ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
ευχαριστω πολυ...δεν ειχα αλλο ζωακι να παρακολουθω τα δοντακια κ αγνοω....τα κατω πρωτα επεσαν κ μετα βγηκαν τα αλλα
Έτυχε συμβαίνει και στους ανθρώπους.
Θα σε καθυσηχάσουν και οι κτηνίατροι του σάιτ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος

Τα δόντια δεν πέφτουν και μετά βγαίνουν τα νέα. Τα βλέπεις σαν 2 μύτες και όσο μεγαλώνει το καινούριο, σμπρώχνει το παλιό, το οποίο και καταπίνει. Αυτό μπορεί να προκαλέσει και διάρροιες και να χρειαστεί ειδική τροφή σένσιτιβ για το έντερό του.
Μπορεί να πονάνε όντως και εμένα μάτωσαν και πρίστηκαν τα ούλα τους.
Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα και ούτε παυσίπονο μπορείς να του δώσεις.
Και κάνει σύνολο η διαδικασία 2-3 μήνες. Απλά θα το χαιδεύεις και θα του κάνεις τα χατήρια παραπάνω και αν δεις ότο δυσκολεύεται να μασήσει την ξηρά τροφή, δώσ΄του κονσέρβα και καλύτερα να είναι πατέ, για να μασάει λιγότερο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spot22
Εκκολαπτόμενο μέλος
1000 ευχαριστώ για τη βοήθεια Να στε καλα....
spot22
Εκκολαπτόμενο μέλος
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Αμα του δώσω κονσέρβα ολόκληρη 8α κάνει διάρροια....του δίνω μία κονσέρβα τη βδομάδα για αλλαγή...Μήπως να του κάνω καλύτερα ριζάκι;;;;
1000 ευχαριστώ για τη βοήθεια Να στε καλα....
Δώστου χιλς κονσέρβα ή και ρυζάκι που λες που έχει βράσει σε κοτόπουλο ή στο ζουμί του. Δεν ξέρω αν θα στο φάει όμως. Εμένα δεν το τρώνε με τίποτα.
Εμένα η κτηνίατρος μου είπε να του δώσω κονσέρβα, γιατί από τον πόνο δεν έτρωγε την ξηρά τροφή. Και άμα δεις να ματώνουν πολύ τα ούλα του τι θα κάνεις, δεν θα του δώσεις;
spot22
Εκκολαπτόμενο μέλος
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
spot22
Εκκολαπτόμενο μέλος
¨το γνωρίζουμε και μας αρέσει το κοτοπουλάκι...8α πάω να πάρω να του κάνω του γιόκα μου...του το κόβω σε μικρά κομματάκια και το τρώει ευχαρίστως!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spot22
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Πέραν αυτού δεν είχαμε προβλήματα, είναι κάτι το φυσιολογικό.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spot22
Εκκολαπτόμενο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Όλες οι γάτες αλλάζουν δόντια, και πολλοί δεν το καταλαβαίνουμε κιόλας, εκτός αν βρούμε τα δόντια σε κανα πάπλωμα...

Εγώ δεν κάτω τίποτα διαφορετικό απο τροφή...
Θα πέσουν τα παλιά, μόνα τους.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spot22
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και έπεσε πάνω στο πάπλωμα!!!!το μωρό μου....αντρώνεται
εκανε κάτι περίεργες κινήσεις με τη γλώσσα και τσουπ βγήκε!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Να ρωτησω κατι?Ποτε αλλαζουν δοντακια τα γατακια?Και μετα τι γινονται,τα καταπινουν?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Φαινόταν φαφούτηςΚαι τι μετα ηταν φαφουτικο στη θεση του κυνοδοντα η' ειχε ηδη κατεβει αλλο?

αλλά δεν ήταν, διότι είχε ήδη αρχίσει να βγαίνει από κάτω ο μόνιμος κυνόδοντας! 
Έτσι γίνεται και στους ανθρώπους.
lucky_cat
Νεοφερμένο μέλος
Ρε παιδιά οι γάτες αλλάζουν δόντια όπως τα μικρά παιδιά? Ίσως να είναι βλακώδης ερώτηση αλλά βλέπω κάτι περίεργο στα δόντια της δικιάς μου...
moukelis
Επιφανές μέλος
TONK
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool