρηματα που πηρε.Σιγουρα αυτο τον βολευει(γλυτωνει απ την εφορια,πουλαει τρελα οτι δεν πηγαμε το μαρκο εκει ποτε).
maxi2
Δραστήριο μέλος
Παιδιά καλημέρα.. 'Υστερα απο αρκετό καιρό σας ξαναβρήσκω, αλλά μάλλον θα ξαναχαθώ για λίγο, λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων. Bergman λυπάμαι για το γατάκι σου. Ναι είναι η ίδια κλινική "πρώτων βοηθειών". Εμείς τον Μάρτιο έχουμε το δικαστήριο μαζί του και ευτυχώς η κτηνίατρος μας (που του έκανε νεκροψία) θα καταθέση εναντίων του. απο ότι ξέρω έχει πολλούς "φίλους" στον κτηνιατρικό σύλλογο και γι' αυτό είναι ακόμη ανοικτός.. Ελπίζω μόνο να βγεί κάτι καλό απο όλη αυτή την άσχημη κατάσταση και τουλάχιστον τα καημένα τα γατουλίνια μας που χάθηκαν να δικαιωθούν..

giota
Πολύ δραστήριο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool