Αλλαγή συμπεριφοράς

rina1

Νεοφερμένο μέλος

Ο rina1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Καλησπέρα!Ειμαι νεο μέλος,σας διαβάζω καιρο και τώρα που απέκτησα συνδεση στο διαδίκτυο απο το σπιτι μου αποφασισα να συμμετεχω ενεργα στισ γατοσυζητήσεις!
Εχω προβλημα με την ροδούλα μου...ειναι 20 μηνων,στειρωμενη,ζουμε σε μικρο διαμερισμα(δεν βγαινει εξω) και μεχρι πριν απο 3 μηνες ολα ηταν καλα...κοιμομασταν αγκαλια,στρογγυλοκαθοταν πανω μου οσες ωρες δουλευα στον υπολογιστη,ηταν δεκτικη σε χαδια...και ξαφνικα,χωρις να αλλαξει τιποτα απο μεριας μου-ουτε εφυγα ταξιδι,ουτε την μαλωσα,γενικα καμμία αλλαγη στην ζωη μας-έκοψε αυτες τις συνηθειες μαχαίρι..εχω γινει ράκος ψυχολογικά!με αφήνει να την χαιδευω μονο το βραδυ που κοιμαται-μονη της πια...-τις αλλες ωρες δεν μου καθεται με τιποτα!εχω κανει απειρες και ποικιλες προσπαθειες να την "κερδισω"ξανα αλλα ματαια...υπαρχει κανεις ομοιοπαθων,ή που να εχει καμια ιδεα γιατι μου τα κανει αυτα?περαν του οτι ειναι λιγο φοβιτσιαρα την πρωτη στιγμη που βλεπει καποιον για πρωτη φορά,γενικα δεν ηταν δυσκολη ή αντικοινωνικη!:(ευχαριστω,αναμένω συμβουλές!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτές οι αλλαγές στα γατιά θέλουν λίγη προσοχή γιατί ενδέχεται να είναι προειδοποιητικό σημάδι. Γι' αυτό, εγώ θα σου έλεγα πρώτα-πρώτα να την πας μια βόλτα από τον γιατρό της για να βεβαιωθείς ότι αυτή η αλλαγή δεν οφείλεται σε κάποια αδιαθεσία ή αρρώστια. Καλό είναι να αποκλειστεί παντελώς αυτό το ενδεχόμενο.
Περιμένουμε νέα κι εύχομαι όλα καλά να πάνε! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι θα την παω μια βολτα στο γιατρο,παντως δεν εχει αλλα συμπτωματα αδιαθεσιας,ανορεξια ή τιποτε αλλο...συνεχιζω τις προσπαθειες παντως!:)

Νομιζω πρεπει να την δει γιατρος τετοιες αποτομες αλλαγες ειναι σημαδι οργανικης ασθενειας συχνα.. μπορει να ειναι κατι που δεν ειναι αμεσα εμφανες

Καλησπέρα και καλωσήρθες!
Σιγουρα θα πρεπει να τη δει γιατρος,να αποκλειστουν τα φυσικα φαινομενα,γιατι δεν δικαιολογειται αλλιως η αλλαγη τοσο αποτομα.Μηπως εγινε κατι που προκαλεσε την αλλαγη,κατι μικρο που δεν το σκεφτηκες;Καποια αλλαγη στην καθημερινότητά σας;

οχι,σπαω το κεφαλι μου,δεν μπορω να σκεφτω κατι που να αλλαξε...μια φιλη μου ειπε οτι ισως φταιει το οτι ζεστανε ο καιρος,αφου αυτη η αλλαγη συνεβη αρχες καλοκαιριου...τι να πω...

Δεν εχω ξανακουσει κατι τετοιο...θα σου συστηνα να την πας στο γιατρο οσο πιο συντομα μπορεις.

Αφού έχει και καιρό αυτή η αλλαγή, ναι, πήγαινέ την στον γιατρό της όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Αύριο, ας πούμε.
Εύχομαι καλά νέα! :)

Είναι πράγματι πολύ περίεργο γιατί είναι και αρκετά μεγάλη για να αλλάξει τόσο απότομα συμπεριφορά.
Οταν λες οτι δεν κοιμάται μαζί σου πλέον, που πηγαίνει και κοιμάται; Μήπως όντως σε κάποιο δροσερό σημείο;
Ας πουμε ο δικός μου γατούλης καλοκαίρι δεν ήθελε με τίποτα να κοιμάται στο δωμάτιο μαζί μας. Προτιμούσε να βγαίνει και να αράζει στο μπαλκόνι.

Γενικά παίζει; Ειναι είναι συνολικά πεσμένη και κακόκεφη;

ναι ,παιζει κανονικα...πηγαινει και κοιμαται στο πατωμα,ή σε μια μαξιλάρα,ή στο μπαλκονι..θα την παω αυριο στο γιατρο σημερα λειπει κι αυτος...ευχαριστω ολους σας για το ενδιαφερον και τισ απαντησεις:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back